28

Хм...

преди 4 години

Eтноса на участниците в касапницата какъв е, някой има ли потвърдено? Факта, че няма снимки подсказва, че може да са небългари!

27

Анонимен

преди 4 години

Явно правиш изводи за останалите по себе си. В такъв случай май е най добре ти да си ходиш.

26

Софеа Строителна

преди 4 години

Другарки и другари,те тия ви "строят" скъпите кукета!Гледам ги ежедневно-строителната мафия трохи им хвърля. Без каски,щурат се по строежите.Кран пренася материали,тоя отдолу даже и не поглежда нагоре.Вързва арматура,разстила бетон,кове!Утре ел. инсталации ще прави!Ама един ден ще се фукате,че римляни са ви строили обекти за чудо и приказ.Като не са специалисти,са колячи.

25

Антон

преди 4 години

"подписал предупредителен протокол да не тормози повече жена си"Чак пък такава желязна мярка да не подейства.. Другият път да го накарат да се прекръсти!

24

гробарят

преди 4 години

Как така направил опит да се самоубие или го прави или нарочно не иска да се самоубие защото му липсва мъжество и достойнство ,това е морален акт след като няма такъв този социопат доживотен да осъзнае в остатъка от жалкият си живот до къде води липста на морал и за друг път да има по-голям успех с харакирито ????

23

Анонимен

преди 4 години

И защо се "борят за живота му"???

22

Анонимен

преди 4 години

София е царство за печелене. Прибрал се с пари в рая на "пущиняците". И от един пущиняк на втори на трети с домати. И от жегата му заврел " мотора"

21

Анонимен

преди 4 години

Върнете им истинските имена да не срамят българските

20

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Специфика на една култура, за която боят и ножът са нещо нормално.Както и педофилията.

19

Ниш е България

преди 4 години

Жалко за жената. Бог да я прости.Жени, внимавайте с кого излизате и с кой се обвързвате.

18

опс

преди 4 години

натурална селекция, щом си е хванал батка, ще си поема последствията. мир на праха и

17

Невена

преди 4 години

Защо изобщо се подават жалби в полицията, като няма никакъв ефект!?

16

Toj

преди 4 години

Селото е козлодуйско...Не се научихте да боравите с Гугъл.

15

ууу

преди 4 години

До АнонименБорисов и ГЕРБ отмениха ветото на РадеВ за закона за оневиняване на *** предложен от ГЕРБ.

14

Аз

преди 4 години

"Мъжът подписал предупредителен протокол да не тормози повече жена си"Що е това?! Какъв е смисъла от това нещо , оправдаване на някаква дейност ли какво е това пълно простотия!Бюрокрацията избива хора в това нещо наречено държава.

13

Анонимен

преди 4 години

Див селянин.Дано умре.Защо ще му преливат кръв само харчат материал.Ще го съживят и другата година ще заколи поредната куха лейка.

12

Мосю Густав

преди 4 години

Два пъти ли е опитал да се самоубие? Журналистите, хайде обратно във втори клас!

11

Гост

преди 4 години

Ето един пример за това, как един предупредителен протокол, подписан от длъжностно лице, всъщност струва един човешки живот. Протоколът сигурно вече е заприходен в някой архив, вероятно с него се водят преписки, а жената я няма...

10

Анонимен

преди 4 години

До 18 иска ти се да оправяш ако оправш някоя бъди сигурен,че мъжа и знае и я чака същото за сега оправяш само в съня си а си вече на 100 всеки българин оправя в съня си и а иначе не е нито една и емдигрира ,че е станал вече на 100 а иначе мъжа винаги знае същото е и ако мъж изневерява жена му винаги знае

9

Гледна точка

преди 4 години

Като не подписахте Истанбулкската Конфекция, така ще е ...Тиии добре ли си!Те по-скоро майка си ще продадат отколкото да склонят България да подпише ИК.