13

Не стана ясно

преди 4 години

Берачите какви точно са били?Да не са от онези, които вече 30 години живеят с убеждението, че за тях законите не важат?

12

Анонимен

преди 4 години

Добре де, не се заяждам, аз живея в гр. Перни и затова съм перничанин. Ако живеех в гр. Перник щях да бъжа перникчанин.Бургас - бъргалиец, Сливен - сливелия, Ямбол - ямбоия, Петрич - петрианин ...И малко по-споко, моля!

11

House M.D.

преди 4 години

На алкохолите вече "берачи на череши" ли им казваме?

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Яжте вафли Винкел, вместо череши..."Вафлите "Винкел" още ли ги има? Отдавна не съм ходил нататък ... Беше много креативно хрумване. А не бяха и лоши.

9

Анонимен

преди 4 години

"Служителите изяснили, че причина за инцидента е недоразумение"То и новината е едно недоразумение. Покрай роднинските връзки и родните градове на участниците нищо не става ясно нито хронологията е ясна, нито причинно-следствените връзки. И ако "берачите на череши" берат черешите в полунощ, то сигурно не са точни "берачи на череши", а нещо друго. Или това са мерки срещу жегата?

8

Анонимен

преди 4 години

Перничаните не си поплюват. Късните берачи са си го отнесли. Следващият път може и с пилци да ги объркат...

7

Анонимен

преди 4 години

До неразбралПитай кмета на Враца. За Божинов ритнитопковеца общината има пари, за болницата няма. Сам си отговори защо първия здравен министър на ББ го изядохте с парцателите и изгонихте. А човека пое фалирала болница и сега сестрите в нея получават едни от най-високите заплати в България. Модерно оборудване и кач.обслужване. Без да има каквито и да е съмнения за масовите практики на другите болници с надписани манипулации и болничен престой. Дерзайте и после питайте кой ми с** в гащите.

6

zeus

преди 4 години

Дошли берачи от Индия с каруците в малките часове и намерили каквото търсели. Иначе новината е написана политически коректно, спор няма :)

5

неразбрал

преди 4 години

В суматохата не разбрах ,платихме ли 2.2 милиарда на алчните кравари за скапаните им самолети /модел 1974г, които евентуално ще получим след 3 години!!!/ ,и дали медицинските сестри ще получат обещаните заплати?

4

Анонимен

преди 4 години

Това е руската агресия и намеса! Путин е виновен!

3

Анонимен

преди 4 години

Ами пишете по цял ден за селски свади. Те край нямат, ще имате много. Какво ни дреме, че се сбилиии 5ма селяянинаа?

2

David

преди 4 години

Новината е от особена политическа важност също

1

Веско

преди 4 години

Новината е "жестока"!