72

До Боби

преди 4 години

Наясно съм с тази ракета експерте.И какво от това ? С тоя коментар само ми доказваш твърдението ,че Русия просто е една заблудена и изоставаща нация.Нямат ракета дори да се конкурират с Индия !

71

Боби

преди 4 години

До Анонимен"След това ще бъдат избрани четиримата най-достойни..."Ако си военен летец изпитател - както сега се избират космонавтите след като те приемат за космонавт трябва да усвоиш някаква втора научна специалност толкова че да можеш да си лаборант на орбита да извършваш като робот научни експерименти. Но никога такъв човек няма да има знанията на истински специалист в дадена научна област който са го тренирали и да бъде космонавт.Така че наистина ще изберат най-достойните.

70

Боби

преди 4 години

До сссс"Освен това няма абсолютно никакъв шанс Русия да кацне на Луната през 2028г."Ех експерте...Ако не знаеш РФ реши да разработи комбинация между Съюз-5 и Ангара - Съюз-5 ще бъде еквивалент на Фалкон 9(без връщане на първа степен) след като полети(двигателите вече са готови) ползвайки наработките на Ангара ще се правят тежки модификации на ракетата 1+2, 1+3, 1+4 унифицирани блокове както е при Ангара и Фалкон Хеви. След това цената драстично пада както е при Мъскедин модул за всички мод

69

Анонимен

преди 4 години

"След това ще бъдат избрани четиримата най-достойни..."Искате да кажете четиримата с най-здравите връзки, знаем ги методите на болшевишките допотопи. Нали и на нас ни ги насадиха досущ същите.

68

сссс

преди 4 години

Тея щом си набират космонавтите чрез конкурси смятай за какво говорим :D Освен това няма абсолютно никакъв шанс Русия да кацне на Луната през 2028г.Просто са прекалено недоразвита космическа държава ,без никакъв бюджет и възможности.Роскосмос е държавна агенция само за сателити и до там.На всичкото отгоре руснаците нямат ракета която може да ги закара до там.Ангара им е най-мощната орбитална ракета а има товар за ниска орбита от едва 24 тона и далечна орбита от едва 4-8 тона.

67

яфф

преди 4 години

Дрън-дрън ярина🤣

66

Анонимен

преди 4 години

Ще, ще... :D

65

До ЦРУот ЛУНАТА

преди 4 години

ФСБ от ЗемятаЗа комунистически Китай знаем достатъчно как дръпна в Космоса и какви постижения има. Я ме светни за Япония! Япония е мижава страна в космическите изследвания. Република Корея е по-напред. И знаеш ли защо? Защото купи руски двигатели за първата степен на ракетата "Наро". Защото се консултираше с руски конструкторски бюра. Сега разкажи за индийските постижения! Индостанската ти кръв се вълнува!Не лъжи за разбити руски апарати на Луната! За Луноходи чувал ли си?Донесоха лунен грунт

64

Анонимен

преди 4 години

Само више образование ли? Американските имат защитени докторантури...

63

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма толкова апарати орбитиращи и фотографиращи Луната на различни агенции по света, дори преди години показаха снимките на апаратите Аполо на повърхноста и техниката използвана... ама нищо вие си повтаряйте едни и същи глупости :)) на никой не пречите

62

Анонимен

преди 4 години

Руски крак ще стъпи на Луната но само ако си купи билет от Джеф Безос или Клон Мъск. Със Роскосмос не - това е схема за усвояване на едни пари.

61

Анонимен

преди 4 години

Луна 15 минава над американците когато вече са на Луната. АлкашитеИмат снимки.

60

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са абсолютен провал във всичко с което се захванат. Нашите пенсионери не могат да повярват, че са ги лъгали толкова години, че русия е велика страна. Малко ми е жал за тях. За пенсионерите, не за руснаците.

59

Атакист

преди 4 години

Няма по-добър космонавт из всичките космоси от Руския космонавт! Факт.

58

ЦРУот ЛУНАТА

преди 4 години

До Анонимен..62.....ТЪПЧОооооо....почервенял....изкукуригал ....По време на месията на АПОЛО -11 руснаците пращат техен кораб с ровер ЛУНА . ЦЯЛ СВЯТ гледаше и слушаше ...а радио БЕОГРАД предаваше на живо ! руската ЛУНА се РАЗБИ на Луната / не успяха да качнат ! Русия не маже да изпрати ЛУНЕН МОДУЛ .....ЗАЩОТО НЯМА такава МОЩНА РАКЕТА ! Раша е идинствената / космическа държава / която от 30 ГОДИНИ НЯМА НОВА РАЗРАБОТКА !!!!...минаха ги Япония...Индия ....да не говорим за Китай !

57

Реалист

преди 4 години

До 62. И ние знаем дъртите русофили като теб колко сте зомбирани и заблудени от съветския комуниЗъм. А фактите не са свързани с възрастта. Американците кацнаха 6 (ШЕСТ) пъти на Луната и ако не беше вярно руснаците още тогава щяха да ореват света, защото тези мисии лесно се виждат и от Сибир - има достатъчно мощни телескопи и други средства. Но това за зомбитата не важи май, а?

56

Анонимен

преди 4 години

Американците могат да ходят с техния космически кораб Орион не само до Луната но и до Марс. Луната е само за тренировка.

55

Анонимен

преди 4 години

Роскосмос се приготвя за сериозно крадене и пилеене на пари на данъкоплатците. Никакви полети до Луната няма да има. Това е сигурно на 100%.

54

Анонимен

преди 4 години

Америка си е Америка. Отидоха на луната в относителен комфорт, даже последните 3 експедиции имаха на разположение и ровер. Америка е на колела.

53

Анонимен

преди 4 години

Когато съм лошо настроение гледам филмчета със избухващи *** лунни ракети Н-1. И четирите опита на руснаците завършват със неуспех няколко секунди след изстрелването. Корольов и Глушко не успяха но очевидно Рогозин е голям оптимист.