259

Циник

преди 4 години

България НИКОГА преди не е била финансово по-добре!Само пълни к р е т е н и... мислят, че швейцарския стандарт се постига за 30 год. от руините на шумкаризма у нас!Който е мукаят - напредва... уравниловка на запад няма - можещите са по-добре от неможещите

258

я

преди 4 години

Пак да попитам. Как се подобри БГ за последните 30г? Какво е по-добре от предходните 30г? Едно е да обиждаш, друго е да представиш факти. БГ беше по-напред от Ю.Корея 89г, къде е сега?

257

Циник до 316

преди 4 години

Има и ще има бездомници...!!!Хората НЕ СА РАВНИ... (нито по ум и интелект... Или по воля и култура)... И няма да бъдат!Още комунистически лъжи!Какво търсиш в Ню Йорк?И защо?Такива мрънкачи - бол!

256

Циник до 316

преди 4 години

Другата ви комундрелска лъжа - Китай - върл ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ... скоро слушах експерт, който твърдеше, че от "кръглите къщи" насам - Китай остава държава, в която не всички "западни" стандарти важат...От 1000 кладенеца - вода ще донесете ***... та белким някой ви се върже.Дай ми за пример Северна Корея... Венецуела или Куба... Или не пасва в комунконцепта?

255

до Циник

преди 4 години

А може и за плановото стопанство на Китай да ми разкажеш. Аз мога да ти кажа, че в NY всичко, което е било построено от емигрантите преди 100г се разпада, че е пълно с бездомници, че има тиня по улиците, ГМО, и че се дават помощи само на "малцинствата". Обаче холивуд ти показва къщи с басейни за всеки. Това, че в момента съм тук не значи, че няма да се прибера в БГ. А ти и тогава ще ми обясняваш колко е добре на запад....

254

Циник до 314

преди 4 години

Първа лъжа - в България - демократи няма!!! От 1944 са едни и същи - оядени ***! Втора лъжа - Съпругата ми защити PHD в Германия точно защото нямаше *** да я спрат... каточели в гнилия запад нямат образование... Апропо - пише се цъФти... Не цъВти! Учил си се... *** не достатъчно!

253

до Циник

преди 4 години

Само знам, че комунистическото МГ ме изучи, сега демократите учат за турско присъствие. И остави кво е било след 45г комунизъм(няма как да ми промениш мнението понеже помня), разкажи ми как след 30г демокрация БГ цъвти и връзва. На шефа началниците са му наредили да плаща 1000 на месец на чуждоземци, а 200 пенсия. Запада скоро няма да има от кого да краде. След колапса който идва ще се ооравим.

252

ahahaaaaa

преди 4 години

Аааа, ясно...ония заводи, за които говори Вожда, които никнели из цялата страна като гъби (особено в Софийското поле...) значи са инвестиции на българите от чужбина :=)

251

Циник

преди 4 години

До лондончанинаМалко ти е цензурата ли бе... ***?Първо попитай юзърите на сайта!

250

Циник до 308

преди 4 години

Ми хайде... Махай се от Ню Йорк... връщай се в България... Аз още не съм научил сина да се засища с "национално самосъзнание"Апропо - такива опортюнисти като теб... са най-големите лицемери.Седнал си да зовеш българите от САЩ... И си ръгнал да ми обясняваш за петилетките на Тошо... Видя се как "осъмнахме" след 45 год."планово стопанство"ЗАСЛУЖЕНО НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА!Апостол се извъдиПфууууКъде ви развъждат такиваБитието - прави съзнанието!

249

Лондончанин

преди 4 години

Твърде много ***, и твърде много простотии/простаци в тоя сайт.Sorry, но крайно време е да има някакъв контрол . Много от коментарите тука /като тоя на ***, например/ никога няма да минат в английски сайт.

248

до 302 и Циник

преди 4 години

Обурнахте го на лични съвети, че и текезесар ме определихте :) За това БГ е на това положение. Много жалко, че няма национално колективно самосъзнание, за да е добре обществото като цяло, а всеки гледа само себе си. 6000 добре за теб, но трябва да е за 80% поне и не да се подиграват с възрастните с 200 пенсия, а да крадат милиарди. p.s. Живея в Ню Йорк и правя 6 цифри...

247

от Запад

преди 4 години

Пари в БГ не пращам. Знаете ли колко хора са ми ревали, няма пари, кво да правим? Викам, ела тука, ще ти уредя работа, квартира ще ти намеря. А, *** аз не мога, това жената, това приятелите, тука така ама онака...Е, ми кво ми ревеш тогава?

246

Циник до 300 и 303

преди 4 години

Абе... Текезесаря.... Ти от вашето село излизал ли си по-далеч?Преди седмица бяхме на почивка на Бодензее.. Нарочно обикаляхме по второстепенни пътища... Села - като от приказка на братя Грим... В България селата са пълни с неизмазани къщи.. Със "заоблени" вече от ветровете къщи... Канализация няма... И няма скоро да има... Не мога да ви трая *** с вашите лъжи... Западни делегации.. Гледаха докъде ви бяха докарали ***... Егоисти... Селяни... По манталитетИ такива си останахте!

245

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Проблемът в България е че има богати, а има и умни, но са различни хора.Уилям Гладстон 1876

244

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Същата е ситуацията с емиграцията и в Гърция, Сърбия, Турция и Румъния, а и в Израел, Португалия и Мароко, а за една велика страна с безаналогови технологии няма да отварям дума даже.Ама там никой не вика на хората предатели.Аз избягах от българите, не от България!Тя си е все с мен, докато съм жив!Но с времето лошите неща се забравят, та затуй чета тук, да си припомня. Добре да си припомня.

243

До Циник

преди 4 години

И вземи напиши как на западните делегации им падаха ченетата при посещения в БГ като виждаха как се гради НАЦИОНАЛНОТО стопанство. Всяко Българско семейство имаше собствено жилище. На запад корпорацията я интересува само пепалбата(не благото на нацията) за шепа хора, а за робите - наем цял живот и консервата Golf 1 на изплащане.

242

За 301

преди 4 години

Че хвани се на работа, бреКой ти пречиАз съм на 6000 кинта на месец

241

Do 300 Циник

преди 4 години

Е сега поне имаш банани в магазина и тоблерон 3-то качество(да ти е сладко) като за роби, но няма с кво да си ги купиш понеже няма работа. Няма образование, няма здравеопазване... А робите на труда ги принудиха да градят чужди държави. Айде стига същата пропаганда 40 години, не пасем трева.

240

Циник до 298

преди 4 години

Горди сте били... едно време... Аз други спомени имам - как се "гипсирахте" пред всеки чужденец - със съзнанието, че сте роби на труда.Помня как си завещавахте безценни телевизори Сони... Как "присладахте" Тоблерона и бонбонките PEZ, че бяха от Корекома... Как гледахте Некерман и Квеле - като в прозорци за един недостижим за вас свят.Сега сте същите - жалки комплексари