23

истината е

преди 4 години

Не го показват, защото ако го покажат и няма увреждания по кожата, каквито би имал при отравяне с тази отрова, веднага ще лъсне лъжата на англичаните. Просто руснаците им разбиха схемата за очерняне на пух и прах. Пет пъти сменяха англичаните версията за начина на отравяне и руското общество и не само световното днес им се подиграва. Западните медии вече сами им разкриха лъжата за обгазяването в сирийския град Дума. Те си знаят да си лъжат на тема обгазяване. Наглийските крале 1000год.сетровят

22

истината

преди 4 години

Вия не разбрахте ли за да постигнат своите цели запада стъпва по трупове и реки от кръв и че човешкия живот не струва и лев при тях,важното е Русия да се оцапа.

21

Дали

преди 4 години

Тея кагебисти *** ли са или мислят , че по света живеят само *** хора. Никой не вярва на Кремъл за скалъпените лъжи и за Литвиненкои за Скрипал и за малайзийския самолет свален с руска ракета Бук. Никой не вярва на Путин , че Българската азбука идва от Македония. Никой не вярва на Кремъл , че Червената армия била спасила Българските евреи, след като по това време армията е била на 1000 км. от Българските земи. От руското гру-кгб само лъжи и манипулации.

20

Анонимен

преди 4 години

Тия двамата едва ли са единствените руски шпиони в Англия. Там ври от ***. Напълно е възможно и разузнавачите Чепига и Мишкин да са такива. НО! НЯМА НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С АФЕРАТА СКРИПАЛ! Ей това нещо си набийте в наркоманските нпошки глави! То и в България е пълно с руски, турски, американски и всякакви шпиони - какво Борисов за апартамент гейт да обвини Мосад ли?

19

Анонимен

преди 4 години

Племенницата каква специализация има, за да разсъждава по такива теми?И аз мога да си наплюнча пръста и да гадая по вятъра.

18

Анонимен

преди 4 години

Прекрасно е известно как западните служби правят постановки.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо Георги Марков е убит не като е писал срещу Тодор Живков, а като започва да пише, че английската власт е по-зле от комунистическата. Вижте писмо на Георги Марков до Димитър Бочев. И от убийството на Скрипал мнимо или инсценировка имат интерес точно същите англичани и никой не им вярва. Те са безмилостни и не дават на шпионите си шанс за поправяне. Който иска да стане нечий шпионин да знае, че вече е пътник защото държавата за която ще шпионира вече не го брои за човек.

16

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Напълно е възможно руснаците да са го превербовали и да е станал двоен агент, ако английските служби на свой ред са го изловили и сега да си ...излежава присъдата в английски затвор. В същото време пускат дезинформация, че е отровен, за да окалят пак Русия. Проблема им е, че освен *** де расите соросополиви никой не се прави че им вярва на лъженето.

15

факт

преди 4 години

Погледнете историята Англия винаги е била с нашите врагове,Турското робство верни съюзници на поробителя,"убийството" на Г Марков,Българската следа за атентата срещу Папата,те са ни врагове и само беди ни причиняват.

14

Анонимен

преди 4 години

една баба на пазара ми каза същото

13

тчно така е

преди 4 години

То и на другия отровен руснак отравянето с литий беше инсцениовка , ама той не знаеше и взе че умря.

12

Анонимен

преди 4 години

англия отвлича хора, доксато те не кажат че не са отвлечени, а държава говори вместо тях, за мен тези хора са жертва на отвличане!

11

рускиня

преди 4 години

До Българин.13 години скрипал е сидел в руски затвор. Ако би го гътнали там - ти никога даже не би чул му името. Но с амнистия путин го освобождава , след което го пускат да емигрира и слуд което правят сценарии за неговото унищожение.На самия не те става ли поне мааааалко странно? Или да мислиш и анализираш е недостъпно за тебе?

10

Анонимен

преди 4 години

Да речем че се спори отровени ли са и от кого. Ако са отровени, това е престъпление. Но двама човека без право да направят изявление по медиите да бъдат затворини някъде няколко години в затвор и даже да им се прекъснат връзките с приятелите и роднините - това не е ли престъпление а, уважаеми загрижени за Скрипал. При това извършителят на това нещо е известен - единствено Наглия. Защо не дадат интервю с тях, МАЙ ГИ Е СТРАХ ЗАТВОРНИЧЕСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ КАКВО ЩЕ КАЖАТ... СИГУРНО ЩЕ СИ ПОИСКАТ СВО

9

цирк

преди 4 години

Ха значи вярвате на Англичаните а на племенницата не!?това е синдрома на промитите мозъци....

8

рускиня до 10

преди 4 години

ето такива *** инсценировки е разчитани на *** потребители, като тебе. Няма включване на мозъчна дейност - щом написано - значи истина. Ами ако напишат че сестрата ти е к..рва?

7

истината за Русия

преди 4 години

Путин го търсят с червена бюлетина на Интерпол, има и прякор - Малкия отровител със злобните очички.

6

Рубашка

преди 4 години

Ами и аз допускам, че тази рускиня може да е тъ.па или да й е платено от КГБ.

5

Не се двоумя

преди 4 години

Англичаните винаги са вършили гадости, цялата им същност през годините е била да се намесват и вредят следвайки егоистични интереси навсякъде по света. И ние сме били ощетявани от тях.

4

Българин

преди 4 години

Хехехее , а роднината колко е взела за изявлението си ???