32

Анонимен

преди 4 години

Много малки Американофилчета тук бре! То да ти промиват мозъка 30 г вече Какво да очакваш друго! Повтарят като надраскана плоча -:) Незнанието е срам за всеки!

31

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Това ще бъде първото ИСТИНСКО стъпване на Луната, ако се осъществи. Краварите заблудиха целият свят, че са ходили там. Разбира се, здравомислещите хора и тия , които малко са чели за космоса, знаят че САЩ излъгаха.

30

Анонимен

преди 4 години

До 33..Руснака и на заден да върви напред.Пак няма да го стигнат американците!-:) Това е.Или го можеш или не!

29

Наблюдател

преди 4 години

А, Ромкосмос планира да предаде Луната за скрап.

28

Унуфри

преди 4 години

Насилвал съм се да чета прехвалените руски литературни класици. Явно съм с различна честота на възприятията, тракийския ми ген не кореспондира с дълбоката славянска душа и нито една от тези книги те успя да ме развълнува и предизвика у мен разсъждения.Парадоксално старата съветска пропаганда и най-вече новата путинова такава ме увеселяват страхотно. Това са фейлетони в стил гротеска и черен хумор, които ми провокират чувството за хумор в голяма степен.

27

Рукавишников

преди 4 години

До Стенли Кубрик. Ами той цял сериал трябва да е направил. Защото, ако не си забравил, американците стъпиха 6 (ШЕСТ) пъти на Луната. И как пък руснаците не разбраха и не ореваха света? И ти май си от тези, които вярват, че Земята е квадратна.

26

Стенли Кубрик

преди 4 години

До Сата НАТОАко искаш вярвай, ако искаш не вярвай! На кой му пука дали ти вярваш или не?

25

Анонимен

преди 4 години

Салют 1 - първата орбитална станция 1971г. САЩ още нямат ракета носител и орбитална станция, иначе в холивудските продукции много велики с космическите епопеи на кино.

24

Анонимен

преди 4 години

САЩ се оказаха в позицията на догонващ.

23

в Русия е много зле

преди 4 години

Това е еднопосочен билет, изстрелват ги и после посмъртно герои на Русия

22

Стенли Кубрик

преди 4 години

"Полетът до Луната беше фикс идея на президента Никсън Извърших огромно мошеничество с участието на НАСА и правителството на САЩ. Кацането на Луната беше фалшифицирано, всички снимки бяха фалшиви и аз бях човекът, който засне това"

21

Анонимен

преди 4 години

Няма да пратят никой на Луната. И САЩ и Русия и много други държави можеха да изпратят хора на Луната още преди години, технически не е проблем. Но има и други причини.

20

в Русия е зле

преди 4 години

Застраховката включена ли е или им се полагат по 1000 рубли като на 14те моряка?

19

Анонимен

преди 4 години

Русия първа изпраща кораб на друга планета - 15 декември 1971 г. апаратът Венера 7 се приземяват на Венера след 2 неуспешни опита. Дори днес, 50 години след това, САЩ още не са в състояние да разработят технологи и да построят кораб който може да устои на условията на Венера - дъждове от сярна киселина, 500 градусови температури и атмосферно налягане дестки пъти по голямо от земното.

18

българин

преди 4 години

Кога руснак стъпи на Луната докато Владимир Путин е на власт, аз ще стана мюсюлманин и ще си сменя името на Ахмед!

17

Анонимен

преди 4 години

Русия е поне 50 години във високите технологии пред САЩ. САЩ се задъхват, нямат вече пари да устоят на икономическия и военния натиск, с 16 пъти по-голям военен бюджет не могат да постигнат превъзходство над Русия. Затова им се налага да принуждават васалите си да им купуват старите 50 годишни самолети.

16

Анонимен

преди 4 години

Марс 3, 1971 г, Русия отново е първа и на Марс.

15

Teo

преди 4 години

Руснаците могат, но се изисква сериозен икономически ресурс и потенциал. Ресурсите, за зъжаление ги харчат за гърмящи железа, въпреки, че имат технически потенциал. Най -вероятно ще е поредния провал. Те и щатите все кацат ... пак ... ама все не става!

14

Русия винаги първи

преди 4 години

Значи първият човек стъпил на Луната все пак ще е Руснак.

13

Анонимен

преди 4 години

Руснаците първи се приземяват на луната през 1966г с Луна 9.