17

Давайте ПАРИ ЗА ДЕЦА

преди 5 години

ПОлитикономията доведе до нагло престъпни мероприятия срещу БЪлгарския народ.*** на власт около 1969 година ОБЯВИХА че селското стопанство и рентата може да роди дребна буржоазия и създадоха АПК.Обезлюдиха селата ..Пост *** на власт след 1989 година ликвидираха хиляди яки заводи и почти цялта работническа класа щото раждала КОМУНИЗЪМА>Сега на власт са МУТРИ И БЮРОКРАТИДАват ПАРИ САМО ЗА НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ..ЗА ДЕЦА НЕМА

16

АМАН от Борисов

преди 5 години

Борисов май не е ВИНОВЕН подават от Албания.НА тия сиромашки години ограбват БЪлгарския народ зверски но купуват яко битум от Албания..Това че не дават пари за раждане и отглеждане на БЪлгари вкл в Мизия Тракия и Македония вече води до ликвидация на БЪлгарската нация.

15

Мегз в затвора

преди 5 години

Въй, въй... Чета коментарите и се чудя как е възможно всички тесни специалисти по цивилизацията на маите да са се събрали на едно място

14

Анонимен

преди 5 години

Царевицата унищожила маите а българите ще ги унищожи Боко-маркуча или Боко-тъпУто(както предпочитате).Честито на печелившите!

13

Неучен

преди 5 години

"Учените" могат спокойно да си сменят професията. Не са интересни и с тази поредна глупост!

12

ай сиктир

преди 5 години

Едни от сушата(според учените), други от кишата(според библията) все някак си планетата ще се освободи от нас.

11

Анонимен

преди 5 години

Какви европейци в земите на Маите 400 години пр. Христа бе? Ей, слагайте шапки когато излизате навън, че тези дни слънцето е много силно.

10

а

преди 5 години

До шматкаДа бе. А един мармот увива индиански шоколад. Няма такова нещо. Просто европейците са в пъти по-организирани и кадърни. И безскрупулни, признавам. Примерно - хвърлят им одеяло с въшки - и така нататък. Мразя преиначаването на историята. Голям проблем ми е, в Америка се нарича "политическа коректност" и "борба за социална справедливост".

9

шматка

преди 5 години

До аКогато конкистадорите стъпват в Америка цивилизацията на маите вече е "банкрутирала".Срутила се е до примитивни племена забравили своето могъщо минало

8

Анонимен

преди 5 години

Глупости, това са промени, които ние не разбираме маите са знаели за смяната на нелинейното време със линейното и наобратно и смяната на климата те са се готвели и затуй са правили календарите. Суша има, но тя е предизвикана от неща, които са предизвикани от други фактори След 2012 също почнаха такива промени в Слънчевата система и се очакват климатични и глобални катаклизми.

7

Анонимен

преди 5 години

Маите и сушата ли ?Майте и не само тах ги убиха едни хора, дощли с големи лодки, отвъд океана. Тя "хора" откраднаха един цял континент, избиха и ограбиха местното население, после си спретнаха междуособица на тая територия! Клаха се един-друг както никой никого не е клал до сега. Сега, понеже оглозгаха континента, водят войни по целия свят, ама няма да им мине номера, тоя път!

6

а

преди 5 години

Ми не, убиха я добре бронирани и хитри европейци (испанци). В Европа се бием помежду си от хилядолетия. Много са били назад там разни ***. Макар че в днешно време ни го връщат де.

5

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Това е...отдавна известно,че маите са хапвали основно...царевични питки.Отглеждали са огромни полета с...поливна царевица.Многогодишните суши пресушават реките и добивите царевица...секват.От там нататък,всичко е...ясно,а и хамериканските учени са се...досетили,освен аз.

4

Анонимен

преди 5 години

Интересно, колко е продължил тоя процес. Щото сегашните, дето населяват територията на т.нар. САЩ са успели да избият американците за няма и век. Сега малкоостаналите си ги отглеждат в резервати и ходят да им се радват. Като ние отглеждаме мечки.

3

Ястреб Манафлията

преди 5 години

Ако са взели от на Монсанто царевицата, до 50 години и са аут.

2

Нострадамус

преди 5 години

А отглеждането на московското гномче ще унищожи цялото ръшко тре савище

1

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна новина .