157

17

преди 4 години

Хвалби , хвалби , хвалби ....!А цени , цени , цени ...летят нагоре !Неговият МС непрекъснато и само това прави - да му измисли с какво да се хвали !Но всичко това е куха фразеология !

156

Чичето

преди 4 години

Както обикновено, Тиквундерът изтърси поредната простотия.Защото парите не отиват в бюджета, а в държавната хазна.А бюджетът определя за какво и колко да се харчи.Ама де толкова акъл да сгрее, че говори квадратни глупости?

155

Анонимен

преди 4 години

Средната оценка на матурите след 7 клас по математика е ............СРЕДЕН ТРИ !!Нация от *** !!!Това стИ бългapaцитИ .Диви балкански амуdжи !!Боко ще ви опра'И.

154

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 195Това го казвам отдавна ама Ганщ от турско ощИ си знаЙ че трябва да сЪ навИеждЪ ниско и хванат за палците.Такъв пУмиярски народ НЯМА на тази земя.2009 бяха така екзалтирани че буквално не знаеха на кой свят са.тиквата им го каза "И магаре да бях посочил 2009та и него щяхти дЪ избИрИетИ".Селяни прости !!!

153

Анонимен

преди 4 години

Боце, щом пАрете са в бюджета, защо пак теглихте заем от 400Милиона, който друг щр плаща?Нали бюджета, икономиката, магистралките ... цъфтят и вързват?А, като споменах магистралките - при Стара Загора ограничението е 90 (на магистралката 140) в продължение на 53км. Що така, м?

152

Анонимен

преди 4 години

ами чи кво муе баламите българи бачкато гладниза него и за хората му всичко е 6- апартаменти сметкиикономиката е в отлично състояниедоккато има гл.у.па.ци ще има кой да ги командва20-те процента нормални напуснаха страната останалите няколко дето немогат да го направят живеят в абсурландия заедно с де.бил.лте дато могат само да слугуват

151

аааааа

преди 4 години

ами то и ако моите хора ми писаха докладите за икономическото ми състояние можеше сега да съм милиардер:)) работата малко обръща като в лудницата когато лудите си играят на държава...щом всички верват, че е розово значи трябва да е розово:)))))

150

Анонимен

преди 4 години

До Аз, БойкоЖивота не е края, тук си играч, ама там ще си топчето на супата

149

Анонимен

преди 4 години

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ РОБИ,ЧЕ ТИКВУН Е ВАШЕ ТВОРЕНИЕ!!!ВАШЕ!ВИЕ СИ ГО СЪЗДАДОХТЕ,ВИЕ МУ СЕ КЛАНЯТЕ И ТАКА ЩЕ СИ УМРЕТЕ КАТО РОБИ,НО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВДИГНЕТЕ И ИЗМЕТЕТЕ НЕ САМО ТИКВУН,НО И ЦЯЛАТА ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧНА ПАСМИНА!!!Спете,хленчете,ревете по форумите,а Тиквун и сие си го местят от едния крачол в другия!!!Роби сте били и такива ще си останете,до пълното си изчезване като хм..."народ"!Бе-е!

148

Анонимен

преди 4 години

институциите да се задействат веднага и сложат на този *** тиква мухобойко една усмирителна риза и в психиатрията директно за лечение безсрочно

147

Анонимен

преди 4 години

До БойкоА ти що пишеш и коментираш бе наглец ,значи ти може да се изказваш а останалите не ..Как всички българи като излязат от България и работят и всички ги търсят само тука нашите пишман политици и бизнесмени са все недзоволни ,какво ще кажеш малка им е производителността на труда ли ,нима търтеите из министерства и Н.С са по -производителни че вземат по 20 пъти по-вече?Толкова слугински звучиш !Лакомията на бълг. политици и тяхните ортаци бизнесмени е огромна ,безнаказаността е факт затова

146

Анонимен

преди 4 години

Нямаш спирка с хвалбипте си нали ? Народа едва мърда ,който е по-кадърен бяга а този не спря въпреки ,че подчини всичките институции да го поддържат с лъжите си...Но има много международни статистики ,които ни отреждат незавидни да не кажа срамин места в Е.С.

145

Анонимен

преди 4 години

смеш.ник мухобойко ти ще останеш в историята като най некадърния най крадливия клоун ***

144

Анонимен

преди 4 години

хахаха *** тиква наречен МУХОБОЙКО хората вече знаят лъжите ти скоро ще бъдеш изметен на бунището ***

143

Време е

преди 4 години

Да се задействат санитарите.

142

Анонимен

преди 4 години

А защо сме с най-ниска заплата, с най-ниска пенсия, здравните ни услуги си ги плащаме, образованието ни за подигравка, инвеститорите ни ги няма, кражбите ежедневие, и най-вече ЗАЩО ОТ ТАЗИ ТАКА ДОБРЕ РАЗВИВАЩА СЕ ДЪРЖАВА МЛАДИТЕ БЯГАТ? Нещо никак ама никак не се връзва, освен писаното в статията да се отнася за друга държава.

141

Бойко

преди 4 години

Ако работехте вместо да пишете глупави коментари нямаше да имате стандарт на клошари.

140

Spas Spasov

преди 4 години

Не разбрах кое тук е икономика?!

139

УРОДЕ

преди 4 години

КАКВИ ПАРИ БЕ,ТИКВО-ТОВА СА ПАРИТЕ НА ИМИГРАНТИТЕ -БЪЛГАРИ ..КАКВА ИКОНОМИКА БЕ--НА ДОМУСА ЛИ ВЯРВАШ--СВИНСКА ИСТОРИЯ...

138

До 174

преди 4 години

И ка ще Го вкараш в затвора? полиция,съд и прокуратура са негови хора.