13

Анонимен

преди 4 години

***, като не ви интересува какво се случва в света извън кошарата на село, не четете.Пфууу само *** коментират тука, които си местят дребните чурки отляво на дясно. И това е единственото им занимание. Изненадана съм, че поне може да четете

12

Кинг Роял

преди 4 години

*** това мамуне, некой видувал ле го е...Бело ли е цръно ли е...

11

:)))

преди 4 години

Аз пък се озадачавам,че британците се озадачават.

10

Анонимен

преди 4 години

а бе като не е била канибалска вуду церемония по африкански пак добре

9

Анонимен

преди 4 години

Ама нформирайте ни по-често бе! Цялата, българска колония се тресе от притеснения, покрай кръщенето на църното, престолонаследниче. Ми ние направо си скубем ония работи и си поръсваме главите с пепел ако на ден не ни осведомите поне 3-4 пъти, дали бабка е акала и дали арчито има по-голяма чурка от татко си !Толкова ли много ви плащат, бе? Как не ви е срам?! Погнусил съм се от вас! А и фамилията на журналистката една такава, българска- Гъркова! Ех, пуста тоягаааааа!

8

Totenkopf

преди 4 години

Кога, България стана английско графство, че през два дни ни занимавате с тези "особи", продажници? Не ме нтересува кой им плаща масрафа и по кви правила трябва да ираят.

7

GG

преди 4 години

Почесах ги...

6

Анонимен

преди 4 години

Ами да спрат британците да им плащат за луксозния начин на живот и до месец голо хоро ще заиграят в центъра на Лондон ако поискат!

5

Шопо

преди 4 години

Могли да да го кръстят Панакути...

4

Анонимен

преди 4 години

Момент. Готово! В левия крачол му е много по-удобно

3

истината е че,

преди 4 години

Ех тия британци. Аз ще отговоря на въпроса. Кръщенето беше тайно,защото старата 100- годишна кралица НЕ иска да дава пари за кръщенето и се срамува,че внучето й е наполовина не*г*Ърче. Тя ми изглежда много свидлива,нищо че за рождения си ден,който беше преди 3 седмици в ( началото на юни) специално си организира конен парад,който продължи 2 часа.Камила,Чарлз, Кейт и Уилям ги показаха в карета само за миг,а КРАЛИЦАТА през цялото време на парада.Така че е и много суетна,щом става въпрос за нея.

2

Хм!

преди 4 години

Боли ме швепса за британското кралско семейство.

1

любо

преди 4 години

И аз го преместих....