16

Анонимен

преди 4 години

Браво Радев! Братушките идат! И ще изметат гробарите!

15

БанкерГербарист

преди 4 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...Даниел Богданов

14

Mda

преди 4 години

При положение, че Африка беше напълно забравена от САЩ, Китай наля стотици милиарди от Кения през Уганда та до Намибия. Милиони хора никога не бяха виждали асфалтов път или канализация. Не виждам нищо лошо, че интересите на Китай носят просперитет и на местното население.

13

Анонимен

преди 4 години

На това може да се каже корпоративна банка,хората са изучили играта,покрили са показатели още от 1954 год в тази сфера как строителната и в още други,не как нашата корпоративна банка в търговията,която е по мащабна,но другите й липсвали как мениджмънт,че маркетинг,освен съдружващи ортаци и в лицето на един,които я разори докат другите в сянка дремели срещу проценти,а не срещу активи,че даже тия дето имали активи уж в нея и им определи процент от развитието как корпорация,но били за кооперация.

12

Анонимен

преди 4 години

По-добре е китайска от крадливите ЕС и САЩ банки, които само събират такси.

11

акуд

преди 4 години

това си е чисто кремълска банка. не че не бих онодил харпуцумян

10

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка, Китайски заеми не са по загробващи от заемите на МВФ с които САЩ загробват държави.Всеки заем е малко или много поставящ в зависимост, но при определени условия, той може да се окаже живителен.Китай ще превземе света, почва от Сибирь (Русия). Там договориките са почти устни. Няма нищо по-лесно от бедна, приятелски настроена страна!

9

Мда

преди 4 години

Е те и американците диво експлоатират коренното население на България примерно пробутвайки му ток на безумни цени. А въпросните африкански държави никога нямаше да имат пътищата, язовирите и изобщо цялата инфраструктура, която в момента Китай ударно изгражда в половин Африка. Китайски заеми не са по загробващи от заемите на МВФ с които САЩ загробват държави.

8

ЗАПОМНЕТЕ

преди 4 години

И ЧЕСТО СИ ГО ПРЕПОВТАРЯИТЕ :" КЪДЕТО КИТАЙСКИ КРАК СТЪПИ ТАМ НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ НИКНЕ"СКЕПТИЦИТЕ ЩЕ СИ БЛЪСКАТ ГЛАВИТЕ В СТЕНИТЕ ЗАЩО НЕ СА ГО РАЗБРАЛИ ВЕДНАГА.СПРАВКА: КИТАЙЦИ ДИВО И БЕЗМИЛОСТНО ФЕКСПЛОАТИРАТ МЕСТНИТЕ ЖИТЕЛИ НААФРИКАНСКИ СТРАНИ СТРАНИВСЕКО КИТАЙСКО ДЕЙСТВИЕ Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБМИСЛЕНО - СЛУЧАЙНОСТИ НЯМА

7

Деду Пенчу

преди 4 години

Ще има ли китайски ресторант в офиса на банката?!

6

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка, Да идват и да свалят лихвите ,че такива като дон Хампарцуци вече ще се задавят от пари. Банковият сектор (в момента) е със сравнително нисък спекулативен характер. Бих дал пример: Allianz Bank, която е позиционна от дълги години на българския пазар е със сравнително еднакъв лихвен процент и тук и в Германия и в Китай.Те китайците са факири, верно правят си клизмa без помощни средства.

5

K6

преди 4 години

Огромна грешка ако пуснем тука китайците, вижте какво стана в Африка и Южна Америка ,ние сме само един квартал на Шанхай , не се радвайте замисъла е ужасен и катастрофален за нас

4

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка,"За голямо съжаление държавните институции не проявиха интерес..."За това е добре всички институции да работят в унисон. "Зеленият пъпеш" трябваше да съгласува с тях своята позиция и да я представи в Китай като завършен дипломатически и маркетингов продукт. Може останалите институции да не са проявили интерес, поради различни фактори, които трябваше да се обсъдят заедно преди заминаването му.

3

Браво

преди 4 години

Айде да дойде и първата банка и да стане Бг офшорка . А дано ! Тогаз ше цъфне и върже Бегето.

2

Приятел

преди 4 години

Да идват и да свалят лихвите ,че такива като дон Хампарцуци вече ще се задавят от пари!Аман от кожодери-лихвари ,наричани незнайно защо банкери.В БГ лихвите са най-високи , а всевъзможните такси направо убиват мерака за инвестиции.

1

Анонимен

преди 4 години

Много ясно, даже и първата ще дойде. Като гледат как се дере народа тук и няма никакви права спрямо банките. Перат и препират милиярди без никаква забележка