21

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ако Иран спазваше споразумението от 2015 година никой нямаше да му налага санкции. Аятоласите решиха че могат да заблудят целия свят и на първо място САЩ и да продължават тайно с програмата си обогатяване на уран. За тяхно огромно съжаление не можаха да опазят тайните си и те станаха достояние на целия сват."ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВкак се обогатява УРАН? Дори да имаш 500т обогатен уран пак ти трябва Ядрен реактор през който да го преработиш в ОРЪЖЕЕН Плутонии

20

Krom

преди 4 години

Е, не е фатално. Ще повишат "стокообмена" с Русия. Лада Кална Малина срещу натурални фурми в кашон. Тегава история. Естествено, както и много други подобни - икономиката на Иран лежи на петролния износ. Няма износ - има проблем. Колкото до продуктово ориентирана към населението такава - просто няма. Като Русия. И затова санкциите ги млатят яко. Така че, проблемите са си на лице и без война.

19

Анонимен

преди 4 години

Ако Иран спазваше споразумението от 2015 година никой нямаше да му налага санкции. Аятоласите решиха че могат да заблудят целия свят и на първо място САЩ и да продължават тайно с програмата си обогатяване на уран. За тяхно огромно съжаление не можаха да опазят тайните си и те станаха достояние на целия сват.

18

Анонимен

преди 4 години

Между другото мангустатаа лъже, като садран. Влезте и вижте в Интернет Англия и Германия инвестираха в заводи след 2015, когато направиха пазарлъка. Обаче ЦРУ явно научи, че ядрената програма продължава и се ядосахаа, което е нормално. Изобщо не е виновен тръмп за ситуацията, ако беше Буш вече да беше го смелил тоя мошеник.

17

Анонимен

преди 4 години

Хахаха до 17.. Добро беше с бензина и маслото

16

Анонимен

преди 4 години

До 5. "Бензин 49 стотинки." И в Либия преди години бензининът беше 8 стотинки ефтиният, 9стотинки скъпият. Но повечето либийци нямаха коли.Не се научиха да пият бензин и да мажат двигателно масло на хляба, който, между другото също беше много ефтин.Няколко основни стоки бяха със смешно ниски цени, но в магазини само за либийци.И все пак те не живееха добре.Явно,ниски доходи.Явно, истината е не да купуваш ефтино, а да получаваш много.

15

бай ганю

преди 4 години

след като прочета за случвашото се в северна корея и иран сякаш ми олеква че у нас сме малко по добре и не бива да мрънкаме толкова много

14

Анонимен

преди 4 години

Всичко може да свърши лесно. Сяда на масата казва искам да купувате петрол от нас, искам инвестиции, искам туризъм и спираш ядрените програми. Това е. След 10нгод си СА и охолен живот.Ама тъпо комплексирано диктаторче все да се правят на мъже, все да бутат народа си към война. Жалка картинка са всички и тоя ще го обеснят на площада собствения му народ.

13

Анонимен

преди 4 години

Че е в криза това е безспорно. Това вие, какво си въобразявате и фантазирате е друго. Ако не си в криза няма как валутата ти да е 1:150 000.Ако си необразован, не се прави на умен. 80 милиона народ живееш в пустиня.. Да не мислиш, че се храни като 6милиона българи в ткзс-ска земя? Да не говорим че буташ пари в военни люхюани и войска, ракетна програма. Парите съвсем заминават.

12

179

преди 4 години

Империята на злото иска да не се раждат хора във Държави като Русия, Виетнам, Иран Северна Корея. За тяхно голямо съжаление тези държави просто избегнаха демографската криза. За съжаление техните планове станаха реалност във държави като Тайланд, Южна Корея и Източна Европа.

11

179

преди 4 години

Преди години ,западни медии също казаха ,че Иран е във сериозна демографска криза , пуснаха видеото из целия свят и като ,че ли предизвикаха съдбата. От 2012 Иран расте със 1 милион на година и разбива на пух и прах прогнозата на онн и ЦРУ за спад на населението през 2020. На другия бряг все повтарят ,че Франция има най-благоприятната демография във Европа. Даже се опитват да изкарат така, че белите французи имат по 5 деца в семейство , пълни лъжи и измами от световната медия.

10

Анонимен

преди 4 години

Кофти ама 80 милиона търпят банда военни престъпници. Значи са съучастници, значи няма да ги съжаляваме. Да си обеснят тоя пишман водач. За 40 год само беди им докара.Всички там забогатяха от петрол само те мъка мъка мъка... Като нас. Дъртите чакаха 50 год светло бъдеще... Накрая умряха бедни и гладни.

9

Анонимен

преди 4 години

Удрят толкова, колкото и в Русия. Пълен смях.Сигурно ако питаш някой иранец, няма да знае, че има санкции.

8

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияКолко к*нефа изчисти днес ?

7

Анонимен

преди 4 години

Пишат го за да си мислите че сте на много високо ниво, в Турция умират без лук а в Иран не се женят. Има статистики вижте в коя държава колко злато има населението и така вярвайте на глупости.

6

привет от Германия

преди 4 години

Как санкциите удрят по Иран?......................Ами както удрят по Турция ! Куп икономически кризи дори и лучени кризи , така и най-големите ердоганофили гласуваха за опозицията ! Сега най-големите градове и общини са в ръцете на опозицията ! На президентските избори ще стане същото и Ердоган ще се махне от властта и политиката защото турският народ не търпи на главата си султан докарващ лучени кризи ! Ако иранският народ е като турския тогава следва да гласува за опозицията !

5

Анонимен

преди 4 години

А литър бензин 0.49 стотинки ? Направо умират.

4

odpo

преди 4 години

Който и когато и дя заличи ислямския "свят" на 90% от нормалните хора няма дори да им пука... На всички ни писна от тези сви не с ч ал м и

3

Анонимен

преди 4 години

Че и в България имаше нещо подобно.Забравихте?

2

zoro

преди 4 години

Без сватби-както в повечето страни на ЕС..