19

И.Б.

преди 4 години

Защо ли Марс е богът на войната? Някои езотерици твърдят, че човешкият дух в миналото се е въплътил на планетата Марс, но поради много войни са я унищожили като място за живеене на хора. Наистина трябва да озеленим нашата планета Земя, за да пребъдем в нея. Трябват ни не войни, а зелени гори и зелени паркове.

18

Марсиянец

преди 4 години

Мерана който отделяме в атмосфверата е когато си чистим тоалетните. Благодарение на йонизираните *** много бързо се отмирисва. Благодарим за опортюнити, използваме го за маса за бира. Чакаме и кюрюсити ли секюрити ли кво беше там и той да сдаде багажа,че на Жосо нелеото е необходима холна маса.довечера ще изпускаме пак метан,да не се чудите. Айде със здраве.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Тъпан прУвинциален, добре че са тези учени от Англия, Дания, Норвегия и САЩ щотоиначИ щеше още да влачиш на дедо си ралото по полето и да ходиш в "нужника" на двора!!Аман от диви *** !

16

Анонимен

преди 4 години

То и в БГ по принцип не би трябвало да има живот, ама напук на учЕните, има.Като чуя за учените от Англия, Дания, Норвегия и САЩ и спирам да чета по-нататък.Такива алабалиситки правят, че почваш да си мислиш, че нещо не се дочел внимателно и препрочиташ не веднъж, докато се убедиш, че ти си прочел правилно, ама авторът само е искал да каже нещо, но не е успял.

15

Бакшиш

преди 4 години

Щото марсианските таксита през лятото карат повече.

14

от сидниАав$тралия

преди 4 години

Павелчо седни сиСлаб (2)

13

Анонимен

преди 4 години

Македонски пърдежи.

12

П

преди 4 години

Анонимен.....много си наивен и некомпетентен по темата. Бих казал даже невеж и поради тази причина недей да драскаш коментари на които биха се смяли и осмокласници. Хайде обратно на работа!

11

Анонимен

преди 4 години

Сагата с Марс за сега приключва, навивайте ръкави и да садим дървета

10

P

преди 4 години

Отново четем абсолютни глупости....Кога ли ще кажат истината за Марс?

9

Анонимен

преди 4 години

"Това прави невъзможно съществуването на живи организми на повърхността или близо до нея"Ами да - търсят не там, където трябва! Трябва да търсят ДАЛЕЧЕ от повърхността - в облаците, които ги няма. Там са марсианците и се присмиват на глупавите хорица и техниката им. Ще търсят те на повърхността. Ограничени неуки създания.

8

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че този път авторът надмина себе си - нищо не се разбира."Засега е невъзможно съществуването на живот на планетата".... "Засега" в смисъл, че се смята, че е невъзможно, или още не се знае, или пък сега не може, а утре ще може ...?Или се опитват да създадат живот, но засега не успяват?

7

Анонимен

преди 4 години

Елон Мъск каза, че там ще заселва хора. Някой отлъже, кой ?

6

Анонимен

преди 4 години

"Може и двете според неграмотно написаната статия"С гугъл транслейт толкова.

5

Анонимен

преди 4 години

До zeusЕвала честито за най-глупав и безмислен коментар.

4

До 2

преди 4 години

Може и двете според неграмотно написаната статия

3

zeus

преди 4 години

Всичко е много просто, Баце е свързал Хъба с Марс и зимата черпим от там метан за отопление :)

2

тото

преди 4 години

от последните две изречения нищо не разбрах... Може или не може да има животни на Марс???

1

Горд македонец

преди 4 години

Я съм варил ракия сливовица та от това е.