6

Коко

преди 4 години

Тия па едни пари от магистралите не могат да съберат... дето има 3 магистрали на кръст... слагат 10 кабинки с чучковци и лелички и проблемът е решен за по малко от месец. После да го мислят как ще им събират парите от Видин до София....

5

Корупция в МВР

преди 4 години

Пак прецакаха нещата и карат автобусите и камиони от началото на годината да си купуват всеки месец месечна винетка заради уж въвеждането на тол такси през август,а то какво сега през март.

4

Анонимен

преди 4 години

Яко си е да караш по магистрала с ограничение 90...

3

May be

преди 4 години

Какви ще са пропуснатите ползи за държавата от забавянето на Тол системата? Парите за системата са платени, но тя няма да започне да функционира от определената дата. Говорим за пропуснати ползи за държава( това сме всички ние гражданите) за стотици милиони левове. Трябва всички да осъзнаем, че държавата това сме ние и когато губи държавата губим всичко ние.

2

КараКанчева

преди 4 години

Другарю Борисов комунисте мой , ТОЛаджия жалък !!!Каква я надроби отново , Тикво ?Стана както с Истанбулската , горивата , пенсиите , ТЕЛК , АЕЦ БЕЛЕНЕ , ЦИК , изборния кодекс , преференциално гласуване , ............край нямат безобразията ТИИИИИИИИИИ !!!А РЕЗИЛА също безкраен !!!Това ли беше ,, печатница за пари " , *** ?

1

zeus

преди 4 години

Издънихте ли се, системата не бачка, нали?