5

Ама

преди 4 години

Хубаво им е на "природозащитниците" да цоцат пари от държавата за "решаване" на проблема с кучетата, затова има нахапани от кучета хора. Докато проблемът с алчните "природозащитници" не се реши, няма да се реши и проблемът с агресивните кучета. Да се спрат парите на "природозащитниците" и да се пренасочат към ловните дружини. Проблемът с бездомните кучета и болестите, дето разнасят, за макс месец ще изчезне трайно. И няма да четем за нахапани и убити от кучета. Нов закон и да го регламентира.

4

x

преди 4 години

Такъв бил закона... *** от ГЕРБ за толкова години не можаха ли да променят тоя закон.

3

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте. Сега кучкарите ще осъдят детето, че е провокирало кучето. И всичко ще си дойде на мястото. Как смее да е дете и да разваля кефа на кучетата. А, те кучетата са толкова умни, колкото и хората, ще ви кажат кучкарите, които са спряли да бъдат хора. За подобни твърдения трябва да се праща на психиатър и да се отнемат базови права, като гласоподаване и свободно движение (с куче).

2

Анонимен

преди 4 години

Жена ми е от Асеновград и преди месец имаше рожден ден и се бяхме разбрали да празнуваме при родителите и, които живеят там. НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА ЗА КАКВИ ГЛУТНИЦИ СТАВА ВЪПРОС! Нападнаха ни, едва се отървахме да не ни захапят! После хората от квартала там, разказваха, че тия глутници са там от поне 5 години. И стават все по-големи с всяка изминала година. И от общината не взимат никакви мерки.

1

Анонимен

преди 4 години

I kakvo....kucheto diaria li ima sega?