49

Анонимен

преди 4 години

В НАП работятя с MacBook, носят хубави ризи, ползват писалки и обсъждат идеи ...Това е най-масивния кликбейт който съм виждал от години ...

48

Анонимен

преди 4 години

Държавната Бухалка за рекетиране на "неудобните"!!!Аз отдавна съм решил този проблем и поне знам къде отиват мойте данъци.Не живея в България и не плащам данъци в България.

47

Анонимен

преди 4 години

Ок сега, тролщината на страна!Хората НЕ ВЯРВАТ в ая държава. Когато някой им иска данъци, те го приемат за обир. Когато се чуе, че някой е заловен, да крие данъци, се приема за лош късмет. Не се приема за зло деяние. Цял живот плащам данъци и какво стана - Закриха местната болница. Затвориха една детска градина. Когато останах без работа, Касата ме преметна и изкара някаква клауза, че не трябвало да ми плаща, лекара ми иска 4000 лева за операция, мутрите ме обраха, полицията спи ... ?!!?!?!

46

Анонимен

преди 4 години

Поредната гротеска в която и ние нормалните хора сме принудени да участваме независимо дали искаме. Вече мирише на тотално безхаберие от всички институции. За какво ни е тогава НС и президент щом всеки чиновник може да си събира лични данни за който и когато си поиска и да ги продава нанякъде.

45

Анонимен

преди 4 години

Това добре, а на Доган барбекюто и ВЕЦ-а, по какъв алгоритъм се изчислява, че и охрана на държавна издръжка има? Асансьора на Цв. е най-малкото и затова го пропускам. На Киро Гела опроастените милиони? То ясно, че трябва да има такова нещо, но вечно се търсят някакви малки суми, а милиони потъват ей така, от "законотворци".

44

Анонимен

преди 4 години

Сам съм си изкарал парите и са си МОИ! Не ме интересуват болните, гладните, мършавите и прочие ... Упрайти са!!! УУУУУ

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Нашите няма да вдигнат заплати и пенсии, защото било популистко. За нашите само лобиското е важно.

42

Анонимен

преди 4 години

Само да кажа че ние сме граждани на света и ЕС със какво право от НАП си мислят, че са ни собственици и ние искаме те да се грижат за нас. Това е нарушение на човешките ни права. Къде е гласувано това кой ще носи отговорност ? Това е събиране на лични данни и противоречи дори на GDPR. НАП като държавна институция би трябвало да познават законите и да ги спазват.

41

Анонимен

преди 4 години

Поне да се знаеше за какво отиват тия данъци... Държавата срещу тях не осигурява нито сигурност, нито качествено образование, нито здравеопазване като хората. И само разправят, че имало бюджетен излишък. И Унгария заяви в началото на годината, че има излишък и първото, което ще направят е да вдигнат пенсии и заплати. Нашите какво ги правят тия пари, не ми е ясно. И допълнително еврофондове смучат...

40

избирател

преди 4 години

Чакайте бе хора,аз без скъп софтуер се съмнявам поне в 300 души.Предполагам разбирате за кои хора говоря...?!Разследвайте първо тях,пък тогава се напъвайте за ОБИКНОВЕНИТЕ домакинства!!!

39

Анонимен

преди 4 години

До две години ще ви вдигнат данъците. ГЕРБ като се усетят, че изпускат властта и ще ви го набият, така да знаете.

38

Анонимен

преди 4 години

Бе тия да не искат да спрем да плащаме данъци. Правителство ако иска пари да отива да търка билетчета, щели да ни следат хахаха. Превърнаха и НАП в милиционерска институция.

37

Чапо

преди 4 години

Кого лъжете? За 30 години нито един осъден политик за корупция. И без софтуер е ясно че съдебната система не работи. Затова още 100 години ще сме най-бедни в Европа.

36

избирател

преди 4 години

МАТРИЦАТА.......

35

Анонимен

преди 4 години

Щото същата тази дребна и алчна душица българска като се сдобие с власт се превръща в алчна ламя бългаска, но злото си е в семката.Ние българите сме мно-о-го толерантни, особено към собствените си грехове! Не ме кефите!

34

Анонимен

преди 4 години

Ромът Бойко Б. дали е платил данъци на откраднатите и присвоени чрез рекет 4 милиарда ойро????Едва ли........П.П. Ако имахте акъл и следяте изказа му щяте да уловите ромското у него.Очевадно е.Ром от северо-запада.

33

Анонимен

преди 4 години

"Ще направят ли рисков профил на министри, депутати, кандидати и спечелили проекти по европрограми"Ще направят, ама искат ли, да ги намерят в някое езеро или 20 години като Иванчевата.

32

Анонимен

преди 4 години

До 35Нап са коко... 500-1000 парчета? Ние сме милиони И Ни ЧИСНА ОТ ТЯХ. НИЩО ЗА ТАЯ ДЪРЖАВА. ЗКАРИВАЙ. ЗАКЕИИИВААСАЙКККАКСКДКДКДК

31

Анонимен

преди 4 години

Данъци???Само баламите плащат данъци.

30

работя в чужбина

преди 4 години

Държавната администрация се изду от калинки и се задъха, скоро ще ви вдигнат данъците да знаете.