22

ЕВРОБОЕЦ!!!!

преди 4 години

Номер 1 са! Яко кеф за мен и агония за Агентурите на народната милиция.

21

Анонимен

преди 4 години

Отборът не изглеждаше никак добре, при това срещу толкова посредствен противник. Защитата е уникално слаба и имаше големи пробойни. В нападение също има проблеми. Дано се доберат до групите, за да зарадват привържениците си, но при първи по-сериозен противник ще имат много проблеми. Ще им трябва много, много късмет, за да останат в турнира през следващата година. Успех на ЦСКА, Левски и Лудогорец!

20

bbb

преди 4 години

До Цска умряА да те плющи дедовийо из от заде искаш ли? Гном сплескан!

19

Анонимен

преди 4 години

Лепиларчетата, като се "наядат" с хапчетата на София-Запад и повтарят до безкрай мантрите си: ЦСКА умре, Етрополе, Литекс... Аз, пък си ви слагам на К...

18

Цска умря

преди 4 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

17

Пената от Мировяне

преди 4 години

Що сте ме изтрили ,бе ? Сега чакаме резила на ,,Пощенец,, към Цола Драгойчева ,,,Динамо ,,към МВР .,,Левски Спартак ,,към Ангел Солаков и ,,Уеффски -Лаффчис,, 1992 към гръцкото посолство !!!

16

ЦСКА-р

преди 4 години

Само да попитам синичките, как се чувстват след боя от "Тюркюджу Атаспор" ?????Ако съм на ваше място поне 2 години няма да се обаждам !

15

Литекс оле

преди 4 години

Честито на отбора от града на люляците. Благодетеля от Микре е спестил някой лев от мющерии и ся ще развърже кесията и ще почерпи момчетата с боза от покрития мост.В интерес на истината Литекс винаги е играл добре в първите два кръга на ЛЕ и преди да се прекръсти и сега. Искрено се радвам за отбора с тирето.

14

Анонимен

преди 4 години

До Литекс-СфАбе ***, абе статистик я малко статистика и за вашия евроидиотизъм.Антверпен, Ференцварош, Олимпия, Копенхаген, Тампере, Жилина, Търнава, Бате Борисов, Иртиш и накрая супер колоса Вадуц. Мазохисти са фк Лесни. Срам и позор за Българския футбол. По принцип искам всички Български отбори да продължат, но злобата във фк Лесни е безгранична. И затова ще се зарадвам на загуба на доказаните *** Лесни. На Лудогорец и ЦСКА пожелавам успех

13

Литекс-Сф.

преди 4 години

8:07:17:2мазохисти, отивайте си в Ловеч, иначе пак ще има от същото...

12

два абсурда

преди 4 години

Цска е съществуващ отбор, а Лудогорец е с пълен стадион. Ха-ха-ха...

11

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

10

profetey

преди 4 години

Гледах мача и съпеника на ЦСКА-София от БИХ според мен беше на нивото на Витоша, Септември и Дунав, ако не и по-ниско. Това че победиха е добре, но ще е хубаво и при гостуването да вземат победа за коефицента.

9

Подхуенски вол

преди 4 години

Браво на ЦСКА и *** за синия отбор!

8

Анонимен

преди 4 години

Не съм цесекар, но винаги подкрепям отбора на международно ниво, въпреки, че го мразя на родно ниво.

7

Умерен цесекар

преди 4 години

Стабилна игра на нашите момчета това е най - важното .... Дано да е така занапред.

6

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 10Аз откакто се помня съм левскар.Не разбирам защо трябва да плюя български отбор,дори да е загубил,да не говорим пък ако е победил?!Не е ли време да престанем със глупавата омраза към всичко българско, и вместо да се радваме на така дефицитните успехи на родните футболисти?

5

муспи

преди 4 години

Това е първа победа на този нов отбор, но втора няма да има, тъй като фашисти са пошушнали на УЕФА че това е нелегитимен отбор.

4

Анонимен

преди 4 години

Плюенето на синьо зелените да започне : сега

3

а

преди 4 години

До Анонимене, б-отбора на бразилците, недай си боже да играем с немски/испански... отбор, там са от а-отбора (+кадърни местни, за разлика от нас).