10

дедо Ташунко

преди 4 години

Браво на доктор Михи!

9

Айде бе

преди 4 години

Това е глупост. Месото също е вид плод или зелечук. Само че расте на кокал. Не ви трябват ни зелении ни *** плодчета. Яжте си месо и пийте червено винце и ракийка.

8

Анонимен

преди 4 години

С плодовете по-полека че не се знае, знае ли се !!Иначе, зелеенчуци кой колкото може.......

7

9821

преди 4 години

Да, обаче ескимосите имат по различно летоброене и тези, които не доживяват до 30, най-вероятно са изядени от бели мечки.

6

34567

преди 4 години

До АнонименБате, не знам кой е вдлъбнат и кой изпъкнал, ама от "зеленчуците" дето изброи, нито един не е зеленчук. Ескимосите/Инуитите имат средна продължителност на живота 27-29г. Най-ниската изобщо възможна за да съществува етносът им. Честно, спри да се тровиш с тези световни конспирации и прочети някаква нормална книга, че работата с облъчването при теб е наистина много зле.

5

химик

преди 4 години

От 10 години насам не ям плодове и зеленчуци. Заменил съм ги с качествени немски Витамини и Минерали! Не помня да съм се разболявал в близките 10 години, хем ми е по на сметка витамини вместо пластмасови плодове и зеленчуци наблъскани с химия и ГМО.

4

Анонимен

преди 4 години

И другата страна на монетата:-Ядете ГМО домати, картофи, краставици и т.н. зеленчуци (други няма)-Ядете кренвирши и месо без месо (няма друго)-Гледате ТВ, което ви облъчва с фейкове и пропаганда (такива са всички)Като резултат получавате рак! Ескимосите, какви зеленчуци ядат, да попитам? Отговор- никакви. Всеки един ескимос ли умира от рак?!Аман от промиване на мозъци! Ама и да промиваш мозъци се иска да имаш МОЗЪК. И да можеш да си служиш с него!Днесбг, откровено сте "вдлъбнати" !

3

Факт

преди 4 години

Когато наблягах на плодове и треволяци, холестерола ми беше висок! Зимата налегнах сланината! Преди 2 месеца, 2-3 дни преди пълна кръвна картрна - много сланина и всичко в ред!

2

Шиши Кифтето

преди 4 години

Па я маам пражки с мноо чесан,джуркан боб ,***,киселу зеле с боб и пиа по кило ракиа на ден,и кат пусна бясна чалга опса опса опса опсаааааа,и фърля на жената 100 кила бой,егаси кефа ви казвам,не ми требат треволяци и зиленчуци,да ги ручат веганите

1

Анонимен

преди 4 години

Дайте ми пари,аз знам какво да ям.и уиски ще къркам