12

Хахахааааа.

преди 4 години

Само Милиончева, може да покрие сама, месечните харчове на БКП/БСП,С тая Брюкселска заплата!!!!ДА НЕ говорим за имотите и... Хахахааааа.....!!!!!

11

Ами, глупости.....

преди 4 години

САМИТЕ ДЕПУТАТИ С ТИЯ ЗАПЛАТИ, МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ЦЕЛАТА ПАРТИЯ.АЙДЕ, ДА СМЕТАМЕ..... КОЛКО ВЗИМА ЧИЧО..... И КОЛКО НАПРИМЕР КРУМЧО ЗАРКОВ!!!!ИСКАТЕ, ЛИ....???!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Какъв вой нададоха за субсидиите и не спират. Само с нещо да им засегнат финансовия интерес и почват да реват с цяло гърло. Повече от месец не млъкнаха. Де толкова активност, когато стане дума за проблем който касае интересите на българите.

9

Ха-ха

преди 4 години

Който иска да е депутат да си плаща

8

Анонимен

преди 4 години

И защо да не могат да се финансират само от членски внос. Да вдигнат вноските до необходимото равнища. Който иска да е член на някоя партия, да си плаща удоволствието. Не може да си член само заради далаверата.

7

Хахахааааа.

преди 4 години

Нали работят за ИДЕЯТА И НАРОДА??!ЗА КАКВО СА ИМ ПАРИ??!!ЛЕВСКИ И БОТЕВ, С ПАРИ ОТ ИСТАМБУЛ ЛИ СА ГОТВИЛИ ВЪСТАНИЯ??!!!Я, СТИГА ПРОСТОТИИ....!!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Ами партиите се научиха да сучат по всякакъв начин държавни средства.Време е да се самоозаптят малко...

5

Тато из Правец

преди 4 години

Откъде ли ???!!! Да идат да работят,бе ! Моите депутати беха овчари,текезесари,доктори и инженери.И всички работеха...

4

НЕГЛАСУВАЩ

преди 4 години

Защо никой не излезе по телевизора и честно с ръка на сърцето да обясни на дебилния народ,че под "партии" се разбират ония 240 търтея които си харчат на воля милионите съдрани от нашия гръб!Аз партиен член от която и да е партия през живота си не съм срещал от бай Тошово време!Тези 240 тариката ли са "партиите" бе?Да си търсят членове да им плащат членски внос и така да се издържат!Откъде накъде мене като не ме интересуват партиите им трябва да плащам например за Бойко,Асан,Първан,Далавер и т.н.

3

:)

преди 4 години

Да събират капачки,да си увеличат драстично членския внос.Да не харчат за спа,чалга концерти,и подобни простотии.Освен това за какво са им пари?Нали работят за идеята.Париите са писнали на народа,защото са тунеядци.

2

пери

преди 4 години

Защо приеха закона? И ни занимаваха с проблемите си половин месец? Аман от глупостите им. Да се оправят. Направо закривай!

1

Анонимен

преди 4 години

Да си направят прасенце-касичка.