24

Някой

преди 4 години

Нашият вече е напълно дресиран те свирят той играе те свирят той играе.всички знаем ,че той съжалява, че засмука филипинската ***. Никъде не се споменава гадната еврейка колко го одра.

23

Анонимен

преди 4 години

земи тоя курс *** и белким нещо ти остане в плоския мозък, иначе ще продължаваш да плащаш и да ходиш принудително на курсове за секс маниаци. няма такъв резил, няма такъв срам и такова унижение. да го задължат да ходи на курс и да му обясняват неща, които 2годишно дете знае - не се целуват непознати пред камера...

22

Анонимен

преди 4 години

Как да не се гордееш,че си българин?На 100%.

21

Анонимен

преди 4 години

Научил е, каквото прави да е тайно, че в САЩ гладните хиени чакат кожи да дерат за пощипвания и целувки на публични места. Отвратителен фалш и лицемерие, но той играе по свирката им горкия гладен балканец, надява се някой долар да изкара като за последно!

20

Тинтири Минтири

преди 4 години

Кому е нужен целият този цирк?Разбиват психиката на невръстни деца, като ги "ограмотяват" секcуално за "алтернативните" полове и ориентации, а после стана световен скандал, че Пулев целунал някаква репортерка, която цялата вечер преди това се е натискала с екипа му.

19

Анонимен

преди 4 години

След като нацапа гащите от страх да се бие с Джошуа, тоя на снимката вече никой от големите не го брои за жив и няма да му дадат втори шанс. Нито Уайлдър, нито Фюри, нито Джошуа.Т'ва е истината.

18

привет от Германия

преди 4 години

Пулев ме изненада , изказва се много културно като възпитан човек ,нещо което е много рядко явление при боксьорите и борците !

17

коврата

преди 4 години

айде, новия мистър г ей 2020честито

16

Анонимен

преди 4 години

Всички хора носят маска. Не носиш ли маска когато шефът ти те увиква, а на теб ти се иска да му откъснеш главата? Само че не го правиш, гледаш в земята и си траеш. Животът в общество изисква от всеки да прави компромиси - с шефа, с половинката, с родителите, с децата, с приятелите. Няма нищо лошо Кобрата да понаучи как да сдържа нагоните си и да се държи цивилизовано. Все пак той има интерес да се бие в САЩ, на САЩ и е все едно дали той ще се бие там или не.

15

Анонимен

преди 4 години

Кобричката плю на собствената си защита .

14

Анонимен

преди 4 години

Научихме че Кобрата е кобричка.

13

Анонимен

преди 4 години

Кобрата научи, що е то лицемерие и каква "маска" да слага в момента в който прекрачва границата с някой страни. Научи също така, че човек има две личности - публична и лична и колкото е по-известен, толкова разликата между двете е по-голяма. Ако се съди по отговорите в интервюто му явно е завършил с отличие :)

12

Анонимен

преди 4 години

Това е урок за всеки професионалист. Времената са различни, не можеш да посягаш на хора без тяхното съгласие, независимо дали с добро или лошо. Още повече на професионални събития. Това е все едно някой политик да си завре езика в устата на някоя репортерка пред камера на среща на Г20. Не се прави така, точка. Искаш гадже - излизай си с нея, сваляй си я, целувай си я. Искаш платена любов - викни си я в стаята и действай според договорката. Но пред камера да награбиш някой - не.

11

толерантен

преди 4 години

Айде, пък след още някой друг семинар, в САЩ, Кобрата ще води гей-парада в София, с многоцветното знаме в ръка.

10

баба мара

преди 4 години

да се пази от жените защото всичко е за пари

9

Анонимен

преди 4 години

Истински разговор между приятели, когато Кубрат тренираше за братовчеда на Тайсън Фюри за мача им в София на Белмекен- базата която е на 2000 метра височина:- К'во става, Кубрат слезе ли вече от Белмекен?- Не, като видя Джошуа какво направи с Поветкин и се качи още по - нависоко.

8

анонимен

преди 4 години

Пълна пародия

7

Анонимен

преди 4 години

Вижте последното изречение дори са го извикали на семинар да го направят феминист. А оная може да си плюска сурова риба и да си клати *** по партитата.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо не може да научи, защото от мача му с Кличко мозъкът му се е превърнал на кървава пихтия.

5

Анонимен

преди 4 години

Да стои далеч от ***.