11

Анонимен

преди 4 години

Само едно нещо искам да попитам. НЯкой помни ли някога да е имало поевтиняване на тока в БГ?! Ако корекциите в цената на тока се дължат на някакви "променливи". как пък така ни веднъж не се наложи намаляване на цената? Да я хляб, ще речеш- реклотата слаба. Да е животински продукт, да си кажеш- чумата измори добичетата.А то ток. Нито реките са пресъхнали, нито уранът е поскъпнал. България върви напред и нагоре (ама само по цени).

10

Клиент

преди 4 години

Като свободния пазар на горивата и какво ли не свободно в бустания

9

House M.D.

преди 4 години

Свободният пазар е извън регулацията на гей клуба от Дондуков. Цената ще падне, когато падне потреблението.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4"Свободна" е САМО главата ти, защото В НЕЯ НЯМА НИЩО!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

То пък един бизнес.............92% от фирмите в България са с персонал от 1 до 10 човека!!!!!!! Значи семеен бизнес....фризьорство, аптеки, автосервизи, баничарници, селски магазинчета......Боже, и това в страна в миналото с компютри, автоматични технолигични линии, манипулатори и роботи, 2-*** космонавти, тежко машиностроене, автомобило- и автобусо-строене, износ на стругове и машини с ЦПУ......Боже, Боже....докъде се докарахме???? Пълна разруха и безнадежност!!! Особенно с тези "управници"!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Как плашат малките бизнесменчета? Казват им: Ще те дадем на своборния пазар на ток, ако не слушаш!

5

Анонимен

преди 4 години

Как си представят конкуренцията от "бизнеса". Построяват се 3 АЕЦ-а, всеки с 2000 мегавата, и трите се конкурират да продават по-евтино. Единият продава, а другите два спират заради "бизнеса". Това е мечтата на бизнесмена.

4

Анонимен

преди 4 години

Не искат пазар. Те са комунисти, частният бизнес в България е комунистически, марксистки, ленинистки. Не ги плашете със свободния пазар на ток.

3

Анонимен

преди 4 години

Повишаване просто показва че нямаме достатъчно производствени мощности, а и нямаме договорен внос на прилични цени въпреки че при нас е най висока цената.

2

Анонимен

преди 4 години

Каква проверка си назначила ти не знаеш колко е цената на тока първо, чакаш да дойдат хората и да ти се молят да си свършиш работата.

1

Анонимен

преди 4 години

Как може тези които купуват на едро да са по високи цени от на дребно. Това саюп в България може да го измисли някой. Първо искате инвестиции и заводи, а после вдигате тока им. Добре ли сте с главния мозък?