76

Еврей

преди 4 години

Слаб е защото в миналата година за 10 дневна почивка на 3 човека струваше 80 хиляди рубли а тази година струва 140 хилиди във един и същ хотел и затова претпочетохме турция и този избор го направиха много мой познати роднини и приятели! и изводът тука е един и нема кво да търсят под вола теле!! всичкия въпрос е в цената и качеството ако има адекватност и баланс ще има и много туристи и ядене и пиене !!!))))

75

мнение

преди 4 години

До АнонименТова ти казвам! Палатката ми е палатка, лодката ми е лодка и да подчертая, че имам един бидон за отпадъци, който изхвърлям на определените за това места! Отивам примерно на Широка Поляна, правя си лагера , ловя си риба,запознавам се с нови хора, вечер си правим купона, а бе супер! Кеф ти плаж, кеф ти слънце,кеф ти хлад! Не се потя, като кон и не ми мирише постоянно на цаца пържена в старо олио!

74

Черноморски шаран

преди 4 години

Миналата година резервирахме стая за двама в хотел в Равда през booking. В офертата пишеше, че има климатик. Пристигнахме в горещ ден като днешния. Търсих 10 мин. дистанционното но не го намерих. Слязох на рецепцията. Казаха ми че за да взема дистанционното трябва да платя такса от 5 лв. Платих и го взех. На другия ден се прибираме по обяд от плажа каталясали. Търся дистанционното-няма го. Слизам на рецепцията. Таксата била на ден. Та така с бг туризма...

73

Анонимен

преди 4 години

чудя се на недоволните защо още живеят в тая" бедна и мизерна" България! заминавайте бе хора, терминали, автогари има. вместо да мизерствате отивайте в богатите държавите дето ше бъдете оценени. ама тия държави са богати щото там не се ходи само на плаж, там се работи!

72

Анонимен

преди 4 години

Прибирам се до Бургас само за уикендите- ходя на плаж само там. Почивката със семейството в Гърция, Италия или Испания.

71

Анонимен

преди 4 години

На *** не стъпвам - изяжте си чадърите, бетона и *** по плажа.Писна ми да се къпя в *** и да повръщам после по 2 седмици и да давам стотици левове за лекарства.Осина ми да давам 20 лева за вмирисана риба, да ме изнудват мутри къде да пакирам, намусени *** свиркаджийки сервитьорки да ме обслужват- сбогом.И бляновете не ви искат услугите вече.

70

Анонимен

преди 4 години

ако още имаше българо - съветска, гдр, полска и чешка дружба, плажовете щяха да са препълнени, ние щяхме да сме доволни от изобилието на тая любов и.... всички доволни! ама капитализма ни отне и това! а на импексова и повече!!!

69

Анонимен

преди 4 години

Спрете да ходите по бетономорието и да плащате хиляди лева на т.н. хотелиери, а те от своя страна да си купуват скъпи джипове и скъпи фолкаджийки за любовници.

68

Анонимен

преди 4 години

Клозетна работа, не ме интересува, не ходя там...

67

Ванката

преди 4 години

В основата на всичко е държавата, която иска от концесионерите наеми от по 200 000лв. /и нагоре/ за сезон - а мутрите са следствие. Откъде на къде ще се отдава под наем общата ни собственост - по същата логика държавата трябва и планините да отдава на концесии и да плащаме за разходка по Рила, Пирин...

66

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ами не ходете в тези...жеги по моретата,там е същата сауна...плюс изпаренията.Качете се високо в планината,има достатъчно къмпинги и хижи;Мечи Чал,Студенец,хижа Белмекен,да не ги...изреждам всички.По хижите нощувка 11 кинта.Само в планина може да починеш и релаксираш,на море е...обратно;натоварваш се.

65

мнение

преди 4 години

За парите дадени за шезлонги и чадъри плюс още малко, по родопските язовири ще си изкарам супер! Планина, чист въздух, хлад, разходки сред природата, човек се наспива! А бе супер почивка, вместо да пълня гушата на потен, миризлив дебеловрат батка!

64

Анонимен

преди 4 години

Добро ни е морето, алкохол дрога малолетни ку_вета, сичко е топ цена номер 1 сме брат

63

Pencho bre cheti

преди 4 години

Дай на *** власт и пари и гледай как от рая прави пустиня.

62

охобохо

преди 4 години

Скоро ще фалират и строителните предприемачи, ама Бай *** все още им пълни гушата

61

Гръцки шезлонг

преди 4 години

Поръчваш кафе, водата е безплатна, бира - носят ти купичка с чипс, коктейл - допълнитено лимони(лайм) и газирана вода. Лични впечатления от Полихроно-Халкидики.

60

хахахха

преди 4 години

ми кво си взимате и нощувка в стая, взимате шезлонги и за 40 лв. си спите върху тях денем и нощем

59

retro

преди 4 години

До До retroЗа да сравниш с България как ви дерат мутрите!!!Ясно ли е?

58

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е ВЯРНО!!НА СЛЪНЧАКА 20 ЛЕВА ЗА ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГ КОЛКОТО Е НА ЧОВЕК ЛЕГЛОТО И ТО СЪС ЗАКУСКА ПРЕЗ ЮНИ И СЕПТЕМВРИ ОТ САЙТА НА АМОМА!------И ТОВА ДА СИ НАЕМЕШ ЧАДЪР Е БЕЗОБРАЗИЕ, ЗАЩОТО ДА ЛЕЖИШ НА ТОПЛИЯ ПЯСЪК Е МНОГО ПО-ПОЛЕЗНО И ДА СИ ЗАБИЕШ ЕДИН ЧАДЪР ЗА 20 ЛЕВА КОЙТО ДА ПОЛЗВАШ ДО КРАЯ НА ПОЧИВКАТА!

57

retro

преди 4 години

Хлябът в Турция е с един процент ДДС и струва 1.50 лира или 46 стотинки /четирдесет и шест стотинки/!