9

Анонимен

преди 4 години

малкия е силен защото зад него са китай и русия- това са фактитедраги гербави ***- близачи на краварски *** които продадохте народа си за 30 сребърника- пардон - за апартаменти с асансьори , къщи за гости и дебели сметки в офшоркида даде господ да си платите нищо друго не иска народазащото нищо неможете да дадете освен продажничество

8

ОСТАП

преди 4 години

Ето виждате ли нещстни американо гъзоблистци как един малък (според вас умрял от глад ) но горд и независим народ накара най голямата жандарма на света да стои примирено на прага им и да проси мир.Та до тук с дрънкането на оръжие и величавост.Не може едно 200 годишно недоразомение като САЩ дасе сравнява с хилядолетна азиятска култура и дипломация. Времената са други.Американската дипломация с КАНОНЕРКИТЕ не върви ине хваша вече декиш. Примери-Сирия, Иран, Венецуела, Египет СК,Куба и много други.

7

ТАКА ДЕ

преди 4 години

Тези двамцата само си играят на шикалки!

6

Анонимен

преди 4 години

"момченце шишкаво", както ти се изразяваш, не се гъбарка, а искрено и с цялото си сърце желае Мир и благоденствие на изстадалия си народ. И е готов да го направи, но при съответните гаранции за безопасността на КНДР.

5

Анонимен

преди 4 години

След като лидерите последните 30 год, не можаха да спрат ядрената програма.. Тръмп какво толкова може да направи.. При ескалацията на конфликта.. Не даде назад прати армия, прати ядрени глави и дебелия вида, че тоя не е помалко луд.Такапе остава дипломацията вече. Поредният рекетьор който ще иска пари зсрвщу програмата си. Ама Китай и Русия мълчаха 30 год и му се радваха... Някой ден ще се обърне срещо тях... Обикновено такса става, като кипаеш гроб другимо.

4

бай Тошо

преди 4 години

С други думи Тръмп е готов да свали гащите, но не се знае чичо Си дали ще иска да му го втъкне отзад :))

3

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо нямаше да отправя покана към Ким, ако не беше обмислил и подготвил промените, до които ще доведе днешната среща. Той взе под внимание разумните доводи на Путин и Си за пътната карта, която ще установи траен Мир на Корейския полуостров.

2

Енгелс

преди 4 години

и да се надяваме, че скоро Южна Корея ще бъде освободена от хищническите лапи на сащ

1

Анонимен

преди 4 години

пълен провал на рижавия клоун. външната му политика е пълна скръб. отсвириха ги в Сирия, Венецуела, СК. Никой вече не ги приема насериозно. Едно момченце шишкаво се гъбарка със стария пръч