52

русия е провал

преди 4 години

Толкова са жалки тия руснаци. По-жалки са само българските русофили, те копаят дъното.

51

Анонимен

преди 4 години

Ангелчо.Имаш ли поне 30 г..Просто си замълчи! Коментираш събития през които не си бил роден! А за Американската дезинформация Ние по възрастните знаем истината.Та не ни убеждавай ако обичаш!-:) Твоите връстничета могат и да ти кликнат плюсове Американофили сте и се подържате!-:) Ако знаете колко сте елементарни в очите ни деца.Ех ако знаехте! -:)

50

Ангел

преди 4 години

Американците имаха 7 успешни мисии до луната .Общо 12 души успешно стъпиха на луната .3-*** загинали при Аполо 1 и 3-*** успешно евакуирани при Аполо 13 . Аполо 17 е последната мисия да луната като астронавтите поставят рекорд като се отдалечават на 30 км от модула . Събрани Стотици килограми Лунни камъни .След края на Мисиите Аполо Американците нямат повече работа там ,защото всички въпроси са получили своя отговор .Чудя се !!!Закво им е на Руснаците отново да посещават тая пустош ?!?!

49

Анонимен

преди 4 години

До 53.. " Кой гладува" бе Американофилче? Спри дрогата и влез да прочетеш нещо за Русия! Стига си слушал радио " Вашинг Тон"! Ей много сте лесни за манипулация Американофилчета! И вие вярвате ли вярвате на лъжите за съжаление !

48

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаЗащото имаш много ограничено пространство. Защото половин милимтър разлика някъде, и живота 5 човека, както и труда на десетки хиляди, отива по дяволите. Скафандрите са правени и тествани, за хора с до тези размери. Ако се направят нови, трява да се проверят и тестват отново. Освен, ако не си Нютон, едва ли, ще си толкова по-каъдърен, че да си залужава, да забавят мисията с 4 месеца, само заради теб.

47

Анонимен

преди 4 години

До БауЗащото топ специалистите масово са в частния сектор. Ти си топ специалист в дадена област? Държавната агенция ти предлага 30-40-50 000 евро заплата. Дори и да си в контролната зала, името ти няма да е в историята.В същото време, някакъв малък стартъп в Брюксел, те намеа, за 250 000 евро, плаща ти всички разходи и ти дава дялове, които след 5 години, може да стурват 50 млн евро.Н виж, ако т предложат, да летиш до Луната ... то работата е мнго по различна. Лунта е новият Еверест.

46

Гледна точка

преди 4 години

Говоренето на чужди езици също е задължително. Интересен момент се явява и изискването за НОМЕРА НА ОБУВКИТЕ всеки с номер над 46-ти няма шанс в бъдещата космическа мисия.Това изкърти мивките!

45

Анонимен

преди 4 години

Коментарите отново изобилстват с мнения на таксиджии и общи работници които са най-върли почитатели на теориите на конспирацията. През деня върти геврека или бърка киреч, а вечер разяснява физични закони и обяснява как Земята е плоска и никой не бил стъпвал на Луната! Айде няма нужда!

44

Анонимен

преди 4 години

Дали ще отидат на луната или не, дали са ходели или не, това не касае мен и моята дейност. Пожелавам на всички групи успех в звездните им начинания.

43

До там опряха

преди 4 години

В Русия.Народа гладува , а Путин с олигарсите пирува и с народа се шегува.Поредна година на стагнация и капитали бягащи в чужбина , но ЕДИН ще литне към звездите.

42

Бау

преди 4 години

До 51Нито съм америнанофил нито русофоб, само България ме интересува. Просто ми стана интересно защо набират хора от народа ...

41

Анонимен

преди 4 години

До 48.. А Америка как го прави? По различно ли?-:)

40

Фарс

преди 4 години

Путин храни народа с мечти , защото друго няма.

39

x

преди 4 години

Поредното ще на путин.Пропаганда,мечти изречени на глас хиляди пъти,които самите те започват да приемат за истина.Щели да летят Луната след 10-15 г. Те и социализма щяха да построят в 1980 г., а комунизма през 2000 г.,ама ядец.Като минат 15-20 г. следващия руски диктатор, ще обяви нови планове за полет да луната.А в това време народът им тъне в мизерия и безпросветно пиянство.

38

Бау

преди 4 години

Интересно защо го правят по този начин. Някакъв опит за реклама и пари. Не е като да нямат хора.

37

1

преди 4 години

Американците когато кацнаха на луната,аз бях студент.Спомням си каква еуфория беше по цял свят,само в концентрационния соц лагер мълчаха като бити зад ници.Седмица след като Армстронг направи първата крачка на луната,Брежнев с половин уста поздрави американския президент.Този полет се следеше от под лупа от военните на СССР и целия свят.Луната е близо и всичко се виждаше дори с любителски телескопи.Някой да е чул руснаците официално да се съмняват?Само подмолни хибридни лъжи и черна завист

36

руска утайка

преди 4 години

Няма по-пропаднало нещо от русофила, за който като нещо не било руско, то значи не се е случило. Ако излязат от собствения си пропаднал русофилски свят ще разберат, че нещата по света се случват, само в матушка Русия е пълен застой

35

Дедо поп

преди 4 години

Рашките са зле с филмовата техника - затова ще го направят наистина, а не по холивудски.А да любопитните - потърсете в Гуглата нещо за комбинацията Аполо 13 и СССР. Има американски и немски филмчета по повода, и наистина май Стенли Кубрик е прав!

34

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Мразя, да силна дума......но мразя хора, които без да имат информация, без да са проучили един въпрос изливат лаишка помия по форумите. Абе има вече Интернет. Попрочетете малко, пообразовайте се , пък тогава спорете. Например проучете какво е туй нещо поясът на Ван Алън и после дрънкайте глупости ,че краварите са стъпили на Луната.

33

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Последните 30 години Русия е един голям провал, а в Космоса не са постигнали нищо. Добре, че нямат пари да пращат много хора горе, че това е сигурната им смърт.