11

Анонимен

преди 4 години

Дизайн имаше когато телефоните бяха с малки екрани и с копчета. Тогава дизайнерите можеха да творят. Имаше въртящи се, отварящи се, плъзгащи се, и т.н. Погледнете снимки на телефони преди около 10-20г и ще се уверите. Сега тези телефони тип Фаянсова плочка дизайн нямат. Няма и как да имат. Всички са еднакви на визия.

10

DIP

преди 4 години

До 8.Ама ти се изложи много.Когато не са ти ясни нещата не пиши глупости

9

Инженер

преди 4 години

CAD системите се ползват от професионалисти,обикновено.:)Там се ползват и работни станции,а не телефони.Understand?!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Който иска да ползва SolidWorks, Autocad, CowrlDraw, AdobeIlustrator на телефона си, явно не си изкарва парите с тях.

7

Анонимен

преди 4 години

*** каква трагедия, драги зрители, каква загуба! Човекът, измислил "заоблените ъгли" е напуснал. И сега кой ще прави такива, полезни неща?!И без да съм фен на всякакви телефончета, да попитам, с какво айфонЯ е по-добър?Може ли на него да се стартира SolidWorks, Autocad, CowrlDraw, AdobeIlustrator?!Изобщо може ли да се ползва за нещо полезно освен обаждане,вайбър и камера? П.П.А, сетих се! Ами за "сурат-тефтера" може и се ползва главно от безмозъчните.

6

Анонимен

преди 4 години

Главният дизайнер и идеолог на успеха на Епъл беше самият Джобс. Джони Айв правеше каквото Стив каже и хареса. След смърта му, фирмата очевидно върви по инерция. От години продават един и същ телефон и спряха да търсят и прилагат нововъведения, които да дърпат напред и да създават култ към продукта.Заради спадналото търсене така са надули цените...все пак печалбата е най-важна...но ме съмнява, че и това ще работи дълго. Корабът бавно потъва.

5

Анонимен

преди 4 години

Китайски смартфон за 300 лева върши абсолютно същата работа. А и няма постояно да му трепериш че може да го изтървеше и потрошиш или да го загубиш някъде.....евтините телефони са като консуматив и може да си сменяш постоянно и винаги със най новия модел.

4

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на вкус.От години ползвам само Blackberry и съм доволен.

3

Анонимен

преди 4 години

Единственият телефон, който трябва да имате в джоба си е на епъл. Той просто работи, не лагва, а и го прави с по-малък ресурс. Цялостния дизайн е много добър, което разбира се си има цена.

2

Анонимен

преди 4 години

Така и така ползват частите на Самсунг, да се помолят и за нов дизайн

1

МЪКА

преди 4 години

А, не!!! Кой сега ще направи новия дизайн, абсолютно същия като предишния дизайн, и като по-предишния, и като по-по-предишния? Каква загуба за епъл и човечеството...