299

торашко

преди 4 години

До АнонименЗащото и пет живота няма да им стигнат, повечето работят за минимална заплата, която ако се стискаш стига, но отпуснеш ли края си за никъде.

298

а

преди 4 години

100 милиона евро на месец. 5 процента някъде от целия БВП. Според мен е поне 3 пъти повече, но както и да е.

297

ТОП ИНВЕСТИТОР

преди 4 години

Задграничните българи си мислят, че са хванали дяда си за то.ките. Да, ама не. Не е толкова просто - великите сили решават коя държава да има висок стандарт и кои да го ду***. Извод - нищо не зависи от задграничните гастарбайтери. За справка - най богатите и с най висок жизнен стандарт имат и най висок външен дълг !

296

Инвеститор

преди 4 години

И за благодарност БГ политиците не позволяват на българите в чужбина да гласуват и не приемат закон с който да въведат гласуване по интернет. Не било сигурно, ама парите от емигрантите идват по интернет и тогава е сигурно. Ако престанем да пращаме пари и икономиката на БГ ще рухне като стар селски *** ...

295

до 355

преди 4 години

3,5 млн / ден виртуално . Немаш си на идея виртуално колко трилиона пари се мотаят из нета. Реалните пари /банкноти, монети/ са много малко. Швеция и доста други минават поетапно на безкешово и от там към маркиране по *** кратуни. И после сълзи и сополи. Ама хората сами си го начукват .

294

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахме как пращат по 3,5 млн. евро на ден до БГ?

293

богати

преди 4 години

В България няма бедни. Има такива дето се правят на бедни , но улиците са пълни с нови коли, не можеш да се разминеш, магазините пращят от стока и хората купуват като откачени. Който ви е казал, че българите са бедни , ви мята по черешата. Курортите в гърция, турция пращят от българи - бедни били ?!?

292

Инж

преди 4 години

Има доста истни в статията. Пари се пращат в БГ основно да не измрат старците от глад. Иначе колегите на острова, Германия и Австрия, отдавна си прибраха семействата при тях. Децата масово не говорят български или имат само "основен езиков запас". По-важното е, че за тях България е чужбина. Тях не ги чакайте, каквото и когато да стане в БГ. За съжаление и мръсните пари от соца и прехода се изпраха, и затова вече няма "чужди" инвестиции от Австрия, Кипър, ЮАР, офшорни зони...

291

Анонимен

преди 4 години

351 до Ц и н и к,Цензурираха името, за теб пиша.

290

Анонимен

преди 4 години

До ***,Обясни защо, айде тези които избягаха 89 е имало причина, но защо по времето на Борисов напуснаха близо 700 000 души като сме финансово стабилни? :)

289

хахахахахаххаАХАХАХА

преди 4 години

хАХАХХАХАХхАхахахахХххахахахаха! По-голяма простотия като статия не бях чел наскоро.Поне в коментарите виждам някакво пробуждане в хората! :)

288

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от такива инвеститори.Влагат си парите в жилища,които стоят празни и така вдигат цените,та хората,които действително имат нужда от жилища се заробват с огромни заеми.Що не купуват жилища в държавите,в които са емигрирали?

287

4566

преди 4 години

Хубаво че се махнах. Всеки месец пестим около 2000 евро в DE, бачкаме си с половинката и сме доволни, знам сега някои теменуги ще се измеят 2000 смешна сума ама ние не крадем а работим. Тука и двамата работихме и бяхме гладни, да работиш и да си гладен може само в BG. Да да София големите заплати ама ние от малките градове кво да кажем, аз преди да замина 2000 ерво изкарвах за цяла година да беше преди няколко години но и сега не е розово в малките градове, събрах вече пари които няма да изкарам цял живот да работя в моя роден град.

286

Зозо

преди 4 години

До кристина.....при бай тошо имаше работа и развита икономика.....Хахахахахаааааа, имаше работа в ТКЗС за 60 стотинки на ден. И като беше развита икономиката защо фалираха 5 пъти?

285

кристина

преди 4 години

добро утро, каквото и да пишете или да правите, може само да кажете.. да живеят емигрантите!!! хората, които никога няма да изоставят семействата си да умрат от глад, както държавниците от българският парламент правят с народа си! факт е, че при бай тошо имаше работа и развита икономика, сега се взимат само заеми от европа, които без колебание се използват за крадене в полза на властимащите.. ами да видим кога ще се спука балона и всичко да си дойде на мястото и да се видят реалните цифри!!!

284

до Ц

преди 4 години

Много злоба ей. Недей така, че ще си докараш някоя болест. Всичко съм ти обяснил в коментарите и няма да се повтарям, че си лягам да спя. Лек и спокоен ден на всички в БГ!

283

Циник

преди 4 години

Държава пълна с прости селяци... свикнали някой да ги храни.. докато те крадат каквото могат. Повръща ми се от вас - Тошо та Тошо... Той ви направи оръфляците на Европа.. *** пусто текезесарско съзнание - чакате някой по чудо да ви направи швейцарци... Мислите си, че някой ви е длъжен. Никой не ви е длъжен... Попитайте Тошо - защо сте такива npoшляци... след 45 години безкрайни успехи. МАЛКО ВИ Е МИЗЕРИЯТА - ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯ ОТ ВАС НЕ ПУКНЕ - БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА МРЪДНЕ И МИЛИМЕТЪР НАПРЕД!!!

282

Циник до 326 и 327

преди 4 години

Абе текезесар, какво е построил бай ти Тошо бе глъм? Построил е външни *** по селата. Бе може ли да сте толкова т ъ п и тва *** бе?! Защо не сравниш България с Южна Корея? Държава водила война до 1953 година - къде са те - къде сме ние. Само в България ли има детски градини бе ***? Само в България ли има заводи? Гиди и наглите ви *** - ти ще ми говориш за клишета! Тошо построил - видя се какво построи - изкопаеми заводипо *** модел - скапани неконкурентни ***

281

до Дивия запад

преди 4 години

Циника, този с 300% и този къде кълне Жан ще стават след малко, а ние ще лягаме...

280

до Дивия запад

преди 4 години

EDT? Стъмни се вече :)