34

Тест

преди 4 години

Защо създават главоболия на човека, извършил едно хуманно дело. Трябва да го обезщетят за разкриването и загубата на време.

33

Мен

преди 4 години

В землището значи извън населено място, по закон :скитащо бездомно куче се счита за вреден дивеч и се отстрелва на място..ще си му върнат всичко и ще му се извинят ;) !!!

32

наско

преди 4 години

До ловец за образецкучетата са били в овчарника на човека изван населеното място човека е имал разрешително за вреден дивеч а кучетата са му изяли 17 агнета и 2 овце за 10 дена за което е подал жалба в кметството десет дни преди да ги убие но естествено никои не е обарнал внимание и после защо ги убил а

31

a

преди 4 години

Хах. Нямаше ли да е по-лесно просто да ги зарови някъде. Или да ги метне в най-близката река. Много неясна новина.

30

Анонимен

преди 4 години

Сега,да го одрънкат хубаво.Голям мъж,няма що.Като е с пушка,се взел за рамбо.

29

Човек

преди 4 години

Кучетата са се присламчили към хората преди 20-30к години.Реално кучето е опитомен вълк.Предполагам както домашната *** подивява сред природата,така и кучетата почват да образуват глутници и да се връщат към дивата си природа. Не е нормално да има на свобода глутници,песове по 30 и повече кила и т.н.

28

Анонимен

преди 4 години

Ако ги е убил защото са злобни, ок ...ама ако ги е убил да си пробва пушката да гние вътре

27

Николай

преди 4 години

И какво като ги е убил ако са бездомни и скитащи.много ми е интересно точно преди месец когато млад мъж беше нападнат и разкъсан от кучета и почина от раните си никои нищо не писа тук.вие сравнявате живота на човек с този на куче .но ако куче разкъса на някои от тези защитници детето и умре да видим тогава как ще се чуства и какво ще пише тук.

26

ловец за образец

преди 4 години

Една насока към неграмотни зоофили, кучефили и прочее ***. Цитирам чл. 40 ал. 2 от ЗЛОД (Закон за лова и опазване на дивеча) -"Подивелите кучета и скитащи котки в ловностопанските райони се унищожават".Тоест, всеки ловец, извършващ законен лов , е длъжен да унищожава така цитирания "вреден дивеч" Защото съгласно закона и правилника за неговото прилагане, те са със статут на "дивеч" . Ако човека е бил с разрешително за отстрел на вреден дивеч или е ловувал законно на подборен лов ,е изряден.

25

Спомням си, че:

преди 4 години

През комунизма ловците получаваха премия за унищожаване на нерегистрирано куче. Тогава данък куче беше висок и нямаше безразборно развъждане на всякакви мас.тии. А и нямаше кучезащитници.

24

....

преди 4 години

трябвало е да ги закопае и да няма главоболия

23

Анонимен

преди 4 години

ловджиите най-добре знаят къде и кога могат да ползват ловно оръжие. щом е нарушил разпоредбите - да си носи последствията. какво ще стане ако всеки тръгне да си решава проблемите с пушка и нож по градове е села?!? дайте и мангалитее да почнем да отстрелваме, щото и те пречат?!? а най-пречат политиците - що не почнете от тях като сте много смели?!? е, друго си е да гръмнеш беззащитно животно и да се кефиш на мъките му. ***!

22

Анонимен

преди 4 години

Г-н. Колев не доживотна присъда за колегата ловец доживотна за нашите управници те позволиха да се разхождат бездомни Хаити ида търпим набезите им върху хората и домашните животни... Лично аз съм убивал и ще продължавам даги убивам защото децата ми са по важни от някакви нъстарвени бездомни хаити

21

Наблюдател

преди 4 години

Може би е спасил човешки живот или животи. Ако някой беше гръмнал ония трите кучета от порода кане корсо, които убиха 39-годишния мъж, сигурно човекът щеше да бъде жив и здрав сега.

20

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека две хайти по малко

19

Колев

преди 4 години

Да го зястрелят него в главата *** да лежи до животна не на право на електрическият стол

18

Анонимен

преди 4 години

Да го наемат да глобява собствениците на кучета без наморници. Ако собственика неща да плаща глобата то да стреля кучето с пушката

17

MaйMyнaтa

преди 4 години

Никво проиэводство да не му образуват. Да го накарат да ги иэяде сурови, и да му връщат пушкалото

16

Анонимен

преди 4 години

Браво,само така с пуснати кучета покрай стопански дворове и селски мегдани.Децата са във ваканция има и стари хора.Не ми се слуша за кротки каракачанки и умни питбулчета.

15

Ro

преди 4 години

Този дедко да беше отишъл да пуца по тъпите си съселяни и общинари, които хич не ги е еня как и защо има безпризорни животни, а им дай да развъждат, изхвърлят и крадат пари. Докато има безотговорници, ще има и глутници кучета. Ама май нямаме т0пките да изкореним проблема, а само да отстрелваме п0миярчета, нали така? Герой! За нула време ще се появят нови и пак ще ревете.