104

Анонимен

преди 4 години

Абе какъв луноход са изпратили Русия бе. Те 86г нямат радиоуправляема количка за Чернобилл... Вие мозъците ли са ви промивали с ток по времето на соца не знам :) Абсолютно неадекватни хора. То бива такива сантасмогарии за тоя сссрр ама то вашето болно състояние. Те към днешна дата нямат нищо прстено, как според вас са пратили преди 60 години :)

103

до въпросче

преди 4 години

Сега ще ти обясня защо има космос планети,луни!Да се стигне до тях е нужен инжектопляктор който техническо достижение наподобяващо Брауновия тригонолокатор, но е базирано на плазмения деполяризатор на Тор. С разликата, че е измислено от Кроманьонтоплякторите!Който притежава тази технология не е проблем да стигне до Луната!

102

Боби

преди 4 години

До ПроСоТоВ авизцията има едно нещо наречено натренираност - Може днес да имаш тапия за Летец изпитател. Печелиш от тото и отиваш на околосветско пътешествие за 6 месеца. Като се върнеш откриваш с УЖАС че са ти понижили статуса до летец 2 клас(3 клас са новоизлюпените курсанти)за първи клас трябва да налетиш 100ч като поне 20 в сложни МТО и/или нощем(колко са точно не зна но това е принципа)А за летец изпитател още незнам колко си часове на еди какви си типове различни самолети.Гадно нали

101

Анонимен

преди 4 години

Не знам за Луната, но коментарите под такива новини обикновено дават идеална възможност за анализ на психичното здраве на народа.

100

Боби

преди 4 години

До KromВтората допълнителна "безпилотна" мисия се проваля защотоколкото и да ти се иска проблема е друг съвсем банален - раката робот с лопатка на края не отговаря на командите - без грунд във контейнера възвръщаемия модул няма смисъл изобщо да излита ... Мисията е частично провалена - докато има енергия Луна 15 предава телеметрия за такива неща като температура и прочие

99

Krom

преди 4 години

До Анонимен 93 - драги, аз ако можех да отида до Тръмп, дали щях да си чеша езика с теб, Боби, ПроСтоТо и многобройните ти други "проявления"? Хайде, прояви малко чувство за хумор.

98

анонимен

преди 4 години

То си е така. Руснаците правят двигателите, американците продават билетчетата на входа. Кой за каквото става.

97

Анонимен

преди 4 години

САЩ и НАСА и ЦЕРН още се опитват да добият нулева енергия ама не могат да я разгадаят и са я засекретили за да не се докопа светът до тия знания и да могат да трупат мангизи. Сега обаче нещата ще се обърнат ЦЕРН увисват.

96

ПроСоТо

преди 4 години

До Боби"Гагарин загива по време на рутинен полет за трупане на часове за възстановяване на първи клас летец. Той и инструктура се качват на УТИ МиГ-15."?!?!?!?!?!?!Кога е загубил званието "първи клас летец",та е "трябвало да трупа часове"?!?!Преди,или след като е летял в космоса?И Какво ПО-ВИСОКО звание от "КОСМОНАВТ" може да има един летец?!?!?!Ти чул ли с някой генерал да бъде пратен да покрива нормите за лейтенант?!......мисля че те разбирам,но уви,НЯМА КАК да се съглася с теб!

95

Боби

преди 4 години

До KromРакетата Р-7 - да тази на Гагарин и нейните внуци Съюз изстрелвани и сега реално е първата междуконтинентална балистична ракета на СССР.Стнациите Салют и братчедите Алмаз(безпилотни) са релано военни станции най-малкото за щпионаж.Граждански станции са МИР и МКС.И си мислиш че Космоса не е милитаризиран ...

94

Krom

преди 4 години

Само още едно уточнение за пост 91 на Боби. Втората допълнителна "безпилотна" мисия се проваля защото "безпилота" привършва самогона и огурците преди крайната цел, което обърква координатите, защото му замръзва ошанката от което следва, че мисията е направо успешна, но трябва лека корекция в историята. Така е, не си ли чел Правда?

93

МАЛКО ЗА

преди 4 години

"Луна 16 е апарат, изстрелян от СССР по програмата Луна с цел изследване на Луната. Апаратът е първият безпилотен космически кораб, успял да кацне на повърхността на Луната и да върне на Земята образец от лунната почва. Осъществено е третото връщане на образци на Земята след американските пилотирани мисии Аполо 11 и 12.""

92

Анонимен

преди 4 години

До KromА защо ти не отидеш можеш да вземеш и Тръмп.

91

минувач

преди 4 години

Армстронг е направил първата си крачка...ама не на Луната, а в стодио на HOLLYWOOD и това го знаят и малките деца, вече!

90

Боби

преди 4 години

До РосскосмосКапутВземи прочети историята си а?Луна 14 каца и доставя лунни образци на земятаЛуна 15 каца но нещо се поврежда и не може да излети апарата за връщане на земятапратени са още две мисии успешни и една неуспешна със същия тип апарати

89

До 78

преди 4 години

Аз физиката съм си е чел--обаче се оказва, че имало много физики и когато се говори за движение в космоса ,,червееви дупки и прочие се иска малко повече трябва и добро въобръжение ,трябва да можеш да си представиш Земята с всичко на нея ипримера с мухите в движещия се влак ,но ако Земята се движи с определени километри излезеш ли от нея нещата се движат с други километри около Слънцето ,а Галактиката с други спрямо друго --иска се въобръжение--лошото на физиката е че е безкрайна и ни е тъмна Ин

88

Krom

преди 4 години

До Анонимен 88 - баси, човек ти заслужаваш да обереш днес всички "лаври". Путин стана единствения "достоен" пратеник на Ватикана, който ще ни донесе "познание" за Бог? Якоооооо!

87

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Гагарин е бил летец-изпитател на нови самолети и е загинал при инцидент."Гагарин загива по време на рутинен полет за трупане на часове за възстановяване на първи клас летец. Той и инструктура се качват на УТИ МиГ-15. Заради променливото време им заповядват да излетят с допълнителни резервуари за повече гориво. Но в тази конфигурация маневрения МиГ губи всички маневрени екстри и се държи като Ютия във въздуха!!!Неустановен самолет навлиза в тяхната зона и МиГ-15 изпада в свредел...

86

Анонимен

преди 4 години

Ватикана контакува със извънземни. Извънзените искат да ни помогнат да разберем какво е енергия събрана в нулева точка. НАСА нямат технология да идат на Луната. Папата поръча на Путин да идат до Луната за да се срещнат с извънземните и така да узнае светът повече неща за Вселената и Бог.

85

ПроСоТо

преди 4 години

До Бобивиждаш ми се свестен (може и да греша,извинявай!),за това ще те попитам:-Що за "логика" е тая,да пратиш "ЕМБЛЕМАТА" на "превъзходството на СССР над Сащ да ..."тества" самолети,когато летци-изпитатели .."с лопата да ги ринеш"?!?!..По тая "логика" би трябвало да пратят Сталин в първите окопи на защитата на Ленинград!!!!Не се заблуждавайте!..Нещата са доста нечистоплътни!!!!..Просто виждам,че са ви разхвърляли основно на два лагера-"Монтеки" и "Капулети"..