36

ЗАПОЗНАТ

преди 4 години

ЗАЩО В *** НЯМА НИТО ЕДНА ШВЕЙЦАРСКА БАНКА БРЕ?

35

Енчо

преди 4 години

Влезе ли китайската комунистическа банка в България ще ни погълнат, като смок мишле.На Радев глупостите.

34

Анонимен

преди 4 години

След спрените партийни субсидии,да не би да са ги излъгали с някои икономически обещания,с тайната надежда да получат китайско финансиране?*** са способни на всичко.....

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Защото стандартните банки не инвестират. Ако китай инвестира, ще е по техните правил и техните начини. Вържем ли се с тях, всякакви дребнави далаверки, около техните проекти секват на момента. Защото, ако нагрочат някой, ни ДАНС, ни НСО ще го опазят (не че ще го пазат де ...).Цялата структура ни е корумпирана и Китай знае това и ще се въползва от факта.

32

Анонимен

преди 4 години

До MdaВъпросът е, какво ще е след 10 години. То и Германия донесе доста просперитет в България преди войната, и с радост се включихме на нейна страна, ама след войната ... малко различно ...

31

Анонимен

преди 4 години

До Хюго Бос"Вижте държавите с нормални инвеститори"Ам ... като кои например?

30

Анонимен

преди 4 години

Това е добра новина, само и единствено, ако сме готови, да преминем изяло към странта, политиката и икономиката която иска Китай. Сега ще раздадът 20ина милиарда кредити, ще има яху ихи, след 5 години, ще кажат, че не е нужно, да ги връщаме, трбява смао, да им разрешим, да си правим проекти, разни лобита ще кажат, че е по-добре, да не им връщаме парите, а да направим, каквото искат и ... Да, толкова беше. Ще има смяна на режима :)

29

dan

преди 4 години

МВФ и СБ са се окопали в България и лесно няма да пуснат други вампири на българската "трапеза".

28

Анонимен

преди 4 години

Още не сме видели тия от ЕС. И пристигна тая от Азия. Нещо става с Президента.Да не би да оправдава командировката си до Пекин . И да ни покаже , че е свършил големата работа.!

27

Хюго Бос

преди 4 години

А, не, не и не! Всичкото азиатци, анадолостанци- на изток и юг от България нямат място тук. ТакЪви бизнеси, банки и шефчета - не. Вижте държавите с нормални инвеститори и погледнете с инвеститори от анадола, Азия и т.н - разликата е огромна

26

до 16

преди 4 години

ти толкова ли си наивен или наивна да си мислиш, че Китай ей така им налива пари, дава им ги на заем - като не могат да ти върнат, а те не могат, им взима мини, пристанища и т.н. по-лошо от Колонизотор. Китай съсипа Африка както никой друг, ти казваш - ами точно обратното, че Китай спасява Африка. По-големи сметкаджии от Китай няма. Целта на Китайска банка в България е естествено финансово поробване на българите към Комунистите от Пекин!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Не щем китайски инвеститори и инвестиции. Ще продължим да чакаме американски, германски. Ще продължим докрай да чакаме Фолксваген. Няма да се предадем.

24

Анонимен

преди 4 години

Беше ми интересно докато прочетох, че става въпрос за китайска банка.

23

Анонимен

преди 4 години

Само руски, турски и китайски бъркочи в бг, затова ще е вечно на дъното

22

Анонимен

преди 4 години

Много чуждестранни банки има у нас, но инвестиции от тях почти никакви. Само събират лихви. А да видим китайците!

21

Динко

преди 4 години

Wow...Интересно, що само руски, а сега и китайски банки имат интерес към тази държава. Иначе, нито една от големите световни банки няма присъствие тука. Да са ви честити китайците! ХАХАХА

20

Анонимен

преди 4 години

Населението на страната ни бързо намалява, а населението на земята, включително на Китай, бързо расте. Рано или късно тук ще дойдат от Далечния Изток или Близката Африка, който изпревари. По-добре да дойдат китайците и да им дадем почти празната ни хубава територия на концесия. Те, за разлика от нас, ще я стопанисват добре и ще ни плащат предостатъчно. Ще построят и АЕЦ-Белене.

19

Анонимен

преди 4 години

Радев за една седмица докарва повече инвестиции,отколко гроб за година!

18

kukla

преди 4 години

Ами сигурно има празнини за запълване че ще идва към нас. Май у нас повечето правителствени кредити са към Дойче банк. Тая голяма банка от известно време е на ръбана фалита. Вчера обявиха официално че ще съкратят 20% от персонала си. Преструктурирване, опит за спасение.

17

Историк

преди 4 години

Прабългарите са китайци по произход и са построили Великата китайска стена, която всъщност е великата прабългарска стена и е наша!