6

Анонимен

преди 4 години

Темата е много сбъркана. Как може да ни рекетират партиите. Ако не си плащаме те сами ше си намерят начини. А някой пита ли въобще за какво са тези партии. Смисълът на съществуването им се оказва единствено далавера и рекет! Не са ми изтрябвали рекетьорски партии!

5

Да бе!

преди 4 години

И кой са го опазили субсидиите? Просто с тях им излизат по-евтино на разни тип Банови и Арабаджиеви и други подобни. Сега ще трябва да повишат даренията си и за това е цялото реване

4

са

преди 4 години

Ами нас кой ще ни пази от т.нар. олигарси,които са просто едни мутри и/или роднини на колуняги?!Те и сега са в политиката,ама добре прикрити-нека да излязат и да кажат на кой са спонсори!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Всички политолози и социолози от телевизора са на някоя партийна хранилка. Използват ги за платени медийни лобисти за предаванията на платените водещи в медиите.

2

Мунчо

преди 4 години

Почна се ... Измислените политолози си пазят хранилката като защитават държавната субсидия за партиите. В цял свят бизнеса управлява политиката само у нас наопаки - политиката управлява бизнеса. Впрочем напълно нормално в предвид, че няма наш политик незамесен чрез родствени връзки с верига от фирми.

1

Анонимен

преди 4 години

Нищо не пазят , просто имате файда от тъпите си проучвания и за това , като им секнат кранчето секва и ващо