7

7

преди 4 години

MD май асс, алкохолът е отрова и наркотик по-опасен от хероин, кокаин и метаамфети заедно, ама ти едно си знаеш, едно си баеш

6

Gregory House, M.D.

преди 4 години

Алкохолът е опасен медикамент, особено ако се използва като приспивателно.За неопитния пияч няколко чашки ракия ще го приспи за минути, ще изпадне в здрав, дълбок сън и може да заспи на пода, на плочките в банята дори и няма да се събуди.Алкохолът обаче изтощава GABA рецепторите в мозъка и увеличава нивата на глутамат.Глутамат е невротрансмитер с обратно действие на GABA, действието на което се изразява в невровъзбудимост. Резултатът е, след като се наспите после ставате сомнамбул.

5

Иванов

преди 4 години

А след като отида до тоалетната, нивата на серотонин падат ли?

4

Алкохол

преди 4 години

За здрав сън всички учени, от всички университети, във всички изследвания, препоръчват да се напукате здраво - поне 3-4 ракии, 5+ бири или каквото там пиете. Освен ядките, никоя от посочените храни не става за мезе.

3

Личен опит

преди 4 години

Най-големият враг на съня е преяждането. Заради него, няма по-голям кошмар от това да се въртиш цяла нощ в кревата, да изпускаш газове като дърто магаре безкрайно и на сутринта чаршафа да ти е сгънат на хармоника. И за да е пълно"удоволствието" от плюскането, може понякога алармата да те събуди в 6:00ч. сутрин.

2

Анонимен

преди 4 години

Яжте народни инструменти и правете като вятъра, това със сигурност ще помогне на партньора ви да заспи като къпан

1

Чуйте

преди 4 години

Съвет от патило: ако сте с високо кръвно, изяжте няколко скилидки чесън на вечеря, сънят е дълбок и спокоен.