18

Анонимен

преди 4 години

Да , наситени мазнини ,но не набъкани с палмово масло ,щото е евтино , а крайният продукт , ако си нагъл и имаш гръб в управлението , можеш да продадеш на висока цена и да си пълниш джоба , нищо че тровиш деца и възрастни

17

Анонимен

преди 4 години

Още през 60-те и 70-те години са изяснения някои основни положения, но нали трябва маркетинг и да се продава какво ли не. И за холестерола се раздуха някакви истерии, а навремето се е смятало до 2-3 жълтъка дневно за нормално, при липса на някакви заболявания, свързани най-вече с липидната обмяна.Даже нормалните плодове и заленчуци ги кръстиха "органик", защото вече няма нищо нормално.

16

Анонимен

преди 4 години

Никой не е казвал, че наситените мазнини са вредни. Писачите от днес.бг, че са неграмотни си е техен проблем. Вредни са само трансмазнините.

15

Анонимен

преди 4 години

Промишлените храни почти не съдържат важните вещества и микроелементи.Не качествената храна е всред основния проблем на технологичното човечество.

14

Аз

преди 4 години

До Анонимен 7Има много хора като теб. Наричат се тек черва, просто ядат колкото си искат, но са слаби, само похабяват храната.

13

Анонимен

преди 4 години

Яйцата, черният шоколад, месото, маслото и сиренето........ама истинските, не това което ядем!

12

милиарди

преди 4 години

До Анонимен*Близо 8 милиарда. Станахме 7 още през 2011.

11

Дедо

преди 4 години

Всичко е до организма!Има хора - пият в продължение на 20 г по кило водка или ракия ВСЕКИ ДЕН само с пръжки и мръвки и СА ЗДРАВИ,ПРАВИ И КОРАВИ.Ама и бачкат в двора - копат,цепят и т.н.На по 50 г. и НЯМАТ оплквания.Чистият въздух и физиическия труд,изпотяването изкарва токсините и дроба преработва по-бързо мръсотиите.

10

Дедо

преди 4 години

Дедо 10

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Щом си 178 см. и 68 кг значи си с около 6 до 8 кг по-слаб от здравословното за този ръст.Слушай дедо - на село знаем най-добре.Инче за тестото,виното и мръвките си прав.

8

факт

преди 4 години

Естествените храни от няколко десетилетия се представят като "вредни", защото са прозрели недостига им в наше време.Човечеството увеличава броят си, увеличава консумацията, а производството - намалява. Сега, като допря шило до дупило и трябва да се лекуват и неизвестни до скоро болести - Олеле! Почват да пишат за био- еко- органика и дрън-дрън. Добре, но няма от къде. Кой от нас/вас отглежда нещо за ядене, за пазара с храни?

7

Анонимен

преди 4 години

Като обичате яйцата си купувайте пъдпъдъчи. В тях няма никакъв холестерол и са много по-полезни от кокошите. Вярно са по-скъпи, но си заслужава.

6

Анонимен

преди 4 години

Хляба хлябааа и тестените изделия правят килограми. Спрете хляба, спрете тестените закуски, една 2 бири на ден най-много и пийте червено вино с месо. Без месо не сядам на масата но по една пържола или по едно парче риба най-много и като издрънча едно кило домашно вино отзад и съм във форма. На 39 години 178 см 68 кг съм.

5

Анонимен

преди 4 години

Истината е , че близо 7 милиарда души не могат да се изхранят с екологично земеделие. Явно ще се храним с не дотам чисти храни. Генномодифицираните храни ще навлизат все по дълбоко по принуда, а не защото ги искаме. Като няма риба и ракът е риба.

4

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

аз обичам Палмаво Масло, Олио от Рапица и Глюкозо-Фруктозен Сироп, защото Въглеродният отпечатък е малък и Брюксел, казва че са полезни и за това са във всички храни.

3

юбералес

преди 4 години

Нашият организъм е това което сме яли през последните стотина хиляди години.

2

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че ако си платиш подобаващо на журналистите ще ти изкарат всичко, което е било вредно сега ще е полезно. Явно интернет почва да си служи с фалшиви новини и много скоро хората ще срат да вярват .

1

zeus

преди 4 години

Никой обаче не говори колко са вредни храните заради антибиотици, хормони, стероиди, добавки, пестициди, ГМО и т.н. Истинска храна и повече движение е рецептата за здраве, няма никакво значение какви са мазнините.