239

Циник до 269

преди 4 години

Главочи като теб - заслужават съдбата си.Има да слугувате още на *** и Гергов, на Бенчо и Миньо... Те може и да са селяни.. Но определено са по-умни от вас.Вие сте утайката на посттекезесарското общество у нас.Родени телета - мрящи волове!

238

Едно време

преди 4 години

До 293. Едно време хората си живееха където принадлежат (камъка си тежи на мястото) и не се скитаха немили недраги по света. Бяха горди, че са Българи и водеха стойностен живот градейки България. Всичко изградено за 45г бе опоскано при т.н. демокрация, с цел България да бъде заличена, а българите оставени без поминък в собствената държава. На господарите конкуренция не им трябва, само роби, че лесно се контролират!

237

Brunei sultan habib

преди 4 години

В България има много прости хора. За съжаление и аз съм един от тях. От години се знае,че емиграцията внася повече пари от чуждестранните инвеститори. Но ние главочите, продължаваме да гласуваме за ГРОБ и не излизаме на масови протести. Най бедни сме в ЕС, икономика няма, отрицателен прираст и мизерия, но Бай *** си трае. Волско търпение, което ще затрие нацията.

236

Анонимен

преди 4 години

Абе предатели ние тук ще си създаваме условия за нас на нас да ни е добре.. А за предателите ме Б.Х. .. Те са си избрали съдбата. имат си нова родина тя да им създава условия.. Коя държава създава условия за предатели.. На предателите няма угодия , каквото и да направим все ще им е малко..

235

Анонимен

преди 4 години

блатото на европа наречен бг се крепи на емигрански пари

234

Много повече пари

преди 4 години

Пращат от чужбина Това е официалната статистика самоАз като се прибера нося поне три хиляди лева кешА като мене са стотици хилядиТова не влиза в статистиката

233

3.5 милки на ден!

преди 4 години

Да са живи и здрави!И повече да плащат!Сега можем да работим където ни е кефМладите не знаят че едно време живеехме в конслагер с телени мрежи.

232

за протокола

преди 4 години

В България има няма са останали около 5 млн с много зор. За да се изпълни плана Ран-Ът требе още към мильон два да забегнат към чужбината. Онея хайдуци казали че българите требе да останат към 4 млн. за да станело добре. - поздрави от Ана от Лозана

231

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 267Тук не сме 7 милиона население. Най- много да сме 5-5,5 милиона.

230

Анонимен

преди 4 години

До Бай ЕвстатиНяма да се хванат на работа. Всички са държавна администрация и разцъкват тук от скука през раб. време.

229

поздрави от Америка

преди 4 години

Аз пращам на унуките по 97000 $ на седмица да жувеят. Баба ви Таска от Небраска

228

ГастЕрбайтер

преди 4 години

Начи ко спра да пращам кинти и енергото, водното и телекомите отиват на фалит

227

Бай Евстати

преди 4 години

До Анонимен 263ами айде създавайте условия де.263 коментара ??!?!дори няма да си правя труда да ги четанай-вероятно още 260 са били изтритиеми вместо да пишете коментари по-цял ден да се бяхте хванали малко на работа

226

Охобохо

преди 4 години

Комунистите разпродадоха заводите за стотинки,приватизаторите пък за старо желязо и върнаха % на благодетелите си.За какво са им заводи да мислят за заплати,осигуровки,пазари?Комунистите изгониха работниците в чужбина уволниха гизащото няма заводи.Ето днес пак се връща валутата без да си дават зор и да мислят за пазар.С тези преводи на пари към роднини се пълни валутния резерв,защото ги сменят тук да преживеят.Само дето 2 000 000 ги няма и не се връщат защото тук работа за нормални пари няма!!!

225

СТРАННО И ЗАГАДЪЧНО

преди 4 години

ЖИВЕЯ МЕЖДУ МНОГО РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ СЪС ДОБРИ МЕСЕЧНИ ДОХОДИЧЕСТО ЧЕТА ЗА ГОЛЯМИ МЕСЕЧНИ ПАРИЧНИ ТРАНСФЕРИ КЪМ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ ДА Е ПРАТИЛ СУМА В "Б.Г."МНОГО СТРАННО И ЗАГАДЪЧНО ЯВЛЕНИЕВРЕМЕ Е РЕАЛНО ДА СЕ НАПРАВИ ЧЕСТЕН АНАЛИЗ ЗА ПРОИЗХОДА НА ТЕЗИ ПАРИХО

224

ГЕРБ

преди 4 години

Ние от ГЕРБ сме добре, крадем като за световно от еврофондовете, а и бизнеса налива милиони в нас, касите са пълни, имотите и апартаментите са на макс.

223

Емигрантъ

преди 4 години

До Анонимен 242 Не бях чул за американско 'партньорство',но дори да има и това дори не помага в тези територии мутренски.

222

Анонимен

преди 4 години

Работата е, че на тея, дето пращат, има доста, дето можеше да са в България и да работят хубави работи, които допринасят за развитието на странта, НО НЕ ИМ СЕ ДАДЕ ШАНС. Сега децата на тези хора, чуват за бягството на родителите си, все ендо са били евреи, бягащи от Египет. Това е най-ъжноо от всичко.

221

Анонимен

преди 4 години

Хайде... , кога ще сберем дружинката по света и у нас и ще одим да пръснем семката на тикво и на сие титквоци питам аз един !!!

220

Анонимен

преди 4 години

*** тук, *** там пак плещи по нета, а жилтите павета празни, че празни пустеят като египетските пирамиди .