25

Анонимен

преди 4 години

Алчните и слабоумни хорица, съсипаха София. В кв.Дървеница пък пльоснали строеж в двора на църквата. Това може да го направи само ***.

24

Анонимен

преди 4 години

Специално в Младост трябва да се застрои всяко свободно междублоково пространство. Да са тераса до тераса. Така ще могат да играят табла без да си излизат от апартаментите.

23

Кво

преди 4 години

Сте се наблъскали в Младост. Идете по изток или Симеоново или железница ,мировяне. Чист въздух бол

22

Петърчо

преди 4 години

От друга статия по същия въпрос в днес.бг се казва че имота е частен. Ако собственика не нарушава законите тогава на каква основа са протестите? Вие ако сте в същата ситуация как ще постъпите? Но никой не си прави труда да провери кой е собственик и дали нарушава някой закон а в същото време може да разберем че Манолова била на страна на протестиращите което хич не е ясно как това има нещо общо със случая. Има още време Мая да се премисли за кметската надпревара нали? Ама то на чужд гърб...

21

Фандъкова -

преди 4 години

на съд, заради злоупотребите си с власт и взимането на подкупи!!!

20

Роб на влаЗта

преди 4 години

Дайте на хората да строят .След това да плащат данъци.И да се премести столицата в средата на страната ...примерно гр.Твърдица или гр.Гурково.

19

Анонимен

преди 4 години

Цинизмът на това управление мина всякакви граници.

18

Иван Грозни

преди 4 години

Интересна е тази издължена клиновидна форма на оградената част от терена - прилича на среден пръст, насочен срещу гражданите в квартала. По-важното обаче е как тази част с неприлична и несиметрична форма е преминала от общинска собственост в частна такава. Ако в дъното стои реституция, то същата е абсолютно незаконна както всяка реституция на междублокови градинки. Собствеността е останала общинска и Фандъчката вместо да се пъчи пред камерите веднага да завежда дела за собственост в полза на СО.

17

Грамофон

преди 4 години

Най са ми смешни бачкаторите в панелки за по 700 евра квадрата, които искат и гледка да има, и чист въздух, и парко места, и зелени градинки, и детски градини и задръствания да няма. Падам. Ми че това са гета. Люлин, Младост, Дружба. Защо се строи там? Защото има балъци които купуват имоти на такива места. после същите тия балъци, които са си купили вече апартамента излизат да протестират срещу следващия строеж. Жалкарска работа. Който иска зелено, парко места, градинки - има Бистрица и Банкя.

16

До 16

преди 4 години

Бас държа, че си от тия, дето безцеремонно си катерят бракмите по тротоари и в градинки да паркират. Е с такива кратуняци като теб, град София и цялата държава заприличаха на КочинЬи

15

Ужас

преди 4 години

Стига глупости? Има ли инвеститора легални документи за имота? Ако има може да го застрои спрямо градоустройственият план на Младост. Какво значи протестират, ако някогашните собственици на земята под блоковете излязат на протест и искат да се махнат блоковете Данчето ще се съобрази ли с исканията им? Какво значи градинка тя полага ли се? Купуват си тези жители имота по цена предложена от собственика и си правят каквото искат. Поддържат си я и готово.

14

мак

преди 4 години

Виновни са тези, които издават разрешителни за строежи и тези, които продават терени на "инвеститори" без да се интересуват, какво аджеба ще правят там. Затова в близко време няма да остане и метър зелена площ.

13

гешев

преди 4 години

И тука ли плъзнаха трите трола на иванчева

12

Анонимен

преди 4 години

Така ще е след като никой не излезе да подкрепи Иванчева, когато я арестуваха по скалъпено обвинение....

11

Анонимен

преди 4 години

еееххх, ако "невинните" деси и биби можеха да отидат на тези протести.......

10

Анонимен

преди 4 години

Честно казано жителите на Младост си го заслужават. Да бяха излезнали и да защитят кметицата си. Сега жената е с 20 годишна ефективна присъда, а строежите започват с ударна сила.

9

Анонимен

преди 4 години

Явно тази държава е толкова зле и вдички го знаят, никой не зачита нищо. 40г спазвам всички закони но от утре реших слагам ограда на улицата. Мисля да разширя имота с няколко метра.Държавата цирк.

8

Анонимен

преди 4 години

Идват пришълците, а после се оплакват, че въздуха бил мръсен.

7

Анонимен

преди 4 години

Да не вземе и Гешев да светне като елха при някоя проверка? :D

6

Анонимен

преди 4 години

Грам зеленинка не остана в тоя град. Скоро очаквам физически сблъсъци дори за едно паркинг място.