117

ВЪОБЩЕ

преди 4 години

ЦЪФТЕЖ И ВРЪЗВАМЕ... КЪМ СВЕТЛО КОМУН. БЪДЕЩЕ, ДРУГАРИ))):

116

Анонимен

преди 4 години

До VРНа 1 % от пенсионерите качиха пенсиите с 300 лева а на 99% с 5 лева и ГЕРБ истеглиха нов външен дълг.

115

За какво да съм

преди 4 години

Доволна като доходите ми постоянно падат.Работя повече а парите не стигат.Отново фирмите започнаха масово да лъжат-обещават 1000 но осигуровки на минимална.Възроптах а от Дековис така и не ми платиха.Почнах във Вход мениджър-то фронт офис,то обещания,накрая дамата се "разболя"и хайде без пари.Ще бягам от държава,която лъже,краде от труда ми и не се грижи за поданиците си.Терминала и беж

114

Анонимен

преди 4 години

Борисов виси 4 дена в Брюксел за да избере накрая Станишев за президент. Всички му се смеят.

113

преди 4 години

Добре е да има повече пари в бюджета, но ако има после за всички. А върховната мутра ги раздава само на свои хора.

112

АСДТГ

преди 4 години

Парите са в бюджета!? Защо тогава пенсионерите построили държавата бедстват с по 200-300лв? Защо полицайте работят за по 25ст на час нощно, защо сестрите са с минимални заплати.. ЗАЩО ГРАДОВЕ И СЕЛА СЕ ОБЕЗЛЮДЯВАТ.. защо няма инвестиции, защо София е пълна с супермодерни милионерски коли ;) няма столица в Европа в която да видите толкова супер скъпи коли по улиците.. богати хора, ще каже някой,може, но как така богата пък с половината народ под прага на бедност.. що така бе Ленче..?!?

111

Стратег

преди 4 години

Не знам какви пари има Бойко в хазната след като фианнсовият му министър, евреина Горанов, изтегли заем. Бойко наистина може да има пари, но явно те не стигат;))) Въпросът е, дали парите стигат, за да може електората да бъде въведен в Светлото Бъдеще;))) Ако то не е настъпило и "Краят на Историята" не е дошъл, значи парите в хазната, никога не са много;)))

110

Анонимен

преди 4 години

Уж бюджета пълен,пък тегли нови заеми за Ф16.Май ония 16 милиарда и не знам още колко след тях,одавна са се стопили.

109

1

преди 4 години

До Анонимен-138,анонимко,никъде не са писали за асансьора на бсп,но за асансьора на вашия любим физкултурник цв.асансьорчиков,писаха във всички европейски вестници,но предполагам и ти като любимия си вожд си полиглот, и владееш,само български език,с банкянски акцент,и не можеш да четеш,,европейска преса,за да се информираш.

108

Анонимен

преди 4 години

Когато народът ти заживее като един среден европеец,тогава трябва да бъдеш доволен.А когато си го подложил на геноцид,трябва да се срамуваш.

107

1

преди 4 години

До Тонката,та твоя вожд любим,да не е господин,той също е другар,както той казва фактите говорят, най-младия комунист на НРБ.

106

Анонимен

преди 4 години

Тия от ЕС не мислят така.Мониторингът продължава.

105

Пешо Пешев

преди 4 години

До АнонименБойко умира, и ГЕРБ УМИРА! БСП е над 100г.. а колко други изчезнаха.. седесета десебета зелени мозорки земеделски царски жоржови и какви ли не.. лидерските партии изчезват с лидерите си.. за нас народа, остава винаги ТАРАТОРА.. ду.хай народее..

104

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатае,ти ще си същия/същата...Защото тенекето нема как да стане бакър....Беше "Гочоолу",беше "Дочоолу",сега "странджата","Тонката",....Както виждаш,държите фронта..

103

Анонимен

преди 4 години

Щом парите са в бюджета,защо унижаваш пенсионерите с по десетина лева и не искаш да свалиш ДДС.От днес обедняхме още повече с новите цени на ток,парно и вода.Обаче той доволен,ще има за харчене.

102

Дядо Петър

преди 4 години

България заема 2,5% от площта на Европейския съюз, а населението й е 1,6%Брутният й вътрешен продукт е 0,35% от този на ЕС.Само устата на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ е 50% от всички усти в съюза.

101

Зозо

преди 4 години

Най - важният показател е ревът на гладни *** и путинисти:)))))))))))))))))))))))))И да припомня: самолетът ще е Ф-16, Белене и тръба за Сърбия няма да има!

100

1

преди 4 години

да др.борисов,фактите говорят,единия "невинен"с асансьор и апартамент,другия "невинен "с тераса с размерите на футболен терен,живот ли беше,да им го опишеш,а минималната социална пенсия 132лева,парите както казваш са в бюджета,и здравей живот,здравей,както пееше големия Христо Кидиков.

99

ХО-ХО-ХО

преди 4 години

Парите са в бюджета а Котараците, Пеевски, Киро-гела, Шушана и всякаквидруги знайни и незнайни "герои" са наредени на хранилката наречена БЮДЖЕТ.

98

шменти-капели

преди 4 години

А бе да не съм отворил сайта на вестник Стършел ?Или този тука наистина има завидно чувство за хумор !