14

пси до 18

преди 4 години

Знам! Когато индус утрепал жена си, защото заподозрял, че погледнала към друг индус, губернатора заповядал да го арестуват и съдят! Местните обяснили, че техните обичаи налагат такава жена да бъде наказана от мъжа си, това е традиция и сър губернатора трябва да уважи местните нрави! Губернатора казал, че в Англия има обичай такива да ги разстрелват, вързал го за един топ и го разхвърчал над тълпата! Факт!

13

Анонимен

преди 4 години

Добрите хора са често използвани, взимат минимална заплата и биват измествани от какички с къси полички, любимки на шефовете. ФАКТ !!!

12

Анонимен

преди 4 години

До пси 15Нали знаеш как са се държали англичаните с "роднините" на нашите роми, когато Велика Британия е колонизирала Индия?Идвайки тук, пенсионираните англичани се държат по друг начин. Те вярват, че са в бяла, християнска държава, която е член на ЕС. За ромите обаче тази държава е дойна крава, а основното й население считат за будали, защото учат и работят. В лицето на новодошлите англичани виждат същия тип будали.Значи, къде е проблемът? Част от нашето население не заслужава правата си.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Никой не твърди, че добрият човек е глупав. За глупав го считат 90% от околните и се възползват от добротата му, защото такъв човек е предсказуем.Жалко е, но е така.

10

пси

преди 4 години

Вижте поколението на 60-70 годишните, възпитавани в излишна скромност от пионерската, комсомолската и партийната организация! ,,Чавдарчето труда обича - на помощ първо се притича..."! Нищо не става от нас! Носталгии, гласуваме още за комунисти, слушаме руски романси и когато някой страда, не можем да му помогнем щото сме бедни, но мразим богатите и страдаме душевно заедно с него! Финиш за такова възпитание!

9

пси

преди 4 години

Ами, за тази територия Ви говоря! За тази! Ромите считат англичаните дошли тук за ***! Защото плащат коректно, отзивчиви са и изхвърлят отпадъците където трябва! И когато ги няма им обират къщите! Да се чуди човек, как с такова възпитание и рицарство са владели света, а *** с неговата пожарникарска хитрост все е най подир и на изчезване!

8

преди 3 дни!

преди 4 години

Бе, как да ви обясня! Докато нашето дете отиде и хвърли обелките от банана в контейнера, останалите заеха люлките и местата на пейките на сянка! А обелките и чашките от сладолед просто изпуснаха в момента на излапването! И сега нашето се върти на слънцето като слънчасало и май ще се разплаче и ще го опердаша!

7

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, повечето хора са склонни да считат добрия и честния човек за будала. Поне тук е така, в чужбина не знам как е.Затова е много трудно да възпиташ детето си правилно. В най-добрия случай, ще го научиш да бъде свестен човек, но за да не пострада, да е по-притворен и недоверчив. Значи ще възпиташ един вечно напрегнат и мнителен човек.

6

пси

преди 4 години

Парите и вещите са основното! Без тях, никой няма да ви уважава, дори тези, които постоянно говорят, че не са най важното! Здравето най напред! Никой не отива да се жени и общува с бедния, добър и честен клошар, всеки се натиска на ,,успелите" от Греб! Сетне, който е добър с всички, накрая става лош с всички се изтощава! Не каниш на една маса милиардери и просяци - нали! Бъдете добри с близките и хора от които имате полза, останалите презирайте! Иначе е лицемерие, че сте за добро и обичате все!

5

Анонимен

преди 4 години

Доброта , може би ако го отгледам в друга страна .. Тук НЕ!

4

Анонимен

преди 4 години

А кое е добро? За този, който върши нещо с желание, то винаги е добро! За телефонния измамник е много добро да се сдобие с 30 000 лева през терасата! За детето му - също! Всъщност, за околните е много добре вашите деца да са добри и да отстъпват! Да има останалите на кого да се подиграват и да ги бият за удоволствие и подготовка за голямата политика! Бойко неговите добри връстници ги тупал между спортната зала и трафопоста на техникума за ***!

3

Анонимен

преди 4 години

Можем да научим детето си да прави добро само с личен пример! Тази ценностна система се изгражда през първите 5-7 години.

2

пси

преди 4 години

Най добре се реализират тези, на които и през ум не им минава да са добри, камо ли да възпитават детето си в таков ужаст! За успеха се изисква то да е безскрупулен егоист, а добри да са останалите спрямо него! Който учи детето си на доброта е престъпник спрямо него и го обрича на тежко бъдеще, безпаричие, безбрачие и цял живот да го тъпчат другите по всички направления! Просто бъдете и втълпявайте на малките да са от политическа партия Герб и успеха е гарантиран! Социализма е зло за теб!

1

Няколко примера ...

преди 4 години

Да научите Петър и Теодор ... Да не повръщат в тоалетните след като са се напушили за световно. Да престанат да се друсат като намерят с какво. Да престанат да се държат като *** и само да гледат с налудничав поглед. Да престанат да крадат каквото им попадне .... И да се държат като мъже ... Когато трябва да си изядат боя ....