29

Анонимен

преди 4 години

goranov koi sa imenata na korumpiranoto ti bg finansovo ministerstvo, koito korumpirano razdavat milioni bg narodni suverenni levove na partizani, nelegalni buntovnici, teroristi?! a bg prokuror i sadia sa za zakovavane po lipovite darveta!

28

Анонимен

преди 4 години

така е другари, в най-бедната европейска държава, няма смисъл от облекчаване на робите, те са си свикнали да гладуват и мизеруват... а горанов просто няма достатъчно в главата, за да може да се справи без да изстисква народа

27

Анонимен

преди 4 години

а как в западните държави има смисъл да няма ддс в/у тези стоки, тука обаче няма, на некадърния горанов ще му се развали далаверата... той освен да взема от джоба на народа, друго не може, толкова му е капацитета, а ние ще страдаме

26

р0бе

преди 4 години

вервайте ми!

25

Анонимен

преди 4 години

Ддс е най порочния данък и трябва изцяло да отпадне за сметка на нови видове данъци. Например прогресивен данък върху свръхпотреблението на природни ресурси , върху имоти надхвърлящи обичайните потребности и т.н.

24

ined

преди 4 години

Всеки ден някакви "експерти" ни обясняват - колко е лошо да се намали ДДС-то- колко е лошо да се намали партийната субсидия- защо не трябва да се намалява броя на депутатите- как добре се справя Бойко Борисов и правителството

23

Потребител

преди 4 години

20% ДДС е апетитна хапка за всички далавераджии и контрабандисти!Ако падне ДДС всичко ще е на светло и ще се работи с реални фактури и документи и ще има равен старт за всички в бизнеса,но няма да може да се краде от .........!!!

22

Роб на влаЗта

преди 4 години

Тогава ДДС да се увеличи на 60%....

21

Анонимен

преди 4 години

Плащането на ДДС е от крайният потребител.Чичо, баба и леля, които пазаруват в магазина.И те пазаруват всеки ден защото трябва да живеят всеки ден.Не могат да спрат да живеят докато се организират и направят нещо.И докато не се организират техният глас се чува слабо, или въобще не се чува.Затова е лесно да се скубят пари от тези хорица. И така, ден след ден, ден след ден.

20

Анонимен

преди 4 години

Няма кабибДОД 10%, и ДДС намалено.В Германия са намалили ДДС, но ти взимат 30-40% от заплатата.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се намалят кражбите в *** и за това няма как да се намали ДДС .

18

Смешник

преди 4 години

Аргомента е един , ако намалим ддс то трябва от другаде да крадем, а тия икономисти дето казват че ако го намалим стоките ще поскъпнат са за разтрел .

17

Анонимен

преди 4 години

Предлагам от 240 *** да намалим на 100. Мисля ще спестим доста.САЩ с 327 млн население има 100 сенатори и 400 репрезентиращи отделните щати =500, БГ под 6 млн население 240. Абсолютен смях, мафия и бюрокращина до шия

16

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ако трягва да говорим на чисто икономически език на страна с размер на принадената стойност каквато създава България не й трябва президентска институция,постоянно работещ парламент и общински съвети,186-те държавни изпълнителни агенцици,две трети от министерствата с филиалите им,90-те и кусур посолства зад граница,областните администрации,както и незнайния брой обществени федерации,организации и фондации,несъждаващи икономически продукт,но усвояващи средства каквито нацията няма в наличност.

15

Анонимен

преди 4 години

В Германия как за хърани и стоки от 1ва необходимост са под 10% , а за другите неща 17 ??? С далеч по-високи доходи , а тук нямало аргументи ... 560 лв. и няма аргументи - дано всеки млад човек , а и не само , избяга от това блато !

14

Анонимен

преди 4 години

Ами румънците как го намалиха ДДС-то ? Да не би те да са от друга планета - нали сме все в същия ЕС ?Тук нищо няма да се промени , до като не бъдат изправени пред стената и разстреляни тези от така наречения "политически елит" ! Точно , както бяха разстреляни Чаушеско и жена му !Това не е емоционално или хейтърско - просто ни поставиха в положенеие "или те или ние" ! Е , по-добре те да са 2 метра надолу в земята - това не е избор!

13

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че няма да го намалят. Нали искаме да предплатим цялата сума за изтребителите?

12

11

преди 4 години

Естествено! Как ще има аргументи? Няма такива! Само дето българи вече ровят по кофите и не се лекуват, щот нямат пари. Абе, няма аргументи.

11

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се вдигнат данъците на програмистите.Те имат много пари.

10

Финансов експерт

преди 4 години

Л Дацов да поразкаже малко история за ДДС-то което си е чист държавен рекет в мирно време в дивия капитализъм. Толкова години живяхме без проблеми и сега хоп ДДС та ДДС