41

Анонимен

преди 4 години

Хората пак започнаха да се самоубиват заради управлението на ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 4 години

Склонноста към самоубийство обикновено не е постояно състояние!!! Острата криэа е въэможно да премине эа кратко време, стига да имаме до себе си блиэките хора с които да споделем какво ни е!!!Ивайла имаш голямо сърце! Аз от над 20 години се боря с една автомобилна катастрофа и съм си мислил за самоубийство, за жалост нямам близък на който мога да се доверя. И винаги съм намирал сили в себе си. Благодаря ти!!

39

Ивайла

преди 4 години

До 38 - Сигурно като теб са мислели и блиэките и!!! В края на крайщата винаги можеш да помогнеш, както и винаги да си намериш иэвинение да не го направиш!!! Не сме хора, така сме и в ежедневието, когото видим беэдомни, просяци и сакати!!! Просто эатваряме очи и преглъщаме сухо!!!

38

До Ивайла

преди 4 години

За подкрепата си права, но за принудителното въдворяване в психиатрично здравно заведение явно не си в час. Процедурата е толкова сложна и дълга, че човек ще има възможност да приключи със себе си десетки пъти.

37

Ивайла

преди 4 години

Склонноста към самоубийство обикновено не е постояно състояние!!! Острата криэа е въэможно да премине эа кратко време, стига да имаме до себе си блиэките хора с които да споделем какво ни е!!! А и тогава ще има по висок шанс човекът да оцелее!!! Къде са били роднините и да я подкрепят а и ако се е налагало да я иэпратят на принудителен диспансер!!!??? Сега би трябвало да им тежи на съвеста цял живот!!!

36

До 25

преди 4 години

Не богохулствай! Който го прави, ВИНАГИ на главата му се стоварва беда!!! Ще чакаш извънземните тогава да ти помогнат. След време си припомни какво съм ти писал. Ха със здраве!

35

Анонимен

преди 4 години

Те защо ли са подбрали снимка на австрийската железница , там не стават самоубийства !!!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен " Закривай скапаната ***."Много си зле. И недей да обиждаш нашата Родина България, нещастнико ми.зе.рен.

33

Анонимен

преди 4 години

Закривай скапаната ***.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен3000 лева... Ама трябва да живееш в София. И това не е бонус. Не е бил от 20 години насам.Това към кой коментра се отнася? Или споделяш личен опит?

31

Анонимен

преди 4 години

3000 лева... Ама трябва да живееш в София. И това не е бонус. Не е бил от 20 години насам.

30

Гледна точка

преди 4 години

Била е разочарована от обещанията на ГЕРБ...Това ли само измисли "тънко- умната" ти главичка?.ГЕРБ не обещаваха, а казваха:"ще затягаме коланите...". "Зеленият пъпеш" си пада по понпозното говорене и високопарни обещания!

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМоже другия ад да е малко по-благосклонен, спрямо този в който живеем. Решила е да си пробва късмета...Лъжеш се, че е " по- благослонен" ада. Жалък избор е направила жената. Не трябва да се самоубива.

28

Деян Куцев

преди 4 години

Кога ще е опелото?

27

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПСтига глупости! Жалко, че жената е направила такъв позорен и лош избор - да се самоубие!

26

Анонимен

преди 4 години

До ЧИТАТЕЛСлучилото е след "голямото" увеличение на пенсиите !Ако пенсионерът получава пенсия над 300 - 400 лева, ако той живее в къщата си сам, мисля, че би трявало тази пенсия да му стига! Хората (било то стари и млади) , които живеят в собственият си дом, които НЕ живеят под наем и НЕ са на кредит, НЕ трябва да се оплакват от заплатите или пенсиите, които получават. Аз и моето семейство сме под наем, имам близки, които имат имот чрез заем и плащат кредит към банката. И НЕ се оплакваме

25

Анонимен

преди 4 години

до Ей 23Много по-реално е да има извънземни вселените са много а човека за тези мащаби все едно живее по-малко от няколко стотни от секундата.Ами бог кой го е създал тогава като вярваш ти?Няма богове има реалност която виждаш,а може и да има друга дето не виждаш,но не и бог.Такова примитивно понятие няма!Маймуните може да вярват в бог.

24

Активист на БКП

преди 4 години

Била е разочарована от обещанията на ГЕРБ...

23

Българина

преди 4 години

Бб обича сърбите американците, турците албанците и арабите и *** лите, само не и българите

22

Ей

преди 4 години

го и тоя! Не вярва в Бога, ама треснат от идеята за извънземни. Сигурно тайно си мечтае да стане рицар-джедай!