34

Анонимен

преди 4 години

турчина така и не разбра, че еволюционни етапи не може да се прескачат. Дори и на най-умнокрасивото племе на всички земни кълбета не е разрешено от природата от клона да скочи направо в колата.

33

a

преди 4 години

Също така, вече никога не пиши на мен и на сина на жена ми, ясно ли е!!1

32

а

преди 4 години

Е, вече ми обърна вниманием три пъти даже, нямаше нужда :) Какво след това blind date? Ако си мъжко едно BIG NO между другото.

31

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

До а Просто не знам кой сравнява направеното в Нова Зеландия и това в България !!! Според мен и на тези с по крайните изказвания и на Вас , Facebook и т.н. трябва да ви обърнат внимание !!! Това че сте под прикритие , предполагам няма да ви помогне !!!

30

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

До а Просто не знам кой сравнява направеното в Нова Зеландия и това в България !!! Според мен и на тези с по крайните изказвания и на Вас от Facebook и т.н. трябва да ви обърнат внимание !!! Това че сте под прикритие , предполагам няма да ви помогне !!!

29

Анонимен

преди 4 години

Името на майката обяснява всичко

28

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

До *** Може да се види и в UK и USA но по цивилизован начин и под контрол !!!

27

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

До Анонимен Има ли значение религията етноса при положение че са Български Граждани и са родени в България ???

26

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

До Анонимен Къде е гаранцията че ако не му дават да шофира и не го учат как се прави той няма да вземе ключовете и да запраши с колата !!!

25

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

До Е ай сега.. Хем съм съгласен с вас хем не съм !!!

24

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

В това че е дала на Детето да шофира няма нищо лошо , само че е трябвало да бъде на полигон и с възрастен до него на другата предна седалка за да може да го навигира и ако се наложи при опасност да спре автомобилът с ръчната спирачка !!! Полът и възрастта на Детето не са важни , нещо или го можеш или не , но най-малко за обща култура е добре за Детето да се учи и упражнява под контрол !!!

23

Иван Лазаров Иванов

преди 4 години

В това че е дала на Детето да шофира няма нищо лошо , само че е трябвало да бъде на полигон и с възрастен до него ха другата предна седалка за да може да го навигира и ако се наложи при опасност да спре автомобилът с ръчната спирачка !!!

22

РВ

преди 4 години

Навремето си беше за навремето. Нито движението беше толкова интензивно, нито колитр ни бяха мощни. И аз съм карал по разни полигони съм крънкал дъртия да ми даде да карам по черния път към село..и да, бил съм на 9 години. Сега е друго. Как да сравняваш онези години и нашето детство със сега? Сънът ми на 13 трябва да го знам къде е всяка секунда, камо ли да го пусна да скитосва до посреднощ лятото. Как да му дам да кара като някой джигит с 350 коня джип ще му влезе в насрещното?

21

Туркиня

преди 4 години

Много е умно детето! Вече може самО да си бърше зaдника, самО се бръсне, помни къде е хладилника и знае да го отваря и са си отреже салам от свинско. Даже знае как да бие жена си!

20

Панталеев

преди 4 години

Това са бъдещите карачи в София.

19

Анонимен

преди 4 години

тая е от бг *** - руса, умна и красива!

18

Е ай сега..

преди 4 години

Помня като бях на 16г. със няколко мои приятели си събрахме пари и купихме една Жигула без документи и цяло лято през ваканцията бръмчахме с нея по селските пътища из северна България. В началото само аз можех да карам но за нула време научих всичките ми приятели. Голям купон беше ама те и времената бяха такива.

17

Е ай сега..

преди 4 години

Нормалко е. Момче е все пак и трябва да става мъж. Аз като на бях едно време още на 13г. баща ми даваше колата да я карам из квартала постоянно и също когато ходехме на село. От малък се научих да карам, и като останах на 18 вече си карах идеално и бях научил и правилника. На кормуване в учебна кола ходих само няколко часа щото от повече нямаше нужда и после направо на изпит за книжка. Другите ми връсници в гимназията тепърва се учеха да карат а аз вече имах години стаж.

16

Брутално, но истина

преди 4 години

Направо не се удържам да поднеса съболезнованията си в аванс на всички които имат нещастието да се изпречат на пътя на тоя малък джигит докато той си зяпа в краката да види къде е *** на спирачката .Не случайно има възрастова граница за кандидатите за шофьорска книжка .

15

Пешо Пешев

преди 4 години

Бай Иван, лека му пръст.. имаха 6-7 Татри 815 на откритата мина Катрище, до Кюстендил, внук му..това е преди 12-15г караше татрата на баща му.. беше 9-10г.. такова нещо, само на филм.. на огледала на заден я вкарваше на метър между други два камиона,, няма смяна на скорости.. прав я караше.. роден шофер..НЕ ГО ОДОБРЯВАМ ПО ПЪТИЩАТА.. там беше друго.. Момчето сега не е шофер.. икономистче.. хихи Всяко нещо с времето си! И аз съм карал като дете москвича с баща ми, на летището обаче!!!