23

До 29

преди 4 години

Това е СССР ,а не Русия.Не бъркай двете понятия.Днешна бедна и жалка Русия няма никакви космически възможности.Ти си живей с успехите на СССР от преди 50г.Освен това 90% от космическите мисии на СССР до Марс са провал ,заради инжинерни грешки.САЩ почти нямат провали.

22

Анонимен

преди 4 години

Венера имс атмосфера по-гъста от тази на Зрмята, а почти няма магнитно поле. Защо пишеш глупости и си слагаш плюсчета сам?

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Умньо, Мъск разбира от космонавтика, колкото от автомобили, колкото от спасяване на тайландчета от наводнена пещера! Новоизпеченият американец от ЮАР Илон Мъск е бизнесмен. Купува, продава и т.н. до края на света! Внушете на "гения" да разработи лекарство против рака, и той ще го направи! Ще купи най-добрите специалисти и ще стане работата!

20

Русия + Китай =

преди 4 години

Все по - блио до края на краварника !

19

Анонимен

преди 4 години

русия = блато в северен Китай

18

МАкедонци на МАрс

преди 4 години

Ето информация от МАрс пращани за прераждане там като яки космати мъже с яки патки до 42 сантиметра дълги подават че тази нощса изумени от оргами на бивша жена на БОг Зевс родена там.Вече на 19 години и е ЗАМУЖЕНА. Мъжът и е много здрав живял в сегашна Македония преди около 5 000 години..

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия е първата страна, която приземява апарат на повърхността на Марс, още през 1971 година ! Дори изпраща снимки. Не мога да разбера защо дори се опитваш при положение, че сме в интернет - източници много., всичко на един клик разстояние.

16

Анонимен

преди 4 години

В момента, в който стана обитаеми други небесни тела, господаите ще се преместят там и тук ще им е работичлничката.

15

аз

преди 4 години

Марс е червена планета, нормално комунистите да искат да я боядисат червена. Тръпма ще изпрати след това бялата боя да напишат кола кола ;)А *** си гледа ракетите С600-700 и тн, че рублата взе да пада като изтегли туристите от ердоганя, че и нашето черноморие закъса от липса на московски рентиерки...

14

Анонимен

преди 4 години

Умньо, магнитно поле и атмосфера са съвсем различни неща.За какво точно ти е магнито поле ако имаш атмосфера? Магнитното поле защитава атмосферата от слънчевия вятър, и така тя не се губи с времето. Но атмосфера може са се поддържа и без магнитно поле. Така че не е задължително да се създава магнитно поле, както един колега по-доло беше написал.

13

Анонимен

преди 4 години

някаква реална снимка няма ли? всичко е само фотошоп

12

Анонимен

преди 4 години

Колега едва ли ще се разходи, по вероятно е да се разглобИ

11

До 14,16

преди 4 години

Умньо, магнитно поле и атмосфера са съвсем различни неща. Прочети поне Винету, преди да ръсиш акъл тук!

10

Анонимен

преди 4 години

Първият китайски марсоход вече е реалностЩе стане реалност едва когато кацне на Марс и се поразходи.

9

Анонимен

преди 4 години

Един автомобил нямат бе смешен с космос, щели да се занимават рашягите. Нямат пари да си обършат Гъзаа. До оня ден се правиха, с техните двигатели... Накрая МЪСК дето праща ракети ами и ги връща на напщчална точка, като по филмите. Я си лягай с твоите фантазии за светлото бъдеще.

8

Анонимен

преди 4 години

Никой не казва, че ще стсне утре. Първите поколения колонизатори ще трябва да живеят под земята за да се защитят от радиацията. Магнитното поле обаче далеч не е задължително, може и без него, ако успеят да произведат нужните газове в нужните количества.

7

Анонимен

преди 4 години

Марс няма магнитно поле, но и Венера почти няма. Ако има гъста атмосфера, ще се мине и без магнитно поле. Просто трябва да се бълват малко повечко емисии, не е невъзможно. Проблема е повече гравитацията.

6

Анонимен

преди 4 години

Прилича на летяща чиния.

5

Анонимен

преди 4 години

Китай официално надмина рашаа. Вече гледа глобално, като САЩ. Занимава се с космос, технология и умствено развитие. Добре е да има повече държави инвестиращи в нови космически технологии, а е само в ц400 ц 50000

4

Анонимен

преди 4 години

Усвоиха разработките на Запада и вече няма кой да спре. Пробиват на всякъде китайците.