97

4

преди 4 години

Изумен съм ! Босовете на футбола у нас обещават да спазват законите ! Ами ако се отметнат ? Ами ако и в другите сфери на нашия обществен живот законите се спазват по желание , както се твърди , че е !И гражданинът се пита има ли Конституция , полоция , прокуратура , съд ? Няма ли ?Има ли ЕС, няма ли ? Какво става у нас ? В кое време и в коя държава живеем ? Има ли президент , Народно събрание да дръпне ушите на диктатора ?

96

realist

преди 4 години

лошо ми е. Ще повръщам.

95

Перуката

преди 4 години

И Бистришките тигри - шампион, нали - Баце? И световно да направиш - може и за жени, та да вземем някоя точка в групите (с мъжкия отбор).

94

x

преди 4 години

Не разбирам защо реве гномчето от Микре.Ощетявали ги били съдиите.Та имали по-брутална съдийска тесла от мача Ботев - ЦСКА на полуфинала за купата?Такава съдийска *** отия не се беше случвала поне 20 г.Друг е въпросът,че кьопавия отбор на цскалитекс се подигра с усилията на съдията и загуби мач срещу 9 играчи,макар че и две фалшиви дузпи им дадоха.Домусчиев може да е всякакъв, но отборът му се доказа в Европа, за разлика от куците софийски грандове.

93

Перукан и Лече

преди 4 години

И да паднем и да не бием пак ще се напием.Ние сме вечни, Винету е с нас и никой не е в състояние да ни уволни.

92

Варан

преди 4 години

Докога ще търпим недъзите на българския футбол?/Т.Живков/(Б.Борисов)

91

муспи

преди 4 години

Играе се на празни стадиони, отбора на народа е унищожен от враговете на народа вече 70 години на власт. Тумора на България си стои непоклатим от 1948г. с вечните си привилегии. Лудогорец е идея на новото поколение невидими окупатори, български шампион да е турски отбор. Все пак това са и признаци за края - едно куче когато умира най много хапи.

90

Анонимен

преди 4 години

Среща на топ мафиотите в БГ, само другите двама дебелака - Пеевски и Цацата са липсвали.

89

Анонимен

преди 4 години

Срещу 20 000 000 от бюджета на нароа Домус Гел е съгласен да са втори .Това е предложено от Собственика на герб .

88

Анонимен

преди 4 години

българино , в теб е спасението от Тиквата

87

Иван

преди 4 години

Доооообре, повЕрвах ви.

86

Анонимен

преди 4 години

кръстникът събра неговите подчинени и им дръпна ушите след като са целували ръка или неговият рук те трябва безпрекословно да му се подчиняват или ще има наказания имам чувството че съм гледал такъв филм и те си съвпадат едно към едно със днещното събиране

85

Ха

преди 4 години

Разликата между 90-те и сега е , че тогава мафиотите се срещаха по барове и къщи. Сега директно в Министерски съвет.

84

Анонимен

преди 4 години

Венци Стефанов ко иzака по въпроса?

83

Waffen SS

преди 4 години

""Борисов събра босовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец. Ще има ли феърплей?""Доста занимателна лексика,по-точно емблематична.Термина "босове" в широкият смисъл,който се влага в него са ръководители от престъпният свят.Нима Борисов все още не може да загърби своето проблематично минало и все още използува термини битували в него.Ако те са босове ,то той трябва да е "капо де тути капи".Миналото му го застига,няма отърване от него..Всяка държава си има мафия,но в България мафията си има държава.

82

Ганчо

преди 4 години

Глупости. Отново са се договорили кой ще е шампион.

81

Анонимен

преди 4 години

"Разбрали са се да няма купуване на мачове и натиск върху съдиите"ХА-ХА-ХАНяма по idiотска държава от Ганьов Бантустан.Бантутата се разбрали..............Което значи че досега е било масово купуване на мачове и съдии.А Кралят-слънце им се моли...........Боже-боже, слез и прибери цялата тая бългapaшка сгaн че ми се драйфа от нея.П.П. Меркел вика на среща собствениците на Байерн и т.н. .............нямам думи.

80

Анонимен

преди 4 години

Досега е имало, от тук нататък вече никога няма да има. Това е добра новина. От утре всички са нова хора.

79

Стратег

преди 4 години

Бойко е Цар Помирител и Обединител на различните мафиотски кланове в Боцев Бантус... След като нема Ляп;))), Зрелищата трябва да са на ниво!

78

Minuva42

преди 4 години

хахаха!Закривай!