77

Милко Калев Балев

преди 4 години

Само така другарю Борисов. Стегни им юздите! Подготви и постановление на ЦК на ГЕРБ за развитието на българския футбол.

76

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли защо гледаме платено английския шампионат ,за да спонсорираме А група.Пакетът за Диема екстра е включил висшата лига на Англия и Бг.Излиза че спонсорираме Божков,Ганчев и Домусчиеви .Браво на нас .

75

Екатерина Тасева

преди 4 години

Господин Борисов настоятелно Ви моля да се намесите и да решите в моя полза дългогодишния ми спор със съседа Йордан Босев от вх. 1, етаж 3 на бл. 342 в ж.к. Младост 4, който от дълги години си пуска телевизора на висок тон , когато предават футболните мачове на Левски, а аз съм фенка на ПФК Витоша Бистрица и не мога да ги понасям левскарите. Благодаря предварително!

74

ТВ

преди 4 години

През 21 век футболни мачове от родното първенство пак ли няма да се излъчват по национална /и ефирна/ телевизия

73

Готино

преди 4 години

Постигнали уговорка да няма уговорки..

72

:)

преди 4 години

По-важното е какво се е случило след това на срещата между Божков и Ганчев ...

71

Анонимен

преди 4 години

Защо феновете не този спорт, не искат оставки, а се бият помежду си? Това не беше ли модерно през 90те?Излязъл съм от Българския футбол отдавна, като зрител и затова питам. Отдавна гледам футбол в Англия и съм забравил за тая пиеса тук. Въпроса е защо феновете, неюогат да махнат дори един пишман шеф на бфсс? В Англия сменят треньори, че и шефове на клубове феновете.

70

до 56

преди 4 години

Принципно си прав, но пък ак даде резултат, защо не? Те нашите футболни босове отдавна трябва да проумеят, че с купуване на мачове може да станат шампиони на Бг, но в Европа това им пречи, а там възможностите са съвсем други - и финансови, и всякакви? Крайно време е някой да им каже, че така не печелят нито те, нито бг футбола като цяло.

69

do Елена Ефремова

преди 4 години

Кукич, тъжен си, знам че искаш да си забавен, но ти личи, че си фейк

68

Анонимен

преди 4 години

Важното е за перуката да има уиски, другото не е важно

67

Mister Cro

преди 4 години

Бойко да влиза в националния....ще бъде играещ треньор...пардон...премиер!....хахахахаааа

66

<><>

преди 4 години

Скоро ще има приятелска среща между България и Гибралтар ....всички букмейкари са полудели и дават изключително висок коефицент от 1.10 за Гибралтар ! Очакванията са поне готвачите и бармани да нанижат поне 5 кълбета във вратата на балканската оскубана котка ! Слагаш 1 милион вземаш 100 бона чиста пара !

65

Б.Б.

преди 4 години

Момчета ...хайде да спрем да купуваме мачове ....хайде временно да спрем .....после пак ама за сега нека има мир че има отбори дето не могат да си позволят да си купят победа ! Това е България и за това българският футбол е далеч зад габонския и дори малтийския !

64

ХХХ

преди 4 години

Разбрали са се да не купуват мачове и съдии ......моли се Гришата дано този път да е за последно :) Хахахахахахаааааааааааааааа после как Локо Пд на КОКО води 2:0 над някакъв скандинавски отбор и пада 2:4 ли 5 ли както и да е .....скандинавците : българските футболисти спряха да играят през второто полувреме ....просто не беше логично защо спряха !?

63

Анонимен

преди 4 години

Без чичи Венци? Язък за договорката.

62

Анонимен

преди 4 години

Bg spirtnia totolizator....za bg spirten narod...

61

Елена Ефремова

преди 4 години

С чужда помощ и нашите грижи изпратихме единственото свестно момиченце - сестра ми в лапите на луди, благодарение на психясали травестити , крадящи от градините домати, ябълки, кромид и т.н.

60

хаха

преди 4 години

Някой гледа ли БГ футбол изобщо ? :)))

59

Анонимен

преди 4 години

Левски и ЦСКА да се вземат в ръце и да бойкотират Нова тв и Диема Спорт !!!

58

bluesky1

преди 4 години

Браво, ...ся ше го преместя в левия крачол!