6

до 3 привет от Герм

преди 4 години

Не си прав.Работя точно в китайска фирма и мога да ти кажа че ако не е по добра то е наравно с германската.Не знам Германия да произвежда камери.Най вероятно ги асемблира...с китайски платки и части.Второ.Какво значи Германия? Правена от немци или от турци работещи там? Сегашните немци са *** нямат нищо общо със старите немци.

5

Гаро

преди 4 години

Абе може ли някой да ми каже колко партии,сдружения и масонски ложи има в Китай и защо няма там Китайски Хелзинкски комитет?

4

ПроСоТо

преди 4 години

ха!..Интересантно!.....Аз бих се изразил така:-"Бъдещето на технологичните концерни-изковано в Китай"..Или както казва Швейк..:-"Твоя дама,моя дама"..."Концерните" ДОБРОВОЛНО изнесоха "ТОРБИТЕ" си в Китай,подмамени от възможността за по-големи печалби!!!!!!..е,"котето изскочи от чорапа",ВРЪЩАНЕТО-НЕВЪЗМОЖНО!!!!

3

Елемаг

преди 4 години

Водещата новина в цяла Европа е острия тон на сръбския министър,който слага наш Тиквун на мястото си,а вие тука Китай ,ала бала.Знаем принадлежността на сайта,но хич не сте в час.Пътници сте!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки искаше някой да му работи за без пари и сега се учудват, че те вече не са конкурентно способни. Страхът от руснаците, превърна Китай във водеща сила. От време на време Запада се заиграват и с богатите на петрол страни, но си нямат и на представа пък от там какво ще излезе. Нямам предвид като технологии, а какво от тяхната "култура" ще разпространят.Китай отдавна не произвежда само евтини стоки, но всички са свикнали да купуват от Китай евтино и затова.

1

Анонимен

преди 4 години

Той вече го е задминал,но учителя не знае!