29

анонимен

преди 4 години

ГРЕШКА! Индианците - Хамериканците са единствената държава хвърлиха атомни бомби над мирно население!!! На тези ИНДИАНЦИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА!!! Те са едно ПРОСТО ПЛЕМЕ КОЕТО НЕ ПОЗНАВА ГЕОГРАФИЯТА ДО ОСМИ КАЛАС!!!!! Казвал ми го е мой братовчед който от 20 години е там!!!!!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Тръмп харчи парите на Америка за глупости .

27

Джеки Чан

преди 4 години

Ами те вече се срещнаха Тръмп дори влезе на територията на С.Корея и каза ,че Ким му е добър приятел.

26

До 25

преди 4 години

Северна Корея показа начинът да се преговаря със САЩ и останалия свят гледа и си води записки. Единствената гаранция за мир е атомът.

25

Сата

преди 4 години

Либия и Ирак щяха да си имат прекрасен стандарт, ако не бяха тръгнали да играят играта на Путин и да купуват руски оръжия за милиарди. Тези застаряващи диктаторчета от лакомия изгоряха като главни в печката на руския империализъм. Путин ги лъжеше, че ще направят нефтен картел и ще смъкват по 200$ за барел, а всъщност му трябваха балъци, които да мята пред американския валяк, за да забави хода му.

24

Анонимен

преди 4 години

Скоро даваха филм за СК с журналист снимаш с скрити камери. Малей малей... Плакахме от смях... После ни стана тъжно за тея хора там.Придружаван от ДС журналиста е развеждан на предварително уговорени места, където всичко наредено да изглежда добре.. Всеки седи прав и не мига.. Хотела празен вътре 1 администратор и 1 "шеф". Ходи до място където уж произвеждали храна в оранжерии.. И за малко успя да влезе... Вътре НИЩО. Хахаха северно корееца казва : Каквото направим отива при вожда. Друго няма.

23

Анонимен

преди 4 години

Ким Чен Ин покани Доналд Тръмп да посети Пхенян с официална визита.

22

Анонимен

преди 4 години

регулирания от големите европейски държави пазар никога не е бил свободентрябва да си билярдна топка на раменете за да се хванеш на подобна измислицаа то у нас май са болшинство

21

Анонимен

преди 4 години

Живеели по добре от Българите ХАХАХА ХАОще един *** невменяемм

20

Анонимен

преди 4 години

Грешката на семейство Ун е че са пратили малкия дебеланчо да учи в Европа. Там някъде в мозъка му е останало, как живеят нормалните хора и как живееяр неговите роби. Явно има вътрешен проблем в главата.. На моменти иска да спре тоя цирк.. На моменти го хваща величието че е вожд... Трудна работа.Той не е с помалко психични проблеми от народа си.

19

Анонимен

преди 4 години

стига с тая сирия и венецуелатам дето стъпят кръвопийците от америка трева не никнекъде е предишния ирак- милиони измирот глад и война днес- на краварите им е хубавосъщото е в либия- стандарта на либийците беше съизмерим с европейския- сега война и мизерияна какъв хал са държавите дето командват поставените столетие от сащ диктатори в латинска америка- затова ли строят стена и тия дето са там не са от венецуеллаайде стига краварска пропаганда-на тях им идва края- китайския валя кара бавно

18

Анонимен

преди 4 години

Не са по-бедни от България, живеят по-добре от българите. Освен това вече 60 години са под жестоки санкции, в България 30 години няма никакви санкции и всички пазари са отрворен а в страната цари оскотяваща мизерия и 3 милиона българи са принудени да мият улиците на Запад за да си изкарват някак си хляба.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако им вдигнат санкциите само за няколко години ще задминат Южна Корея.

16

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо заяви, че има желание да отмени санкциите, наложени на КНДР.Браво! Това е пътят за постигане на Мир на Корейския полуостров.Двете страни ще формират преговарящи групи, които ще стартират веднага.Ще се изработва пътна карта за траен Мир.

15

Сата Н.

преди 4 години

Ако На Ким му дойде акъла и Се обърне към Южна Корея и САЩ, ще се наложи Китай и Просия да ги вкарват в правия път. Най-вече Фашиска Просия е склонна да прави интервенции. Но тогава вече ще загубят излаз на Тихия океан.

14

Анонимен

преди 4 години

Ами не, не на всякъде. Аз не се чувствам беден като СК. Държавата ни си има всичко. Ям каквото искам и ходя където искам. Много сме далече от бедност по северно корейски.Това там е психодиспансер и колкото да се опитвате шепа хора да ни обяснявате, колко е прекрасен живота там... Просто няма са мине.Виждали сме го тоя рай... И то в мн по малка форма. Там е най крайната форма на диктатура. Т. Е. По 1000 от нашето преди години. Трагедия общо взето

13

Сата Н.

преди 4 години

Тръмп им каза - ако сте с мене и не правите проблеми, че сте най-богатите и щастливите. Ако искате да играете по свирката на Путин и разваляте дисциплината, че свършите като Сирия и Венецуела.

12

Анонимен

преди 4 години

Малък и горд народ? Нито е малък ьнито горд. Бедни са като църковни мишки. От другата страна на барикадата, демокрсцията се къпи в пари и създава едни от най добрите технологии на света. Участва в спортни събития и е уважавана. Очевидно е и слепец да си... Че това е само един престъпник заобиколен от военни престъпници... 50 милиона трябва да сложат край на тоя цирк...Били горди... Мълчат да не отидат в трудовия лагер.

11

Анонимен

преди 4 години

Корейската война е запалена от руснаците и Сталин, който още се почита като полубог в тази страна.

10

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо пресече демаркационната линия и стана първият американски президент, стъпил на територита на КНДР. Срещата м/у него и Ким се състоя.