10

Анонимен

преди 4 години

Нещо много важно.България от както я има третата държава или е под диктатура или под робство.И сега комунистическите *** да не почват да лаят, колко лоша била демокрацията защото ние и сега пак сме под тяхната диктатура в парламента няма човек който да не д агент или роднина на някой от бившия режим просто диктатурата си смени цвета и сега е олигархична.Но олигарсите не са други те са пак хората от бившата номенклатура.Сега е време на всички фенове на разни тоталитаризми да им се каже чао.

9

Анонимен

преди 4 години

Въобще всичките тия дето обясняват колко е хубава тоталитарната тирания(за тях но това го премълчават защото точно те се гласят за диктатори) да им се отнема гражданството и да отиват при Тръмпутин Ким краля на Саудитска Арабия Орбан Ердоган Качински и сие техни любимци.Нали там е супер какво правят тук.А забравих техните любимци хич не обичат емигранти а ако отидат там те ще са точно това.Така е по-лесно тук да се правят на интересни, но на удобна дистанция от тоталитарните ши.тхоли де.

8

Анонимен

преди 4 години

А така всички любители на тоталитаризма и номенклатурните привилегии и измами в него обратно в хубавата авторитарна а сори тръмпутински демократична Русия и да си седят там както правят в *** България дето не им трябва както се изрази в един телефонен разговор руски дипломат в разлагащия се запад от който била част ми да ди седят в тоталитарния рай.После е ред на нпо-та *** *** бившите терористични фракции БКП и ВМРО, новата фашистка с.*** дето се навъди около тях, Цвък Цвък, ББ

7

Анонимен

преди 4 години

Ние тук се шегуваме и се смеем със Сибир, обаче гледах видеоклипове в които руснаци на Балканите - България, Сърбия, Черна Гора и т.н., казват че много им харесва защото тук е топло. В Сибир трябвало да станеш 2 часа през нощта да припалиш колата, след това пак трябва да я припалиш след няколко часа, иначе ако я оставиш така ще замръзне и на сутринта не можеш да тръгнеш на работа с нея - толкова било студено!

6

Анонимен

преди 4 години

Е само толкова ли са?Трябва масово да се отказва гражданство и да се отнема на вече закупилите българско гражданство. Тук веднага ми излязоха руски реклами как да си купиш гражданство от ЕС ако си руснак.Прокуратурата спи ли? Това явление е масово, с подкрепата на Путин, който очевидно цели да ни превземе отвътре и да прати после "малките зелени човечета" на помощ на техните съграждани с калашниците!

5

Анонимен

преди 4 години

Да им го отнемат, щом са мошеници! И да ги депортират, веднага!А след това да депортират всички НПО-та, като особено зловредни, както и тия, дето има дават разрешение да работят на местна почва и им издават документи!до анонимен-8,Пич. И тоето трябва да се отнеме, поради непознаване на нашият език.Пише се "Български народ" ,а не "бългърски"! Отделно няма да говорм за главната буква и членуването! Та от уважение, вземи и научи Български език!

4

Ауууу

преди 4 години

И какво ще каже сега пРезидентът по въпроса ??

3

Анонимен

преди 4 години

А някакво наказание за престъпниците от ВМРО няма ли да се приложи?На обикновените хора за най-дребните провинения им съдират *** от глоби, аза шкембе - хайдуците нито дума!Народа масово бяга от комунистическата кoчина.

2

бай ганю

преди 4 години

а останалите кога?това е капка в морето

1

западняк европеец

преди 4 години

Браво. Всички руснаци и русофили обратно в Сибир!