20

муспи

преди 4 години

До Поздрави! - Те никога не са съществували. Когато ги основават 1948, вкарват ги направо в А група - единствен случай в света, няма такова чудо и в Китай и Корея, няма и по Африка. Пълно презрение към отборите към двете Б групи водещи борба за вли0ане в А. Вечни шампиони - Съдийската колегия, Футболната федерация са все техни секретни служби. Чак при Хрушчов е имало минимално разслабване и Левски почнал да ги бие.

19

Орката до вас

преди 4 години

И сега Румборак колко ще напълни кошницата говежда?

18

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

17

до 1

преди 4 години

Ние сме отбора народа, не защото карахме войниците под строй да посещават наши мачове, не защото през 68г. подкрепихме Пражката пролет с възгласи Любчек значи свобода, не защото на погребението на Гунди и Котков имаше 150.000 човека, не защото броим купи и шампионати, не защото станахте 9г. подред шампиони след разгрома на Горянското движение. Левски това е България, а ушев това е кварталния.

16

не става

преди 4 години

Тюркюджу атаспор - 4:0 ФК Леснибез коментар в следващите 2 години понемоля ви имайте срама и се скрийте

15

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Предателите и убийците на Левски си имат свой отбор - ЦСКА.

14

Анонимен

преди 4 години

***,върнете името на Апостола. Стига срамихте името Левски с вашия кретеноиден милицейски отбор. България има само един Левски и това е Апостола на свободата Васил Иванов Кунчев

13

Offender

преди 4 години

Изкупили са предоставените им 500 билета, няма що хахахахахахахах..

12

Пената от Мировяне

преди 4 години

До ЖороКакъв народ,бе ?! Тия са отбор на милицията- майор Котков,майор Аспарухов...

11

Шопо

преди 4 години

Че апнат убава наденица и че пийнат убава бира ! Това че им остане...

10

Жоро

преди 4 години

слаби, силни, Левски и най-великият български футболен отбор...няма по-нормално нещо от това да има постоянен интерес към отбора на народа...мачкай, лавинаАаа :)

9

Дяя Мраз

преди 4 години

До ВадуцКой е твоят отбор и кои сте ВИЕ, колко сте, кои са цветовете в душата Ви? Доста едностранчиво пишеш и цитираш угодни за теб факти. Оранжев ли си, розов или червен? Кое помниш повече - резилите на Левски или историята на клуба си. Прощавай, ако те асоциирам с една съвкупност от полуживи отбори, но стилът ти е такъв. Докато те радват повече резилите на 105 г. клуб, то каква полза въобще за обществото от теб. Аз съм от Левски, независмо от болките, които съм преживял, защото помня и хубаво

8

смях

преди 4 години

Подкрепям джентълмена от коментар номер 8. Предвид, че чак догодина ще е следващото гостуване, (ако се класират в шестицата и бият на баражите), е нормално да има малко повече хора са гостуването.

7

Анонимен

преди 4 години

Нормално,като за един кръг!

6

Анонимен

преди 4 години

Сините другарки са особена порода мазохисти. Бият ги анонимници дюнерджии, унижават ги готвачи и бармани, гаврата е пълна.. И пак искат още и още.

5

Анонимен

преди 4 години

Искат да гледат на живо поредния резил явно. Футболът в България свърши преди 10-15 години.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами то няма кой знае колко за купуване, всички знаят, че след първи кръг отпадат :)

3

Анонимен

преди 4 години

зажеднели са за нов провал!

2

Анонимен

преди 4 години

Това да се интересуваш от български футбол те доближава интелектуално до нивото на пиян ром

1

Вадуц

преди 4 години

Тия за пълни ***...Жалки отборчета като Вадуц, Любляна,Тампере и прочие да те бият като шкембе в дувар през последните години-и ти да ходиш да дереш гърло за тия нещастници?!? Това освен да се нарече-*** и идиотизъм- друго едва ли ще се измисли! А пропо-оня ден с 4-0 от 4-то дивизионен немски отбор в контрола загубиха,то гастърбайтери!!И тия ***- отиват да подкрепят "отбора на народа"! Това не е отбор на народа-това е срам и резил на България и ние не искаме да имаме нищо общо !