16

Бау

преди 4 години

От един сезон си вадят парите тези. За това се гърби, колкото може .. Калпави бизнесмени, които не разбират, че сега ще те излъже и догодина няма да идеш ...

15

Мен

преди 4 години

До морскиСпокойно, не идваме, няма да те притесняваме. Нито тази година, нито догодина нито след 5 години.

14

Анонимен

преди 4 години

ЛАКОМ *** ЕЙ,МАЛКО МУ БИЛО НЕ МОЖЕЛ ДА ИЗКАРА ПЕЧАЛБА?ТЪРТЕЙ НЕОБРАЗОВАН,НЕ ТЪРСИ МЕКОТО НА БАНИЦАТА ,А СИ НАМЕРИ ВИСОКОКВАЛИФИКАЦИРАНА,ДОБРЕ ПЛАТЕНА ДЛЪЖНОСТНО МАЙ НЕ СТАВАШ А,ГЛУПАЦИТЕ ДА РАБОТЯТ А ТИ ДА ПЕЧЕЛИШ ОТ ТЯХ.ЗАБРАВИ АЛТЕРНАТИВА ВИНАГИ ИМА!

13

Анонимен

преди 4 години

нашенска логика: ако сложа 20лв за шезлонг, то в стил копърка ще се надявам да ми кацнат 5 туриста и да си взема надника, отколкото да трябва да работя за 20 туриста на нормални цени (повече работа - същите пари)е утре дано да им е куц деня и да няма хора!

12

Анонимен

преди 4 години

Шатри, шалтета, чалга, *** вода и долнопробна храна. Какво повече от това, за да се откажеш от Черноморието, което беше едно прекрасно място? Може би трябва да фалират всички хотелиери, концесионери, турист да не стъпва, за да се светнат най-накрая всички барабар с министърката на туризма, че явно нещо е тотално сбъркано!

11

морски

преди 4 години

като нямате кинти не идвайте ние очакваме хора с пари защато 3 /4 месеца батка и после чак другото лято

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

МОРЕТО НЕ Е ДО КОЛЕНЕ

9

Гостенин

преди 4 години

Не е толкова зле положението - сега се загледах във liveCam от Кубан и Голдън ина: заети са 5-10% от чадърите. Хахахааа...След 10 юли ще станат поне 20%. Нали бе, експресите по туризма?

8

Анонимен

преди 4 години

Ганьовска им работа!

7

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва да си увреден, че все още да ходиш на нашето бетономорие?!

6

Мен

преди 4 години

Хехе не разбраха нашите че даже и да ни плащат няма да идем при тях. МОрето е мръсно, хотелите са един до друг, мръсни, храната е кофти. Е дори да е безплатно за какво да ходя там? Да ме хване разстройството и да си изкарам почивката в тоалетната ли?

5

ист

преди 4 години

Хотелите и концесионерите по черноморието са на му.три.Ако чакате от му.три нормални цени, грешите. Добре че не ви бият. Бягайте.

4

Гостенин

преди 4 години

Полезна информация?По-скоро платена публикация.Хайде да видим август какво ще е, а? Селски тарикати - не можеш да вземеш само шезлонг - трябвало и дюшече? Ангелкова? Мен ме интересува какво плащам, а не какво ти пишат тарикатите на теб.

3

Анонимен

преди 4 години

Ето пак се почва с някакви такива дивотии.... водата 11лв., шезлонгът 30 лв.Абе, хора, вървете на море, отпуснете се на плажа, легнете на пясъка, за да го усетите топъл, да усетите морския бриз на нивото на земята, купете си кило бира, кило кайсии, ядки, сандвич, слушайте вълните, печете се на слънце и стига с тези превземки по застроените курорти, селлски чорбаджии по хотели, ресторанти и плажове. Толкова е просто да си почине човек от ежедневието, а българинът си го прави сложно и бере ядове.

2

Анонимен

преди 4 години

е тая тема от сутринта 3 пъти я пускат с различно заглавие

1

Анонимен

преди 4 години

Българи, ходете масово на черноморските курорти за да има повече места и спокойствие от вас в Гърция за останалите малко свестни туристи от България.