17

отговор

преди 4 години

"Reanult Megane sedan автоматик 40 000лв.Toyota Corolla sedan автоматик 42 000лв.Honda Civic sedan автоматик 56 000лв.Защо така бе, господа от Бултрако?"Карал ли си Honda, да я сравниш с Рено, че задаваш такива глупави въпроси? Това къде се произвежда, няма отношение към качествения контрол. iPhone също се прави в Китай както и Alcatel.Ти виждаш 3 марки и три цени, твоите очаквания са да има една и съша цена защото се сглобяват в Турция ли?Няма оправия за българския гений!!!

16

младен

преди 4 години

Хонда бяха добри като цена качество преди 15 години. Сега са неистово надути, все едно купуваш....майбах.

15

Анонимен

преди 4 години

Reanult Megane sedan автоматик 40 000лв.Toyota Corolla sedan автоматик 42 000лв.Honda Civic sedan автоматик 56 000лв.Всички призведени в Турция със сходни характеристики, мита и акцизи... И хондата с 15 000лв. отгоре.... Защо така бе, господа от Бултрако?

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТакива коли като тези на снимката не вървят много в САЩ.Точно такива коли в САЩ вървят много.Акорд 10 години подред е най-продавания седан, а ЦР-В най-продавания СУВ.При тръковете Форд Ф150 е най-родаван, но това не е клас СУВ.

13

Анонимен

преди 4 години

До НикиЗащо третирате Мазда, като японски автомобил, като си е чист Форд. Само разстоянието на дупките на джантата е единственото японско в нея.Съюзът между Мазда и Форд приключи с Мазда 6 от 2008г.Новите Мазди с Кодо дизайн са чисто японска разработка.

12

House M.D.

преди 4 години

От статията излиза, че японците имат автозаводи не само в САЩ, но и на цялата територия от Аляска до Тиера дел Фуего. Заглавието също е подвеждащо, защото не уточнява, че не става дума за търговска война в Япония.

11

Така е ..

преди 4 години

Американците ще имат същия подход и към китайците. Китай ще се развива толкова , колкото им позволят американците.

10

Анонимен

преди 4 години

Такива коли като тези на снимката не вървят много в САЩ. Може да се купуват в големите градове от "американци" дошли от Европа или Азия, но онези истинските американци купуват големи коли, наричани тръкове, пиша го така защото не са камиони както ние го разбираме. Даже хора работещи в офис купуват големи коли защото при катастрофа и челен сблъсък им дава предимство когато се бухнат с колите на снимката. Дивият запад си още там.

9

Ники

преди 4 години

Защо третирате Мазда, като японски автомобил, като си е чист Форд. Само разстоянието на дупките на джантата е единственото японско в нея.

8

V

преди 4 години

Има неточности;)Соичиро Хонда изобретява евтината,,конструкция,,от два залепени листа ламарина познати сега като скутер с 50 кубик.Но той се усеща че патентите в САЩ са всемогъщи и Хонда почва да купува патенти.Подобряват триенето на ризите ,нагара и така при тогавашните двутактови моторчета е задължително да си купиш Хонда за да не сменяш всяка година ризи бутала сегменти .Сега времената са други .Моторите са четиритактови или ел. А от лицензи не може да се печели толкова много.Има и много друг

7

ШикагоЗавинаги

преди 4 години

Американците още през 80-те усетиха мекото на баницата и не искат да карат доместик коли...особено богатите. Всичко кара Лексъс или Германско...само при ЕсЮВитата GMC държи първо място..но при колите са голa вода..А нормалния човек си бичи Кемрито, Акорда, Алтимата или Сонатата и си барa фара..или ако е с повече хора къщата тогава е Сиената, Одисея или Кия Седона..Детройските *** никой не ги иска тука...вярвайте ми

6

Анонимен

преди 4 години

Интерсно какво ли могат да произведат оядените кравари и то да бъде конкурентно способно?*** които се изявяват все още като незаменими,свърши ви времето англо- саксонска ***!

5

Факт

преди 4 години

До Анонимендо 2Тойотите са по-вървежни сред тия потребители-били те умерени,неумерени или ИД.

4

Мда

преди 4 години

САЩ се самозабравиха и е нужен един финансов и политически Йелоустоун да ги разтърси за да станат нормална държава като другите.Е,явно обаче американците залагат на войната във всичките и форми за да запазят господството си.Както се казва-идва бой последен!Не може да се отрече,че САЩ имат доста добри шансове да успеят-около 1/3,ако започнат веднага,което и правят.Какво пък-в близките 5 до 10 години всичко ще се реши окончателно.

3

Анонимен

преди 4 години

То да беше само рибата. Един автоматичен коректор би им свършил добра работа, ама все пак някой да беше седнал да прегледа какво и как се пише. В интерес на истината това не им е най-лошо списаната статия.

2

Анонимен

преди 4 години

Джихадист без Нисан пикап,не е никакъв джихадист

1

Хахахахаахххх....

преди 4 години

" Направо в Япония" изби рибата!