44

Анонимен

преди 4 години

Не се занимавайте с жени!!! Оставете ги! Жените обикновенно са неискрени!

43

казано е

преди 4 години

където си вадиш хляба ,не трябва да го вадиш , а още по-малко да го размахваш.

42

Суши-гуши

преди 4 години

А като си помислиш, че подобни "морални чистофайници" вдигат безплодна сватба на мъж с мъж и на жена с жена, опорочават с това ясното и установено от векове понятие "брак" като съюз на мъж и жена, който да създава деца, потомство ... Лицемерието - основа на държавната политика?

41

Xa ха

преди 4 години

Извода е ...клатенето е опасно за вашето здраве и за портофейла също !

40

Край

преди 4 години

На изпита след курса е трябвало да цуне Дон Кинг по устата. За да си затвърди рефлекса да не прави разлика между половете и расите.

39

От една жена

преди 4 години

Единственият извод, който мога да напрява е, че това което една жена може да Ви сътвори мили мъже, дори и в сънищата си не сте го изживявали. Затова, внимавайте с какви дами общувате, защото не знаете какъв ще го .......Ако седите кротко и не мислите с другата глава при общуване с разни дами, ще си спестите много главоболия.С цялото ми уважение към истинските мъже- тези, които знаят кога и къде да си свалят ципа!

38

Анонимен

преди 4 години

"няма такъв резил, няма такъв срам и такова унижение."Какъв резил бе, разгледай и малко снимки на тая, пълна труженичка на повикване. Ама след това изпълнение ще и секне клиентелата.

37

Анонимен

преди 4 години

Че американските феминистки са луди.

36

xa xa

преди 4 години

това е идеята на либерастите - темата за измисленото насилие да се "разрастне", защото не ни убедиха че "жертвата" е опипвана както твърди, никой не видял, ни хора ни камери, идеята е да има още такива хрантутници на измислени курсове на които ние плащаме заплати, офиси и прочие, щото "насилника" разбрал че вместо да търси истината по-добре да се съгласи и извини, успешен курс, да.

35

axa

преди 4 години

вижда се че сушито има поставена задача, а "докосването" си го измисля, но съда и вярва, т.е. всяка може да си измисли каквото иска и да използва съда да удари някой, особено с парички,т.е. златотърсачките покрай феминистките движения си намериха нов легален начин да докопат парите на мъже бизнесмени, спортисти и др. които печелят малко по-добре.

34

pitam

преди 4 години

и какво, наказваме за емоции, не за насилие.И за емоции толкова ли тежки наказания трябва да са, не е само голямо финансово наказание, те ти взимат все едно и работата, да взема все едно дипломата на лекар, на даскал, щото изразил "емоции", нещо много ненормално ми се струва, а за измислено щипане по *** чак и затвор предвиждат, ненормално и пак ненормално.Ами тогава за истинските случаи какво се полага, явно остава смъртното наказание.

33

mdaa

преди 4 години

Наказанието на пулев не е заради целувката, за нея наказват с дребна хулиганска забележка и дребна глоба, а е заради ощипването по *** -това е насилието, и всички медии или нарочно облъчвате зомбитата с лъжи, или нарочно криете. Не, за целувка лиценз не взимат, взимат за насилие което именно е опипването, а защо съда вярва на сушито че е станало а не на пулев че не е станало това беше смисъла да се разбере в съда.

32

Анонимен

преди 4 години

Какво научи Кобрата от семинара за сексуален тормоз?---------Не се приближавай и не докосвай "трансформери"!!!!!!Особено на Запад!!!!!!!!!-)))))

31

Анонимен

преди 4 години

Сега да вземе да си осинови и няколко африканчета и да стане веган.

30

Анонимен

преди 4 години

Направих грешка и си научих урока", заяви Кобрата. Евала! Ако "умната" Андреа не беше публикувала глупости във фейса щеше да му се размине!

29

линеал

преди 4 години

"Тънката линия" е в обратна посока.

28

Анонимен

преди 4 години

Нищо не си научил. жените се заобикалят на 10 метра и се гледа нагоре. тънката линия е на минимум 10 метра.

27

рибар

преди 4 години

Сушито, да не остане на сухо сега.Ако й се доще някой да е почеше по гъ...рба, ще трябва да му отправя нотариално заверена покана, за да има някакъв шанс.

26

Анонимен

преди 4 години

Най-силният коз на кобрата беше да покаже видео на жена си как по голи любеници й завират десетачки навсякъде по време на участие. Човек, израснал в такава среда, дпри да иска, не може да си прецени действията

25

кур сист

преди 4 години

Ако искаш да цалуваш, трябва преди това да се е.ееее, ееее и замириса на море.