23

Ха ха

преди 4 години

Казано по-точно - До 2030 година 20 милиона работни места ще останат вакантни поради мързел, некадърност и тотална некомпетентност на биологичния мат'рял и бизнеса ще бъде принуден да ги замени с роботи ..... докато мат'ряла седи по мръсен потник пред телевизорите , зяпа турски сапунки , тъпче се с фаст фууд и чака да му преведат социалните помощи .

22

Анонимен

преди 4 години

Проблема пред внедряването на роботи е, че те трябва да бъдат внедрени, настроени, поддържани и експлоатирани от ИНТЕЛИГЕНТНИ, съвестни, образовани, обучени и тренирани хора. Винаги можеш да образоваш, обучиш и натренираш някого. Проблема е в интелигентността. За такива дейности най - ниското ниво на интелигентност е към 115, а това е 15% от популацията. Тоест, все още не е внедрено масово заради недостатъчния интелект на населението на земята.

21

Анонимен

преди 4 години

По заводите е пълно с нископлатени работни места, с високи технически изисквания и силно непривлекателен и тежък труд. Тези места трябва да бъдат роботизирани. Има голяма разлика между това да копаш с мотиката и да ползваш GPS управлявана автоматизирана техника за същата цел.

20

Анонимен

преди 4 години

Ами, кво да кажа, освен *** ЗА АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО. Голяма греда за шоферите, които си представят хобито си като кариера.

19

български робот

преди 4 години

преди малко ще трябва българските роботи на Фолксваген в София .

18

Само питам

преди 4 години

Роботизацията не прави ли оправданията за ислямската и африканска миграция ГЛУПАВИ ?

17

Анонимен

преди 4 години

Полудяващият капитализъм,вече е нагазил окончателно в собственото си безсмислие,когато не само че трябва да се лиши от всякаква пИчалба,но и трябва да плаща на някого,за да му подари стоката!!!!И този абсурд ни чака в съвсем близко бъдеще - милиарди безработни и продукция,която след произвеждането и трябва да отиде за рециклиране...просто,няма кой да я купува!И ТОГАВА,ИЛИ КОМУНИЗЪМ,ИЛИ ВРЪЩАНЕ В ПЪРВОБИТНО-ОБЩИННИЯ СТРОЙ...И НАЧАЛО НА НОВ ЦИКЪЛ, НА ЧОВЕШКОТО БЕЗУМИЕ!!

16

Анонимен

преди 4 години

мвр и прокуратурата да вземат отношение спрямо крадците.

15

бачкатор

преди 4 години

Нека крадат работата,на мен не ми се работи!

14

Анонимен

преди 4 години

Това хубаво ама нали тези Роботчета дето ще заместят хората като правят тази продукция нали някой трябва да я купува. Кои ще я купуват безработните и безпаричните ли. Май ще заместят купувачите с роботчета а. Тази недомислена капиталистическа пасмина си мислят само за печалбите а оФцете да се е.ът и да подфърчат. Това са 20 000 000 безработни не са малко. Дали тези 20 000 000 ще се сетят да прочистят света от капиталистическата смрад. Паживьом увидьом

13

cctv

преди 4 години

.журналистите са изчезващи динозаври , на тяхно място *** бот *** ,важното е качеството да се срине .......

12

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво ще рече "1,6 пъти човешка производителност", сигурно пак някоя измислица на вчера-деге. Като се замислите, че роботът работи денонощно без прекъсване, дори да правеше същото като човека (ако приемем, че е някъв много смотан робот), производителността му щеше да е 3 пъти по-голяма.

11

gadowe

преди 4 години

програмистите са гадове дето искат да отнемат работните места на хората за да богатеят.не случайно програмистите в българия са много най-високите заплати нищо ,че не са толкова кадърни като ония на запад.

10

Анонимен

преди 4 години

Вече има роботи и за шивашката промишленост- кроят, шият, почистват конци, правят всичко от А до Я. Вече се използва в Китай. Скоро шивашката професия ще угасне.

9

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен 9О,разбира се!Става въпрос за ЦАР Соломон,сина на цар Давид,НЕ за нашето прашлясало ***!

8

ПроСоТо

преди 4 години

ще продължа,защото трябва да се замислите:-Защо правим всичките тия "чудесии на съвремието"?..Каква е ползата от тях,след като те траят "ден до пладне"?..Кажете:-"Всемогъщия Брус",..пардон,МЪСК,може ли да построи Хеопсовата пирамида?Защо се набутваме със атомни бомби,климатични и психотронни оръжия,защо правим танкове,оръдия,"калашници",химически БОВ?..Защо се избиваме като...безмозъчни?Защо ТЕНЕКИЯТА измества човека?КАКЪВ Е СМИСЪЛА НА ВСИЧКО ТОВА?!?!

7

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо ..докато Соломон най-после осъзна:.Не става въпрос за Соломон Паси - нали ?

6

ПроСоТо

преди 4 години

Бог създаде човека за да се грижи за Райската градина...Така пише в Писанието,което повярвайте,никак не е за пренебрегване!Но след като *** обърка баницата с ябълката,нещата тръгнаха зле за човека...."Изгонен от Рая",на него не му остана нищо друго,освен да драска с нокти и зъби за съществуването си...."Тръни и бодили ще ти ражда земята и ти ще бъдеш бежанец в нея"....докато Соломон най-после осъзна:-"Суета на суетите,всичко е суета и гонене на вятъра"/Еклисиаст/

5

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияДа бе да , само дето събраните пари от данъците в Германия отиват за издръжка на *** наричащи себе си "бежанци" - ако случайно тази група е със същите религиозни убеждения , като твоите - тогава и ти си в тази група !

4

Анонимен

преди 4 години

Чарли Чаплин го е казал без думи преди много години какво следва.