9

Витоша възмутена

преди 4 години

ДДС се събира от най бедните в БЪлгария тези които получават по малко от жизнения минимум за оцеляване в ЕВропа.ИЗдържани с ограбвани милиарди от народа през бюджета не им пука..ПАртиино подставнеите фирмички перат парите през ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ НА МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА .Ползват ги даже за изграждане на палати и къщи за гости на спонсори на ДПС и други анрочно създаднеи групировки/ограбени хиляди милиони от народа

8

Витоша протестира

преди 4 години

ДДС както перфектно се доказа не е ЗАКОНЕН Данък.НЕ е имало кворум на парламента когато е записано че май бил гласуван.По този повод да се вземат извънредни мерки .НАгли престъпници на власт са ограбили НЕЗАКОННО от най бедния в Европа народ БЪлгарския стотици милиарди живи кървави лева.ПАрите са прахосани и препрани през партиини ФИРМИ Предимно..

7

Анонимен

преди 4 години

а защо не 0% ддс за лекарства и ОСНОВНИ храни ( хляб, мляко и т.н) и 30% за ЛУКСОЗНИ стоки - отлежали уискита , пури , скъпи коликво ше кажеш, баце?

6

Анонимен

преди 4 години

за жалост в Бг цените няма да паднат, просто освободеното ДДС ще се разпредели като печалба по веригата гокато стигне потребителя

5

Анонимен

преди 4 години

По принцип ДДС не е необходимо.Данъци могат да се събират по всякакъв начин.Но чрез ДДС може да се краде най-добре за сметка на крайния потребител - демек народа.Така ,че не се очаква нещо по ддсето да се направи.Ако някой лобира да се намали ДДС за нещо ,то е защото не е от неговият сектор.

4

пери

преди 4 години

Подставен експерт...

3

Мюмюн

преди 4 години

*** копле насрно! Що не каза че няма да има от къде да намерим пaри да изплащаме детските на 1 000 000 черни подчовека ве. Що за пенсийте се хвана. Ще висите по дърветата...много скоро, заедно с ***.

2

Охобохо

преди 4 години

Навремето когато Борисов стана премиер за първи път говореше за намаляване на ДДС с 2%.Отиде в Израел и тамошния премиер му беше подхвърлил щурата идея да го намалява с половин% за всяка година от 4 годишния мандат.Е не го направи,но днес пак се заговори за намаляване на ДДС.Значи ли това,че Борисов ще се оттегли вече от властта?

1

Анонимен

преди 4 години

Но има човешки такива ...